پیام فارس
3 جایگزین توصیه‌شده برای نمک
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 16:22:12
پیام فارس - خراسان /در دستورالعمل‌های تغذیه‌ای توصیه می‌شود مصرف سدیم در روز به کمتر از 2300 میلی‌گرم در روز (تقریبا معادل یک قاشق چای خوری) محدود شود و سازمان بهداشت جهانی هم مقدار کمی کمتر را پیشنهاد می‌کند، این سازمان به تازگی جایگزین‌هایی را برای نمک معرفی کرده است. 
1 مرکبات| آب لیموترش یا پوست رنده‌شده‌ مرکبات از جایگزین‌های محبوب برای نمک‌اند که بدون افزودن سدیم، به غذا طعم می‌دهند و می‌توانند یک طعم اسیدی به غذا ببخشند که مشابه طعم شور نمک عمل می‌کند. این جایگزین‌ها برای طعم‌ دادن به بسیاری غذاها از ماهی و گوشت گرفته تا سبزیجات، غلات، سس‌‌ها، سوپ‌ها و دسرها قابل‌ استفاده‌اند.
2 پیاز| اضافه‌ کردن کمی پیاز می‌تواند طعم غذا را بهتر و کمی شیرین‌تر کند. برای این‌که عطر و طعم طبیعی و قندهای موجود در پیاز تازه بیشتر آزاد شود، آن را رنده کنید. این کار به‌ویژه زمانی که پیاز پخته شود، به آن طعمی محسوس‌تر و شیرین‌تر می‌دهد.

3 پاپریکا دودی| پاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل خشک شده به عنوان مثال فلفل دلمه‌ای، فلفل تند تهیه می‌شود. پاپریکای دودی که طعمی کمی تند دارد، جایگزینی عالی برای نمک است و طعم غذا را غنی و دودی می‌کند. می‌توانید از این ادویه برای انواع گوشت‌ها و خورشت‌ها استفاده کنید. 

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/932259/3-جایگزین-توصیه‌شده-برای-نمک
بستن   چاپ