پیام فارس
خبری مهم درباره قرعه کشی محصولات ایران‌خودرو
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 18:11:21
پیام فارس - بازدید:32
صد آنلاین| مشتریان این بانک می‌توانند برای شرکت در طرح عرضه محصولات ایران‌خودرو، حساب‌های خود را وکالتی کنند.
به گزارش صد آنلاین، بانک ملی ایران اعلام کرد مشتریان این بانک می‌توانند برای شرکت در طرح عرضه محصولات ایران‌خودرو، حساب‌های خود را به‌صورت غیرحضوری از طریق سامانه فیروزه وکالتی کنند.
متقاضیان مشارکت در این طرح، از روز چهارشنبه 17 بهمن ماه فرصت دارند که برای ثبت نام خرید محصولات ایران خودرو نسبت به وکالتی کردن حساب خود در سامانه فیروزه اقدام کنند.
این فرصت تا پایان روز سه شنبه 23 بهمن ماه در نظر گرفته شده است. طی این هفت روز، متقاضیان عادی این امکان را دارند که حساب خود را وکالتی و 300 میلیون تومان را در این حساب بلوکه کنند.
در گام دوم ثبت‌نام، سایت فروش اینترنتی گروه صنعتی ایران خودرو، از روز یکشنبه 21 بهمن ماه بازگشایی خواهد شد تا متقاضیان ثبت‌نام خودرویی خود را انجام دهند؛ این مهلت ثبت درخواست خودرویی نیز هشت روز و تا پایان روز یکشنبه 28 بهمن ماه در نظر گرفته شده است.
بر اساس این طرح، متقاضیان باید مبلغ 300 میلیون تومان را در حساب وکالتی خود بلوکه کنند تا امکان شرکت در فرآیند خرید محصولات ایران‌خودرو را داشته باشند. 
مشتریان گرامی می‌توانند برای وکالتی کردن حساب خود به سامانه فیروزه بانک ملی ایران به آدرس مراجعه کنند./ همشری

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/920163/خبری-مهم-درباره-قرعه-کشی-محصولات-ایران‌خودرو
بستن   چاپ