پیام فارس
ضیافت افطاری ساده در مسکن مهر رشت برپا شد
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 10:50:15
پیام فارس - «مصطفی امین» مسئول روابط عمومی گروه جهادی شهید نیّری رشت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) و ضیافت افطاری با حضور 500 روزه دار در جوار شهدای گمنام شهرک مهر رشت برپا شد.
وی با اشاره به فعالیت گروه جهادی شهید احمد علی نیّری افزود: گروه جهادی شهید احمد علی نیّری از سال 1399 خدمت رسانی به شهروندان رشتی را در جوار شهدای گمنام شهرک مهر رشت آغاز کرده و با توجه به ظرفیت فرهنگی موجود در این شهرک بزرگ، برنامه‌های فرهنگی به صورت هفتگی در قالب برنامه یکشنبه‌های شهدایی و همچنین در مناسبت‌های مختلف سال در برگزار می‌کند.
وی با اشاره به فرا رسیدن میلاد امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: با توجه به این ظرفیت‌ها، در نیمه ماه مبارک رمضان سال جاری، گروه جهادی شهید احمد علی نیّری برنامه جشن میلاد امام مجتبی (ع) را همراه با ضیافت افطار کریم اهل‌بیت برای با حضور 500 نفر در پارک معراج جوار مزار شهدای گمنام شهرک مهر رشت برگزار کرده است.
وی، برپایی ضیافت افطاری ساده در بین روزه‌داران را دورهمی همراه با معرفت دانست و افزود: سنت حسنه افطاری با سادگی هرچه تمام‌تر و عملی کردن آموزه‌های دینی باید ترویج شود.
امین با تاکید بر استقبال همیشگی همشهریان از برنامه‌های فرهنگی این گروه اضافه کرد: علاوه بر جشن و ضیافت افطار، نماز جماعت، اهدای جوایز و بسته‌های فرهنگی و نورافشانی نیز برگزار شد.
وی در پایان از خادمین و بانیانی که تلاش فراوانی برای اجرای این برنامه داشتند تقدیر و تشکر کرد.
کد خبر 6411271

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/937433/ضیافت-افطاری-ساده-در-مسکن-مهر-رشت-برپا-شد
بستن   چاپ