پیام فارس
پیش بینی آب و هوا چهارمحال و بختیاری فردا | پیش بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی شهرکرد
جمعه 19 بهمن 1403 - 18:35:21
پیام فارس - صفحه اقتصاد - مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان این که سامانه بارشی تا روز یکشنبه در استان فعال است تصریح کرد: اوج فعالیت سامانه بارشی برای روز پنجشنبه بود اما تا روز یکشنبه به تناوب بارش برف و باران، کولاک، وزش باد شدید و کاهش دید وضعیت جوی استان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.
آماده‌ باش بیش از 450 راهدار در چهارمحال و بختیاری برای خدمات‌ رسانی عملیات برف روبی و نمک پاشی محور های روستایی شهرستان طالقان توسط راهدارانسرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: 450 نفر راهدار در 42 راهدارخانه ثابت و سیار آماده‌باش هستند تا به مردم خدمات رسانی انجام دهند.
به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، سعید خدابخشی با بیان اینکه 3744 کیلومتر از راه‌های استان تحت تاثیر شرایط جوی زمستان است، گفت: با توجه به تداوم بارش برف، پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی و لزوم هماهنگی همه جانبه بین کارکنان زحمتکش راهداری و پلیس راه، 450 راهدار شامل راننده، راهدار، اپراتور ماشین آلات، تدارکات و پشتیبانی در 42 راهدارخانه ثابت و سیار استان آماده خدمات‌رسانی به مردم هستند.
خدابخشی افزود: درحال حاضر 300 دستگاه انواع ماشین آلات سبک کمک‌دار، سنگین و نیمه سنگین برف‌روبی در محورهای استان مستقر و در حال پاکسازی جاده‌ها هستند.
وی با اشاره به همکاری پلیس در روزهای بارانی و برفی برای ارائه خدمات بهتر به مردم گفت: تا اطلاع ثانوی گردنه‌های چری و شاه‌منصوری مسدود است.
سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شب گذشته به 50 مسافر اسکان موقت داده شد، تصریح کرد: با توجه به پیش بینی شرایط جوی و بارش برف دستگاه‌های خدمات رسان برای استقرار می‌توانند از ظرفیت راهدارخانه‌های موجود در مناطق مورد نظر استفاده کنند.
وی گفت: فعالیت راهداران به عنوان سنگرداران و رزمندگان این عرصه، کاری جهادی است که با آرامش، سلامتی و حفظ سلامت و جان مردم عجین شده است.
خدابخشی ارائه خدمات بیشتر به مردم را رویکرد و محور فعالیت‌ها و خدمات راهداران استان عنوان کرد و افزود: حضور راهداران به عنوان فرشتگان راه، امیدبخش مسافران و رانندگان است.
هواشناسی شهرکرد طی روزهای آینده

پیام فارس

میزان بارندگی سامانه بارشی اخیر در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد میزان بارندگی سامانه بارشی اخیر در چهارمحال‌وبختیاری تا ساعت 9:30 امروز (جمعه) اعلام شد.
به نقل از روابط‌عمومی اداره کل هواشناسی این استان، میزان بارندگی سامانه بارشی اخیر در استان چهارمحال‌وبختیاری تا ساعت 9:30 امروز _پنجشنبه نوزدهم بهمن_ به شرح زیر است:
آلونی: 5 میلی‌متر
اردل: 21.3 میلی‌متر، ارتفاع برف 3 سانتی‌متر
ایلبگی: 4.7 میلی‌متر
بازفت: 49 میلی‌متر
بروجن: 0.4 میلی‌متر
بلداجی: 5 میلی‌متر
بن: 15.6 میلی‌متر
سامان: 2.6 میلی‌متر
سورشجان: 12.9 میلی‌متر
شلمزار: 15 میلی‌متر
شهرکرد: 2.1 میلی‌متر
فارسان: 37 میلی‌متر، ازتفاع برف 15 سانتی‌متر
فرخ شهر: 2 میلی‌متر
کوهرنگ: 35.9 میلی‌متر، ارتفاع برف جدید 36 سانتی‌متر، ارتفاع برف کل 46 سانتی‌متر
لردگان: 11.4 میلی‌متر
لیرابی: 11.6 میلی‌متر
مال خلیفه: 1.1 میلی‌متر
آب و هوای چهارمحال و بختیاری فردا چگونه است؟ فردا هوا بارانی است؟ فردا هوا برفی است؟ فردا هوا آلوده است؟ فردا باران می بارد؟ فردا برف می بارد؟ آخرین خبر از هواشناسی شهرکرد فردا ؟ جدیدترین خبر از هواشناسی چهارمحال و بختیاری امشب؟ خبر فوری از هواشناسی فردا؟ هوای روز شنبه چگونه خواهد شد؟ هوای چهارمحال و بختیاری امروز صاف است؟ روز شنبه هوا سرد است؟ روز شنبه بارانی می شود؟ چهارمحال و بختیاری فردا شنبه بارانی می شود؟
بستن زنجیر چرخ در محورهای ارتباطی چهارمحال و بختیاری الزامی است معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به بارش برف در تمام محورهای ارتباطی استان و لغزندگی جاده‌ها، به همراه داشتن و بستن زنجیرچرخ برای تردد از محورهای ارتباطی این استان الزامی است.
امین قوامی روز جمعه افزود: به جز گردنه‌های چری و شاه‌منصوری که از پنجشنبه شب به دلیل بارش برف و کولاک شدید تا اطلاع ثانوی مسدود اعلام شده است مابقی محورهای ارتباطی چهارمحال و بختیاری باز و تردد عادی و روان است.
وی اظهار داشت: طی پنجشنبه شب نیروهای راهداری چهارمحال و بختیاری 2 هزار و 500 کیلومتر باند رفت و برگشت را برف‌روبی و هزار و 700 تن شن و نمک‌پاشی انجام داده‌اند.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین در این مدت به بیش از 300 خودرو امدادرسانی و نسبت به اسکان موقت 50 مسافر اقدام شده است.
قوامی ادامه داد: رانندگان و مسافران برای تردد از جاده‌های استان تجهیزات مورد نیاز مانند زنجیرچرخ، سوخت کافی، خوراک و لباس گرم همراه داشته باشند و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
وی گفت: همچنین برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌ها، سامانه 141 در خدمت رانندگان و مسافران است.
قوامی یادآور شد: در زمان حاضر تمام 450 نیروی انسانی راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با 300 دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک، نیمه‌سنگین و سنگین در 42 راهدارخانه استان‌ مستقر و مشغول خدمات‌رسانی هستند.
براساس گزارش اداره کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با توجه به پیش بینی ورود یک سامانه بارشی به نسبت شدید به استان هشدار سطح نارنجی صادر شد
براساس این گزارش بیشترین فعالیت این سامانه بارشی به شکل برف است و شدت آن برای مناطق غربی و جنوبی چهارمحال و بختیاری بیش از سایر نقاط استان است.
چهارمحال و بختیاری 12 شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
مطالعه بیشتر: ساعت قطعی برق چهارمحال و بختیاری جمعه 19 بهمن 1403 اعلام شد + جدول خاموشی برق شهرکرد نوزدهم بهمن ماه 1403

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/922015/پیش-بینی-آب-و-هوا-چهارمحال-و-بختیاری-فردا-|-پیش-بینی-هواشناسی-چهارمحال-و-بختیاری-فردا-شنبه-20-بهمن-ماه-1403---جدول-هواشناسی-شهرکرد
بستن   چاپ