پیام فارس
آخر هفته بدون باران در فارس
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 00:35:53
پیام فارس - قاسم حسینی گفت: با توجه به نقشه‌های هواشناسی و تحلیل‌های آن، امروز 22 اسفند در مناطق شمالی، شمال شرقی و شرقی استان فارس بارش باران و گاهی افزایش باد خواهیم داشت.
وی افزود: در صبح روز پنج‌شنبه 23 اسفند در شمال شرق و برخی نقاط شرقی استان، بارش پراکنده باران و همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی فارس تصریح کرد: همچنین در مناطق سردسیر و کوهستانی شمال استان فارس در صبح روز پنج‌شنبه بارش پراکنده برف مورد انتظار است.
حسینی در ادامه هوای شیراز را برای امروز صاف و کمی ابری و گاهی وزش باد؛ فردا، صاف و در بعدازظهر وزش باد؛ روز جمعه، 24 اسفند صاف و گاهی وزش باد؛ روزهای شنبه و یکشنبه، 25 و 26 اسفند را صاف در پاره‌ای از نقاط غبار صبحگاهی اعلام کرد.
وی گرم‌ترین نقطه استان فارس را در شبانه‌روز گذشته دژگاه دهرم با دمای 33 درجه و سردترین نقطه استان را صفاشهر با دمای منفی یک درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز در بیشینه 19 و کمینه 5 درجه بوده است.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/935523/آخر-هفته-بدون-باران-در-فارس
بستن   چاپ