پیام فارس
هشدار به مسافران نوروزی فارس برای کلاهبرداری با شگرد خدمات گردشگری و تورهای مسافرتی
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 20:13:59
پیام فارس - رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: با توجه به فرا رسیدن نوروز 1404 متاسفانه شاهد کلاهبرداری بعضی از کلاهبرداران با موضوعات رزرو بلیط هواپیما، تورهای مسافرتی و اقامتگاه‌های بوم گردی هستیم که نیاز هست شهروندان هوشیاری لازم را در این زمینه داشته باشند.
سرهنگ امیرحسین سلیمانی به شگرد این مجرمین اشاره و عنوان کرد: بعضی از این کلاهبرداران با تبلیغات گسترده در سایت‌های آگهی محور و یا گروه‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی و با ارائه تورهایی با قیمت‌های بسیار کم و یا رزرو بلیط هواپیما نصف قیمت، اقدام به دریافت بیعانه و یا گاهاً کل مبلغ درخواست شده را می‌نمایند و پس از دریافت وجه دیگر پاسخگوی شهروندان نمی‌باشند.
این مقام انتظامی افزود: بسیاری از تصاویری که در قالب بوم گردی و یا بعضی مسافرخانه‌ها در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی انتشار یافته واقعی نیست و با واقعیت منطقه بسیار متفاوت است که بعد از حضور در محل متوجه این موضوع می‌شوید.
رئیس پلیس فتا استان فارس گفت: شهروندان هرگز فریب اینگونه تبلیغات را در فضای مجازی نخورند و اگر قصد خرید و یا رزرو بلیط و یا اقامتگاه‌های نوروزی را دارند حتما از سایت‌های معتبر اقدام نمایند.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/937282/هشدار-به-مسافران-نوروزی-فارس-برای-کلاهبرداری-با-شگرد-خدمات-گردشگری-و-تورهای-مسافرتی
بستن   چاپ