پیام فارس
برخورد عقاب به هواپیما پرواز شیراز-تهران را متوقف کرد
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 09:08:38
پیام فارس - شیراز-مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس گفت:یک هواپیما مسافری در آستانه پرواز از شیراز به تهران،به‌دلیل برخورد یک عقاب به موتور مجبور به انصراف از پرواز و بازگشت به پارکینگ شد.

فخرالدین کشاورز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لغو پرواز شیراز به تهران در عصر سه شنبه 21 اسفند ماه گفت: شب گذشته یک هواپیمای بوئینگ 737 در آستانه پرواز از شیراز به تهران، به‌دلیل برخورد ناگهانی یک عقاب به موتور شماره 2 مجبور به انصراف از پرواز و بازگشت به پارکینگ شد.
وی ادامه داد: موتور سمت راست این هواپیما قبل از پرواز به علت ورود پرنده عقاب صدمه دید.
مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس افزود: به منظور بازرسی موتور و تعمیرات لازم هواپیما به پارکینگ بازگشت و پرواز باطل اعلام شد.
مدیرکل فرودگاه‌های فارس تصریح کرد: جبران خسارت مسافران بر اساس شیوه نامه حقوق مسافر سازمان هواپیمایی کشوری انجام خواهد شد

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/935223/برخورد-عقاب-به-هواپیما-پرواز-شیراز-تهران-را-متوقف-کرد
بستن   چاپ