پیام فارس
در شب قدر برای رهایی مردم مظلوم غزه دعا کنیم
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 16:28:49
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس گفت: در شب قدر درهای آسمان باز است، ملائکه در رفت‌وآمد هستند و سرنوشت همه انسان‌ها در این شب پربرکت مقدر می‌شود.
وی با بیان اینکه باید از برکت، نعمت و سفره الهی ماه رمضان و شب زنده‌داری استفاده کرده و کاهلی نکنیم، گفت: باید قدر و منزلت شب قدر را دانست و با راز و نیاز به درگاه خداوند، توبه و شب زنده‌داری از این ایام نهایت بهره را ببریم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس بیان کرد: در شب قدر از خداوند درخواست کنیم که مردم‌ غزه، یمن، مظلومان و ستم‌دیدگان را از شر ظالمان رهایی بخشد و ظهور امام زمان(عج) را نزدیک کند.
حجت‌الاسلام ملک‌مکان تصریح کرد: تقارن ایام نوروز با ماه رمضان و شب قدر فرصتی برای زدودن کینه از دل است، باید گذشت کنیم تا خداوند نیز از ما بگذرد تا بتوان جامعه‌ای همراه با صمیمیت، مودت و همدلی ایجاد کنیم.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/938601/در-شب-قدر-برای-رهایی-مردم-مظلوم-غزه-دعا-کنیم
بستن   چاپ