پیام فارس
خلق حماسه مردمی در راهپیمایی 22 بهمن در فارس و شیراز
دوشنبه 22 بهمن 1403 - 10:34:06
پیام فارس - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، راهپیمایی 22 بهمن در شهر شیراز مرکز استان فارس از ساعت 9:30 صبح از چهار راه 15 خرداد با اجتماع اقشار مختلف از جمله دانش آموز، دانشجو، بازاری، فرهنگی، کارمند، بسیجی، روحانی، خانواده معظم ایثارگران، کشاورز، ورزشکار و نظامی و در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی و سر دادن شعار "ای رهبر آزاده، آماده‌ایم آمده"، "خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست" و با مشت‌های گره کرده شعار "مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل" به سمت میدان آزادی آغاز شده است.
در این اجتماع بزرگ مردمی اقشار مختلف شهر شیراز، بار دیگر با سردادن شعار‌های انقلابی و مذهبی ضمن نمایش پایبندی خود به ارزش‌های انقلاب اسلامی و تبعیت از رهبری، انزجار خود را از دشمنان نظام به دنیا نشان خواهند داد.
امسال حضور پرشور جوانان و نوجوانان به همراه خانواده‌های خود قبل از ساعت برگزاری راهپیمایی جلوه خاصی به گرامی داشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بخشیده است.
طبق اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس، سخنران پایانی راهپیمایی 22 بهمن شهر شیراز، ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شیراز و زرقان است.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط اعلام محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی 22 بهمن در شیراز جشن تولد چهل‌وشش سالگی انقلابی شکوهمند و عزتمند را ارج می‌نهیم اعلام مسیر راهپیمایی 22 بهمن در شیراز

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/924809/خلق-حماسه-مردمی-در-راهپیمایی-22-بهمن-در-فارس-و-شیراز
بستن   چاپ