پیام فارس
22 بهمن روز نمایش وحدت و انسجام ملی در دفاع از میراث امام خمینی(ره) است
يکشنبه 21 بهمن 1403 - 13:01:35
پیام فارس - احمد راستینه در گفت‌و‌گو با پانا با اشاره به فرارسیدن یوم الله 22 بهمن، بیان کرد: «فردا روز تاریخی دفاع از خط انقلاب و نمایش وحدت و انسجام ملی در دفاع از میراث ارزشمند حضرت روح‌الله(ره) و تبعیت از مقام معظم رهبری است.»
سخنگوی کمیسیون فرهنگی‌ مجلس شورای اسلامی ادامه داد: « 22 بهمن، یوم الله و نقطه شکست استکبار و آغاز جدیدی در تاریخ بشریت و نقش آفرینی یک ملت برای مفهوم بخشی به شعار استقلال و آزادی بود، همان‌طور که می‌دانید دو خصیصه مهم انقلاب یعنی استقلال و آزادی است که امروز جمهوری اسلامی ایران به جرئت دارای استقلال بی‌نظیری در دفاع از منافع ملی، هویت و آرمان‌های ملت خود است.
»
وی درخصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی از آغاز تاکنون بیان کرد: «دستاوردهای انقلاب اسلامی در بخش‌های مختلف بی‌شمار، چشم‌گیر و حیرت‌آور است به طور مثال در عرصه امنیت به نقطه شکوهی از عظمت دست پیدا کرده‌ایم‌ که در نتیجه آن امروز ملت ایران در یک امنیت پایدار زندگی می‌کنند و در عرصه دفاعی و نظامی با رشد روزافزون فناوری‌ها و تکنولوژی‌های حوزه صنایع دفاعی به نقطه‌ای از بازدارندگی قابل اتکا دست پیدا کرده‌ایم.»
نماینده مردم چهارمحال بختیاری با اشاره به پیشرفت‌های علمی و تکنولوژی اظهار کرد: «پیشرفت‌های چشمگیر ما در عرصه هوافضا و به دست آوردن فناوری‌های روز دنیا در راهبری و هدایت ناوبری و همچنین کنترل در بخش‌های مختلف زمینی، هوایی و دریایی مثال زدنی است. پیشرفت در عرصه‌های علمی، تولید تجهیزات پزشکی و فناوری های نوین در عرصه پزشکی هسته‌ای و تربیت نیروی انسانی در دانشگاه‌ها در رشته‌های مختلف، جمهوری اسلامی ایران را به یک قطب علمی در آسیا تبدیل کرده است.»

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/923783/22-بهمن-روز-نمایش-وحدت-و-انسجام-ملی-در-دفاع-از-میراث-امام-خمینی(ره)-است
بستن   چاپ