تقویت عملکرد مغز با مصرف این مواد غذایی
جمعه 8 فروردين 1404 - 15:31:05
|
|
پیام فارس - خبرآنلاین /با داشتن رژیم غذایی سالم و مناسب، به سادگی میتوان سلامت بدن را تا حد ممکن حفظ کرد. بلغور جو دوسر، دانههای ریحان، اسفناج، ماست و انواع توتها میتوانند و بهتر است در رژیم غذایی روزانه شما گنجانده شوند. این را روزنامه دیلی میل با استناد به توصیههای متخصصان تغذیه از دانشگاههای دلاور و آلاباما گزارش کرده است. جو دوسر منبع بسیار خوبی از غلات کامل، همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر و مواد مغذی است. دکتر بِست از دانشگاه آلاباما میگوید: «فیبر به شما کمک میکند مدت طولانی تری احساس سیری کنید، از پرخوری جلوگیری میکند و سطح قند خون را تثبیت میکند. » دکتر یادآور شد که اضافه کردن شکر و سایر افزودنیهای پرکالری میتواند خواص مفید بلغور جو دوسر را از بین ببرد؛ بنابراین فرنی جودوسر بهتر است با آجیل، دارچین، موز و انواع توتها مانند توت فرنگی و زغال اخته مصرف شود. گفته میشود که افزودن انواع توتها به رژیم غذایی روزانه به حفظ سلامت قلب نیز کمک میکند. متخصصان تغذیه توضیح میدهند که زغال اخته، تمشک و توت فرنگی با التهاب مبارزه میکنند، عملکرد مغز را بهبود میبخشند و سطح قند خون را کاهش میدهند. خوردن انواع توتها با ماست میتواند فواید بیشتری را به همراه داشته باشد. این وعده غذایی به اشباع بدن با پروبیوتیکها، کلسیم و پروتئین کمک میکند. دکتر رابرت دیویس از دانشگاه دلاور نیز خوردن روزانه دانههای اسفناج و ریحان را توصیه کرد. او توضیح داد که دو قاشق غذاخوری دانه ریحان حاوی 15 گرم فیبر است - بیش از نیمی از نیاز روزانه یک بزرگسال-. اسفناج سرشار از منیزیم، آهن و آنتی اکسیدان است که باعث کاهش التهاب در بدن، ترمیم عضلات و بهبود کیفیت خواب میشود.
http://www.Fars-Online.ir/fa/News/939816/تقویت-عملکرد-مغز-با-مصرف-این-مواد-غذایی
|