پیام فارس
3 نفر در تصادفات 24 ساعت اخیر در فارس کشته شدند
سه شنبه 25 ارديبهشت 1403 - 19:57:23
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عبدالهاشم دهقانی عصر سه شنبه ابتدا بیان کرد: واژگونی زانتیا در محور مواصلاتی دشت ارژن - شیراز یک کشته و 3 مجروح برجای گذاشت.
رئیس پلیس راه شمالی استان فارس بیان کرد: مأموران پلیس‌راه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 از وقوع یک حادثه رانندگی در محور مواصلاتی دشت ارژن شیراز مطلع و بلافاصله به همراه دیگر نیروهای امدادی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی ادامه داد: مأموران در بررسی‌های اولیه مطلع شدند سواری زانتیا با 4 سرنشین در حال حرکت بوده که از جاده منحرف و واژگون شده است.
رئیس پلیس راه شمالی استان با بیان اینکه در این حادثه یک نفر فوت شد و 3 سرنشین دیگر نیز مجروح و به مراکز درمانی انتقال داده شدند، تصریح کرد: کارشناسان علت وقوع این حادثه را، تجاوز از سرعت مطمئنه از سوی راننده تشخیص داده‌اند.
واژگونی پژو 2 کشته و 2 مجروح برجای گذاشت
سرهنگ عبدالهاشم دهقانی در ادامه گفت: مأموران پلیس‌راه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 از وقوع یک حادثه رانندگی در محور مواصلاتی داراب - شیراز مطلع و بلافاصله به همراه دیگر نیروهای امدادی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی ادامه داد: مأموران پس از بررسی صحنه متوجه شدند سواری پژو با 4 سرنشین در حال حرکت بوده که از جاده منحرف و واژگون شده است.
رئیس پلیس راه شمالی استان با بیان اینکه در این حادثه 2 نفر فوت و 2 سرنشین دیگر نیز مجروح و به مراکز درمانی انتقال داده شدند، تصریح کرد: کارشناسان علت وقوع این حادثه را، عدم توجه به جلو از سوی راننده تشخیص داده‌اند.
کد خبر 6106659

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/814102/3-نفر-در-تصادفات-24-ساعت-اخیر-در-فارس-کشته-شدند
بستن   چاپ