سرپرست سازمان تعاون روستایی فارس عنوان کرد؛
استفاده از ظرفیت تشکلهای کشاورزی در طرح «از مزرعه تا سفره»
شنبه 17 شهريور 1403 - 19:40:56
|
|
پیام فارس - شیراز- سرپرست سازمان تعاون روستایی استان فارس با اشاره به اجرای طرح از مزرعه تا سفره گفت: بر اساس تصمیم استانداری فارس این طرح باید با بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای بخش کشاورزی ارتقا پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری مهر ، حمید رشیدی در نشست هماندیشی به منظور ارتقای کیفیت اجرای طرح «از مزرعه تا سفره» با مرور فرآیند اجرای این طرح گفت: این طرح ابتدا در آذرماه سال 1401 با مشارکت تعاون روستایی و با حمایت دستگاههای بین بخشی آغاز شده و با تغییراتی در حال پیگیری است. حمید رشیدی ادامه داد: هماکنون این طرح با تصمیم استانداری با محوریت اتحادیه خردهفروشان در حال اجرا است که بر اساس تصمیم استانداری طرح باید با بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای بخش کشاورزی ارتقا پیدا میکند.
http://www.Fars-Online.ir/fa/News/848685/استفاده-از-ظرفیت-تشکلهای-کشاورزی-در-طرح-«از-مزرعه-تا-سفره»
|