پیام فارس
تشکیل پرونده قضایی برای هتاکان و اخلال‌گران در اماکن گردشگری فارس – آفتاب نو | اخبار ورزشی
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 13:11:02
پیام فارس - به گزارش آفتاب نو، کامران میرحاجی گفت: برای هتاکان و اخلال‌گران در نظم و عدم رعایت شئون اسلامی در برخی از اماکن گردشگری استان فارس پرونده قضائی تشکل شد.
وی ادامه داد: هتاکی و اخلال در نظم و عدم رعایت شئون اسلامی برخی افراد را به همه بازدیدکنندگان تسری نخواهیم داد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز فارس افزود: اقدام خلاف عرف و قانون تعداد اندکی از افراد در برخی از نقاط گردشگری استان در زمان تحویل سال در دستور کار قرار گرفت که بلافاصله تعدادی توسط ضابطین شناسایی، دستگیر و برخورد قاطع قضائی صورت خواهد گرفت.
میرحاجی تصریح کرد: با تکمیل تحقیقات تحت نظر مقام قضائی، قانون در خصوص این افراد اعمال خواهد شد.
منبع:+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/938528/تشکیل-پرونده-قضایی-برای-هتاکان-و-اخلال‌گران-در-اماکن-گردشگری-فارس-–-آفتاب-نو-|-اخبار-ورزشی
بستن   چاپ