چرا باید میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد مصرف کرد؟
يکشنبه 2 دي 1403 - 10:12:20
|
|
پیام فارس - مهر / میوه و سبزیجات زرد و نارنجی زیاد استفاده کنید. مصرف بالای هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی، زردآلو، آلو، طالبی، موز، انبه و لبو اکیداً توصیه میشود. این میوهها و سبزیها دارای بتاکاروتن بالا (که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود) هستند که به بدن کمک میکند تا اثرات مضر ناشی از ریزگردها کاهش یابد. همچنین شیر و تخم مرغ نیز منابع خوب ویتامین A هستند. به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
http://www.Fars-Online.ir/fa/News/892593/چرا-باید-میوه-و-سبزیجات-زرد-و-نارنجی-زیاد-مصرف-کرد؟
|