پیام فارس
افتتاح 4 کتابخانه و سالن مطالعه طی دهه فجر در استان فارس
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 13:24:01
پیام فارس - شیراز- مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس از افتتاح و بازگشایی چهار کتابخانه ، سالن مطالعه و برگزاری 1160 برنامه فرهنگی در استان همزمان با دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد حسین فیروزی صبح دوشنبه در جلسه اداره کتابخانه های فارس ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، از برنامه‌های کتابخانه های عمومی فارس برای گرامیداشت این ایام خبر داد و گفت: برنامه‌های متنوعی در سطح استانی، شهرستانی و کتابخانه ای برای این ایام برنامه ریزی شده است.
وی با تصریح اینکه چهار کتابخانه و سالن مطالعه در استان فارس به بهره برداری خواهد رسید، ادامه داد: کتابخانه عمومی «حسینیه اعظم» شهر لار در دهه فجر بازگشایی خواهد شد.
فیروزی افزود: افتتاح «سالن مطالعه افرا» و «سالن مطالعه ویرا » در شهر شیراز و «سالن مطالعه کیوانی» در شهر صدرا، از دیگر برنامه‌های زیرساختی کتابخانه های عمومی فارس در بهار انقلاب اسلامی است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی فارس در ادامه با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و ترویجی کتابخانه های عمومی فارس گفت: 1160 برنامه با محوریت ایام مبارک فجر برنامه ریزی شده است. «اردوی کتابخوانی عشایر فارس»، «اردوی یک روز با کتاب» ویژه شهرهای فاقد کتابخانه، اجرای طرح «آب و کتاب»، ویژه برنامه «بچه ها بیاید تماشا» و برگزاری محافل ادبی از جمله شاخص ترین برنامه‌های این مجموعه است.
فیروزی همچنین از آذین بندی و برگزاری جشن پیروزی انقلاب در کتابخانه ها خبر داد و تصریح کرد: برگزاری سلسله نشست‌های معرفی و نقد کتاب و خاطره گویی، تکریم مقام شهدا و خانواده شهیدان، برنامه ویژه کودکان، مسابقات کتابخوانی، نشست‌های کتاب‌خوان، نمایشگاه کتاب و خاطره نگاری انقلاب، نشست‌های نمایشنامه خوانی، روایت گری انقلاب، نقد و بررسی کتاب، بازدید از دیگر برنامه‌های کتابخانه های عمومی فارس در این ایام است.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/917980/افتتاح-4-کتابخانه-و-سالن-مطالعه-طی-دهه-فجر-در-استان-فارس
بستن   چاپ