پیام فارس
جنوب فارس بارانی می‌شود/ رستم؛ در صدر میزان بارش‌ها
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 12:52:03
پیام فارس - مدیرکل هواشناسی فارس با بیان اینکه برای این استان هشدار نارنجی صادر شده است، گفت: سامانه بارشی فعلی بیشتر مناطق جنوب استان فارس را هم درگیر خواهد کرد.
قاسم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: این سامانه بارشی همراه با رعد و برق، بارش برف در ارتفاعات و وزش باد همراه خواهد بود.
وی تصریح کرد: تاکنون بیشترین بارش‌ها مربوط به شهرستان‌های رستم، سپیدان، شیراز، زرقان، پاسارگاد و کازرون بوده است و سامانه مذکور کم‌کم به سمت نیمه جنوبی استان حرکت خواهد کرد، همچنین شروع بارش‌ها در شهرستان‌هایی مانند فسا نیز اعلام شده است.
حسینی اظهار کرد: بارش باران تا آخر وقت فردا پنج‌شنبه، 25 بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت و بیشتر مناطق جنوبی استان را درگیر خواهد کرد.
مدیرکل هواشناسی فارس بیان کرد: روز جمعه، 26 بهمن‌ماه وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در شهرستان شیراز ممکن است بارش باران به صورت نقطه‌ای و پراکنده در برخی مناطق مشاهده شود.
حسینی با بیان اینکه استان فارس در وضعیت هشدار نارنجی به سر می‌برد و دستگاه‌های اجرایی و امدادی در حالت آماده باش قرار دارند، به عموم مردم توصیه کرد از سفرهای غیرضروری و صعود به ارتفاعات پرهیز کنند، در حاشیه مسیرها و رودخانه‌ها اتراق نکرده و خودروهای خود در کنار درختان فرسوده پارک نکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود سردترین نقطه استان فارس در شبانه‌روز گذشته را آباده و سپیدان با دمای هوای صفر درجه و گرم‌ترین نقطه استان را لامرد با 27 درجه اعلام کرد و افزود: دمای هوای شیراز در شبانه‌روز گذشته در بیشینه 9 درجه و کمینه 5 درجه بوده است.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/927046/جنوب-فارس-بارانی-می‌شود--رستم؛-در-صدر-میزان-بارش‌ها
بستن   چاپ