پیام فارس
در جلسه ویدئو کنفرانس با رئیس سازمان هلال احمر کشور
استقرار نیروهای هلال احمر در 162 نقطه از استان فارس برای خدمات رسانی بهتر
شنبه 2 فروردين 1404 - 20:14:46
پیام فارس - استاندار فارس، در جلسه ویدئو کنفرانسی که با حضور رئیس سازمان هلال احمر کشور برگزار شد، بر اهمیت آرامش روانی گردشگران و کاهش حوادث با برنامه‌ریزی‌های دقیق تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، حسینعلی امیری استاندار فارس با بیان این که ماه مبارک رمضان ماه بندگی‌ست و عبادت‌های انسان در این ماه ضریب دارد، گفت: در ماهی که حتی خواب صائم عبادت است، خدمت‌رسانی به مردم، هنگامی که به قصد قربت و رضای خدا باشد، مشمول اجر مضاعف الهی‌ست.
وی اظهار داشت: خدمت به مردم بالاترین نعمتی‌ست که خداوند متعال جل و اعلا به انسان ارزانی داشته است و تقارن نوروز و ماه مبارک رمضان یک فرصت ارزشمند برای بهره‌مندی از رحمت واسعه الهی‌ست که باید از آن استفاده نماییم.
امیری ضمن سپاس از خدمات بی‌شائبه و مستمر همکاران هلال احمر، به ویژه نیروهای داوطلب که در روزهای تعطیل خدمت به هموطنان را بر حضور در کنار خانواده و تفرج نوروزی ترجیح داده‌اند، گفت: در نوروز امسال همکاران ما در 162 نقطه استان و در قالب 17600 نفر نیروی انسانی و 410 دستگاه خودروی عملیاتی پشتیبانی حضور دارند. 
وی اضافه کرد: حضور 1288 نفر روز، پزشک داوطلب در مراکز امدادی و 450 تیم عملیاتی تخصصی بخش دیگری از خدمات ستاد خدمات یکپارچه هلال احمر به هم‌استانی‌ها و میهمانان نوروزی است.
استاندار فارس با بیان این که ایام نوروز فرصتی برای آرامش روانی و تفریح و تفرج است، گفت: تمام تلاش ما بر این است که سلامت جسمی و آرامش روانی هموطنان عزیز در ایام نوروز تأمین گردد و خستگی‌های و تلخی‌های سال گذشته به فراموشی سپرده شود.
محورهای خدمت‌رسانی در نوروز
نماینده عالی دولت در استان فارس، با اشاره به آغاز جلسات ستاد هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی در پاییز امسال گفت: از دی‌ماه 1403 ریاست این جلسات را شخصاً به عهده گرفته‌ام و هماهنگی‌ و جمع‌بندیهای لازم نیز در اسفندماه امسال انجام شده است.
وی افزود: با توجه به این که سال گذشته استان فارس در ایام نوروز میزبان بیش از 4 میلیون گردشگر بود، امسال تمهیدات لازم برای استقبال از بیش از 5 میلیون نفر در استان اندیشیده شده است.
امیری، خدمت‌رسانی درایام نوروز را در 5 محور تشریح و خاطر نشان کرد: در کنار خدمات امدادی، طرح سلامت سفر و پست‌های ایمنی در استان، طرح‌های بشردوستانه‌ای نیز در دستور کار قرار دارد؛ از جمله این طرح‌ها، پویش‌های «هلال رحمت» و «سفره‌های مهربانی» است که در آن بیش از 10 هزار بسته معیشتی و 20 هزار پرس غذای سحری و افطاری به ارزش ویژه و به همت جوانان، برای نیازمندان تهیه و توزیع خواهد شد. همچنین، در راستای طرح «نیابت»، جمعیت هلال احمر با دیدار از خانواده‌های معظم شهدا و سالمندان، محبت و همدلی خود را به این عزیزان نشان خواهد داد.
پویش 30_60 و استقرار قرارگاه‌های نوروزی در 30 کیلومتری شهرها برای کمک به ایمنی رانندگان و کاهش تصادفات و مشارکت در پویش ملی «نه به تصادف» بخش دیگری از سخنان استاندار فارس در این جلسه بود.
لزوم فرهنگ‌سازی و آموزش
استاندار فارس، برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه رانندگان و خانواده‌ها را از اقدامات موثر ستاد خدمات یکپارچه نوروزی عنوان و تصریح کرد: آموزش یکی از موضوعات مهمی‌ست که در کاهش تصادفات و کم کردن مشکلات ناشی از رانندگی در ایام نوروز نیازمند آن هستیم.
وی ادامه داد: دنیا توسط عالم حکیمی اداره می‌شود که امر اتفاقی از او سر نمی‌زند، لذا می‌توان با برنامه‌ریزی و آموزش درست از وقوع تصادفاتی که به دلیل اسباب مادی روی می‌دهد جلوگیری کرد.
او با بیان این که آموزش هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری است، گفت: فرهنگ‌سازی در حوزه رانندگی موجب کاهش حوادث و افزایش آرامش روانی و شادی و نشاط هم‌وطنان خواهد شد.
امیری استفاده از ظرفیت‌ صدا و سیما، فضای مجازی، نماز جمعه و سایر تریبون‌های تاثیرگذار در زمینه فرهنگ‎‌سازی و آموزش رفتار ترافیکی را یادآور شد.
پس از پایان جلسه، استاندار فارس از مرکز فرماندهی عملیات هلال احمر استان بازدید و از نزدیک با کارکنان دیدار و گفت و کرد و در جریان اقدامات آن‌ها قرار گرفت.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/938434/استقرار-نیروهای-هلال-احمر-در-162-نقطه-از-استان-فارس-برای-خدمات-رسانی-بهتر
بستن   چاپ