پیام فارس
تکذیب ادعای هک بانک سپه ؛ سیستم‌های ما غیرقابل نفوذ است
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 16:55:07
پیام فارس - به گزارش همشهری آنلاین، رضا همدانچی رئیس اداره کل روابط عمومی بانک سپه در گفتگو با فارس در مورد ادعایی که در فضای مجازی مربوط به یک گروه هکری عنوان شده است، گفت: این ادعا از اساس کذب محض است و
وی گفت: سیستم‌های بانک سپه ارتباطی به اینترنت ندارد و کاملاً بسته است، بنابراین از اساس این ادعا تکذیب می‌شود و تاکنون هیچگونه هک و نفوذی به سیستم‌های بانک سپه صورت نگرفته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
همدانچی تاکید کرد: این ادعاهای کذب با هدف تشویش اذهان عمومی صورت می‌گیرد و مشتریان بانک سپه از این نظر خیالشان راحت باشد، چون این ادعا از اساس کذب محض است.
صبح امروز یک گروه هکری ادعا کرد که اطلاعات مشتریان بانک سپه را هک کرده است. این گروه مدعی شده بیش از 12 ترابایت داده از اطلاعات 42 میلیون مشتری بانک سپه را از سال 1304 تا 1404 در اختیار دارد.
کد خبر 933934 منبع: فارس برچسب‌ها بانک سپه خبر مهم بانک اینترنت - هکر

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/939325/تکذیب-ادعای-هک-بانک-سپه-؛-سیستم‌های-ما-غیرقابل-نفوذ-است
بستن   چاپ