پیام فارس
اسکان بیش از 196 هزار نفر در مدارس فارس تا روز 4 فروردین‌ماه
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 09:23:00
پیام فارس - شیراز- دبیر ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: تا چهارم فروردین 1404 بیش از 196 هزار نفر در قالب 56 هزار خانواده به عنوان مهمان نوروزی در مدارس استان اسکان داده شدند.

فرج میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به استمرار روند اسکان مسافران نوروزی در مدارس استان فارس تا یک روز قبل از 13 فروردین ماه گفت: تا چهارم فروردین 1404 بیش از 196 هزار نفر در قالب 56 هزار خانواده به عنوان مهمان نوروزی در مدارس استان اسکان داده شدند.
وی با بیان اینکه به صورت 24 ساعت کار اسکان مهمانان نوروزی در حال انجام است، ادامه داد: در هرلحظه از شبانه روز تمام مهمانان نوروزی که به این ستادها مراجعه می‌کنند پذیرش و اسکان خواهند شد.
دبیر ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس افزود: مدارس و کلاس‌های درس محل اسکان برای میزبانی از مهمانان نوروزی به امکانات حداقلی مانند فرش، پتو و عمدتاً یخچال و تلویزیون تجهیز شده اند و تقریباً همه مدارس مشمول طرح اسکان از حمام و آشپزخانه برخوردار هستند.
میرزایی تصریح کرد: تیم‌های بازرسی از تمام مدارس و کلاس‌های درس محل اسکان به صورت مکرر و شبانه روزی در حال بازدید میدانی هستند.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/938695/اسکان-بیش-از-196-هزار-نفر-در-مدارس-فارس-تا-روز-4-فروردین‌ماه
بستن   چاپ