پیام فارس
بازی با اسلحه در دور همی دوستانه جان جوان 14 ساله را گرفت
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 16:51:01
پیام فارس - نوجوانی که با اسلحه پسر خاله 14 ساله خود را به قتل رسانده بود به مراجع قضایی معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، جانشین فرمانده انتظامی خفر گفت: در دومین روز از سال نو، یک فقره تیرخوردگی منجر به قتل در یکی از محله‌های خفر به پلیس اعلام شد و بلافاصله عوامل انتظامی به محل اعزام شدند.
سرهنگ غلامحسین خشنودزاده افزود: در بررسی‌های تکمیلی و تحقیق از شاهدان عینی مشخص شد، چند نوجوان که اقوام هم بودند در یک مهمانی با یک قبضه اسلحه کلت که متعلق به صاحب منزل بوده بازی و شوخی می‌کرده‌اند.
وی ادامه داد: در این خصوص ناگهان یک تیر توسط نوجوان 13 ساله به صورت سهوی از اسلحه، متعلق به شوهر عمه قاتل و صاحب منزل خارج و به سر پسر خاله خودش اصابت و منجر به قتل او می‌شود.
جانشین فرمانده انتظامی خفر با بیان این که یک قبضه کلت کمری در صحنه کشف شد، گفت: قاتل برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/938809/بازی-با-اسلحه-در-دور-همی-دوستانه-جان-جوان-14-ساله-را-گرفت
بستن   چاپ