پیام فارس
سرمقاله ابتکار/ چند نکته درباره حادثه دلخراش امیرآباد
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 14:29:59
پیام فارس - ابتکار / «چند نکته درباره حادثه دلخراش امیرآباد» عنوان یادداشت روز در روزنامه ابتکار به قلم سیف الرضا شهابی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
خبر درگذشت هر شخص، حتی افراد سالمند، دردناک و تأسف‌برانگیز است. در میان اخبار فوتی، خبر به قتل رسیدن یک جوان و آن هم دانشجو که فرسنگ‌ها فاصله از شهر و دیار و خانواده را برای تحصیل و کسب علم طی کرده و در غربت به‌سر می‌برده، با تأثر و تأسف بیشتری همراه می‌باشد.
حادثه دلخراش قتل یک جوان دانشجو در حوالی کوی دانشگاه تهران در منطقه امیرآباد که به‌طور ناجوانمردانه و فجیع به قتل رسید، برای هر شنونده ناراحت‌کننده است. به این خاطر، وقوع چنین حادثه وحشتناکی، جامعه، خصوصاً محیط‌های دانشگاهی و دانشجویی را سخت تکان داد، تا جایی که بعد از انتشار خبر فوق، کوی دانشگاه تهران در امیرآباد شاهد تظاهرات و اعتراضات مسالمت‌آمیز دانشجویان قرار گرفت.
ظاهراً انگیزه متهمان به قتل، که تاکنون شناسایی و دستگیر نشده‌اند تا کاملاً مشخص شود چه انگیزه‌ای داشتند، بر اساس اظهارات مقامات مربوطه، سرقت و ربودن کوله‌پشتی دانشجو بود که در آن لپ‌تاپ و مقداری وسایل دیگر وجود داشت و دانشجو مقاومت کرد و بعد با ضرباتی به قتل رسید!
از اینکه در جامعه‌ای که مشکلات اقتصادی وجود دارد، تعدادی از افراد از روی استیصال و درماندگی دست به سرقت بزنند تا زندگی حداقلی خود را بگذرانند، طبیعی است (کاد الفقر أن یکون کفراً). برای مقابله و جلوگیری از سرقت، باید بیش از هر کاری به سراغ تأمین معیشت و زندگی آحاد جامعه رفت. ولی اگر سارق برای موفقیت در سرقت از آلت قتاله استفاده کند و در سرقت آن‌قدر سمج باشد که بخواهد شخص یا اشخاص هدف را به قتل برساند، از حد تأمین زندگی عبور می‌کند و یک جنایت آشکار است. و در صورت ساده عبور کردن از چنین حادثه‌ای، نشان دادن چراغ سبز به جنایتکاران می‌باشد.

انتظار عمومی این است که با چنین افرادی در حد جنایتکاران، که آرامش جامعه ملتهب ما را بیشتر در التهاب فرو می‌برند، برخورد شود.
ظاهراً از مدت‌ها قبل، درخواست‌هایی برای تأمین امنیت منطقه و افزایش وسایل روشنایی شده که با بی‌توجهی مواجه شده است. در صورتی که چنین درخواست‌هایی واقعیت داشته باشد، تنها رییس کوی دانشگاه نباید قربانی شود و استعفا دهد. تعدادی هم که می‌توانستند کاری برای تأمین امنیت انجام دهند ولی کاری نکردند، در مظان اتهام قرار دارند و به‌طور غیرمستقیم در قتل جوان دانشجو شریک‌اند.
امید است بعد از این، مسئولین محترم بیشتر در حفظ امنیت جامعه احساس مسئولیت کنند، زیرا پیشگیری بهتر، راحت‌تر و کم‌هزینه‌تر است.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/932166/سرمقاله-ابتکار--چند-نکته-درباره-حادثه-دلخراش-امیرآباد
بستن   چاپ