پیام فارس
155 نفر مصدوم و 2 فوتی در حوادث چهارشنبه آخر سال فارس
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 10:45:15
پیام فارس - شیراز- رئیس مرکز اورژانس فارس گفت: در حوادث چهارشنبه آخر سال در استان تا ساعت 9 صبح امروز 155 نفر مصدوم و متاسفانه 2 نفر بر اثر شدت جراحات وارده فوت شده اند.

مسعود عابد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در حوادث چهارشنبه آخر سال در استان تا ساعت 9 صبح امروز 155 نفر مصدوم و متأسفانه 2 نفر بر اثر شدت جراحات وارده فوت شده اند.
وی با بیان اینکه 45 مصدوم مربوط به شهرستان‌های استان و 112 مصدوم نیز مربوط به شیراز است ادامه داد: از این تعداد، 9 نفر در محل درمان شده و 85 نفر برای ارائه خدمات درمانی پیش بیمارستانی به مراکز درمانی تخصصی منتقل شدند.
رئیس مرکز اورژانس فارس افزود: 63 نفر نیز به صورت شخصی به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
عابد همچنین در خصوص جزئیات حادثه‌های رخ داده گفت: از جمع مصدومان 28 نفر حین ساخت مواد منفجره، 101 نفر زمان استفاده و 28 نفر به عنوان افراد حاضر در محل حادثه دچار مصدومیت شدند.
وی در خصوص نوع آسیب‌ها افزود: متأسفانه 88 مورد سوختگی با درجه‌های مختلف، 18 مورد آسیب به چشم، 3 مورد قطع عضو و 48 مورد آسیب به اندام‌ها گزارش شده است.
رئیس مرکز اورژانس فارس تصریح کرد: متأسفانه از این تعداد، دو نفر نیز به علت شدت آسیب‌های وارده جان خود را از دست داده اند.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/937745/155-نفر-مصدوم-و-2-فوتی-در-حوادث-چهارشنبه-آخر-سال-فارس
بستن   چاپ