حفاری تونل جنوبی خط دو مترو شیراز تمام شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام فارس - شهردار شیراز در آیین پایان حفاری تونل جنوبی فاز دو خط دو مترو در ایستگاه سعدی (میدان گلستان) گفت: این پروژه یکی از 2300 پروژه ای است که شهرداری براساس مصوبات شورا در دستور کار و اجرا دارد.
محمدحسن اسدی با تاکید براینکه هیچ کدام از این پروژه های کوچک و بزرگ، تعطیل و یا نیمه تعطیل نیستند، تصریح کرد: خوشبختانه امروز پایان عملیات حفاری در ایستگاه سعدی را شاهد بودیم و دستگاه حفار مکانیزه به این ایستگاه رسید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به نزدیکی این ایستگاه به بناهای تاریخی و فرهنگی همچون آرامگاه سعدی، حافظ و هفت تنان گفت: با توجه به تاکید مسئولان ارشد استان به تدوین سند توسعه گردشگری، عملیاتی شدن این پروژه می تواند به تقویت جایگاه شیراز به عنوان قطب گردشگری کمک کند و زمینه دسترسی آسان شهروندان و مسافران به بناهای تاریخی و فرهنگی را فراهم نماید.
اسدی با اشاره به اینکه شهرداری از عمق 40 متری زمین تا ارتفاعات شهر شیراز مشغول به کار است، ابراز داشت: 61 همت پروژه سرمایه گذاری طی سال های اخیر در شهر شیراز انجام شده است.
شهردار شیراز در ادامه با اشاره به فعالیت خط یکمترو گفت: این خط روزانه 120 هزار مسافر را در 20 ایستگاه جابجا می کند.
وی با بیان اینکه خط دو به دلیل نبود واگن روزانه تنها 4 ساعت فعالیت و خدمت رسانی دارد، اظهار داشت: برنامه ریزی و تلاش برای مسافرگیری فاز دو خط دو از نیمه امسال در دستور کار است و امیدواریم واگن های مورد نیاز این خط تامین شود.
اسدی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز شهرداری با 42 هزار میلیارد تومان بودجه فعالیت می کند که 80 درصد آن عمرانی و 20 درصد آن جاری است.
گفتنی است فاز دو خط دو به طول 4 کیلومتر از میدان آزادی تا میدان گلستان ادامه دارد.
طول حفاری انجام شده در این بخش 3 هزار و 735 متر می باشد.
ازجمله نکات قابل توجه در احداث فاز دو خط دو حفاری روزانه 17 متر و ماهانه 345 متر می باشد.
در این پروژه 2هزار و 664 رینگ نصب شده و حجم خاکبرداری تن در حد فاصل میدان آزادی تا ایستگاه سعدی 138 هزار و 792 متر مکعب می باشد.
یادآور می شود پایان عملیات حفاری تونل شمالی نیز در ماه های آتی خواهد بود.
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷:۴۷
-
۸ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/945928/