پیام فارس
محور شیراز- مرودشت با 42 هزار و 416 تردد در صدر پرترددترین محورهای فارس
جمعه 1 فروردين 1404 - 12:58:44
پیام فارس - - حمید احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، گفت: بیش‌ترین تردد به ترتیب در محور‌های «شیراز- مرودشت»، «مرودشت_ شیراز»، «شیراز_ سپیدان»، «شیراز_کوار»، «شیراز_دشت ارژن» و «شیراز_سروستان» اتفاق افتاده است. 
او تصریح کرد: در محور «شیراز- مرودشت» 42 هزار و 416 تردد، «مرودشت_ شیراز» 41 هزار و 384 تردد، «شیراز_ سپیدان» 36 هزار و 72 تردد، «شیراز_کوار» 25 هزار و 175، «شیراز_دشت ارژن» 22 هزار و 366 تردد و «شیراز_سروستان» 15 هزار و 818 تردد ثبت شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس با بیان اینکه از کل تردد‌های انجام شده 8 درصد متعلق به تردد خودرو‌های سنگین بوده‌است، عنوان کرد: متوسط سرعت خودرو‌ها 76 کیلومتر بر ساعت بوده است.
احمدی بیان کرد: از کل تردد صورت گرفته طی روز گذشته، 9678 هزار و 581 تردد را خودرو‌های سنگین، یک میلیون و 74 هزار و 820 تردد را خودرو‌های سواری و وانت و 18 هزار و 474 تردد را اتوبوس‌ها شامل می‌شود.
او از ثبت تردد یک میلیون و 189 هزار و 875 وسیله نقلیه توسط دوربین‌های تردد شمار برخط موجود در جاده‌های استان در روز گذشته سی‌ام اسفندماه 1403 خبر داد و گفت: این میزان تردد نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7 درصد کاهش را نشان می‌دهد؛ همچنین تردد خودرو‌های سواری در روز گذشته نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی 6 درصد کاهش را نشان می‌دهد. تردد ورودی‌های شهر شیراز در روزگذشته نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی 5 درصد کاهش داشته است.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس با اعلام اینکه تردد روزانه بین استانی از ابتدای طرح نوروزی 134 هزار و 508 وسیله نقلیه بوده است، گفت: 
تغییرات مجموع تردد بین استانی در مقایسه با مدت مشابه نوروز پارسال میزان 7 درصد افزایش را نشان می‌دهد.
او گفت: بر اساس اطاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پالک خوان از ابتدای طرح، تقریباً یک میلیون و 336 هزار و 864 پلاک با ترکیب مبدا استانی در محور‌های برون شهری استان فارس مشاهده شده است.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های فارس گفت: بیش از 37 درصد خودرو‌ها (86 هزار و 877 خودرو) ماندگار کمتر از یک روز در استان داشته و 4 درصد خودرو‌ها بین 5 تا 7 روز در استان ماندگاری داشته‌اند.
او با اشاره به حجم بالای ترافیک در ورودی‌های شیراز بیان کرد: در حال حاضر تمامی محور‌های مواصلاتی باز و تردد بدون مشکل در جریان است.
احمدی با درخواست از مردم برای همکاری بیشتر با عوامل راهداری و پلیس راه گفت: این همکاری سبب می‌شود که تعطیلات نوروزی با حادثه کمتری سپری شود.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/938120/محور-شیراز--مرودشت-با-42-هزار-و-416-تردد-در-صدر-پرترددترین-محورهای-فارس
بستن   چاپ