پیام فارس

آخرين مطالب

یک کارشناس اقتصادی: سامانه خودنویس عامل حذف دلالان و قیمت‌های کاذب از بازار مسکن است اقتصادي

یک کارشناس اقتصادی: سامانه خودنویس عامل حذف دلالان و قیمت‌های کاذب از بازار مسکن است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم / یک کارشناس اقتصادی گفت: سامانه خودنویس با حذف واسطه‌گران از مسیر عقد قرارداد مسکن، موجب رایگان شدن ثبت قرارداد مسکن و اخذ کد رهگیری شد که نتیجه این اقدامات حذف قیمت‌گذاری کاذب در بازار مسکن و شفافیت بیشتر است.
علیرضا رحمان‌دوستی کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به مزیت‌های سامانه خودنویس و کاهش هزینه‌های عقد قرارداد برای مردم طی یک سال گذشته گفت: سامانه خودنویس به واسطه قانون مصوب مجلس در زمینه قانون جهش تولید مسکن و در راستای حذف دلالان و واسطه‌ها شکل گرفت و از زمان آغاز کار تاکنون بیش از 1.8 میلیون قرارداد در این سامانه بین مردم و با حذف همه واسطه‌ها و به شکل رایگان به سرانجام رسیده است و در این بین هزینه سرسام‌آور کمیسیون‌های دلالان و همچنین هزینه بنگاه‌های املاکی نیز برای مردم کاهش پیدا کرده است و به صفر رسیده است. به این ترتیب سامانه خودنویس کمک بسیار بزرگی در این زمینه داشته است.
بازار
این کارشناس مسائل اقتصادی در ادامه با اشاره به کاهش 5 همتی هزینه‌های مردم با ثبت قرارداد خود در سامانه خودنویس گفت: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های سامانه خودنویس، امکان اخذ کد رهگیری رایگان قرارداد ثبت شده در این سامانه است که منجر به کاهش 5 هزار میلیارد تومانی هزینه‌های پرداختی توسط مردم شده است و صرفه‌جویی سامانه خودنویس از مرز 5 هزار میلیارد تومان عبور کرده است و این بدان معناست که دیگر مردم قادر هستند که برای ثبت قرارداد خود به صورت رایگان از این سامانه اقدام کنند و نیازی به هیچ هزینه اضافی و تحمیلی از طرف دلالان یا مشاوران املاک برای گرفتن کد رهگیری و اخذ خدمات مرتبط با آن کد رهگیری نیست.
بدون حضور سامانه خودنویس، هزینه عقد قرارداد چه در حوزه عقد قرارداد اجاره و چه در حوزه عقد قرارداد خرید و فروش مربوط به معاملات بازار مسکن با هزینه زیادی روبرو بود و سردرگمی زیادی برای مردم به همراه داشت ودلالی و واسطه گری در این بازار هر روز بیش از روز گذشته است ولی با ایجاد سامانه خودنویس، اختیار به مردم اعطا شده است که آیا خدمات مشاوران املاک برای خرید یا اجاره ملک نیاز است یا خیر و قدرت اختیار اعطا شده به مردم بسیار مهم و کلیدی است.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه مردم چه در بحث خرید و چه در بحث اجاره بهای مسکن با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند، ادامه داد:هر چقدر ما فعالیت ها در حوزه معملات مسکن را به سمت سامانه مداری پیش ببریم هم نظارت ها در این بخش دقیق تر و هم شفافیت در معملات بخش مسکن بیشتر خواهد شد. همچنین باید یادآور شوم که این موضوع همواره مورد تاکید رئیس جمهور هم بوده و در مناظرات به آن اشاره داشته است.
وی در ادامه گفت: اجرا و توسعه سامانه خودنویس باید در راس اقدامات دولت چهاردهم در حوزه سامان دادن بسترهای لازم برای عقد قرارداد رایگان مردم باشد و تقویت این سامانه کلیدی می‌تواند اطلاعات مناسبی از بخش مسکن در اختیار دولت قرار دهد. دولت می‌تواند با اجرای صحیح سامانه خودنویس موضوع عرضه و تقاضای مسکن را به درستی مد نظر قرار داده و بر آن نظارت داشته باشد تا مشکلات در این بخش به حداقل برسد.
رحمان‌دوستی در پایان گفت: سامانه خودنویس با حذف واسطه‌گران از مسیر عقد قرارداد مسکن، موجب رایگان شدن ثبت قرارداد مسکن و اخذ کد رهگیری شد که نتیجه این اقدامات حذف قیمت‌گذاری کاذب در بازار مسکن و شفافیت بیشتر است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/944158/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیراز میزبان دومین نمایشگاه آثار تجسمی سینماگران «چند تکه آینه»

25هزار اثر در جشنواره رسانه‌ای ابوذر؛ خبرنگار مهر برگزیده شد

ابوعبیده: اسرائیل محل نگهداری اسیر دارای تابعیت آمریکایی را بمباران کرد

فرود اضطراری پنج هواپیما در فرودگاه شیراز + جزئیات

ایجاد منطقه ویژه باغ‌های قصردشت در ساختار شهرداری شیراز

معامله 39 هزار میلیارد تومانی هلدینگ خلیج‌فارس با آستان قدس

حمله مستقیم اسرائیل به مکان حضور اسیر صهیونیستی- آمریکایی

فرود اضطراری 5 هواپیما در شیراز/علت چه بود؟

ساعات قطعی برق فارس فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 | جدول خاموشی برق شیراز چهارشنبه بیست و هفتم فروردین 1404 اعلام شد | جزئیات قطعی برق فارس و شیراز

فعالیت مدارس در چهار شهرستان فارس غیرحضوری شد

تعطیلی استان فارس فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 / شیراز تعطیل شد؟

ابوعبیده: ارتش اسرائیل محل نگهداری اسیر صهیونیستی-آمریکایی را عمدا بمباران کرد

غیرحضوری شدن فعالیت مدارس چهار شهرستان استان فارس

علت فرود اضطراری 5 هواپیما در فرودگاه شیراز فاش شد

اطلاعیه فوری درباره تعطیلی مدارس فارس/ اعلام هشدار سطح قرمز و تعطیلی مدارس 4 شهرستان فارس

شرکت بیش از 650 هزار دانش‌آموز در بیست و پنجمین دوره مسابقات پرسش مهر ریاست جمهوری

وضعیت تعطیلی مدارس فارس چهارشنبه 27 فروردین 1404 | مدارس شیراز فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 تعطیل است؟ | جزئیات تعطیلی مدارس فارس و شیراز

فرود اضطراری 5 هواپیما در شیراز

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

کشف کالای قاچاق میلیاردی در لارستان

اعلام غیرحضوری شدن فعالیت مدارس پنج شهرستان استان فارس

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

مشکل 3 مورد از 5 پرواز زمین گیر شده در فرودگاه شیراز رفع شد

غیرحضوری شدن فعالیت مدارس شهرستان فراشبند فارس

فعالیت مدارس 4 شهرستان فارس فردا غیرحضوری است

اعلام فراخوان جشنواره ملی شعر نسیم غدیر

رکوردشکنی نفتی ایران در دل تحریم‌ها

از طبری تا کرسنت

فاجعه در دشت نیشابور

چهار سیگنالی که از عمان منتقل شد

مرگ حدود 4 هزار کارگر در محیط کار

کلسیم ، آهن ، فسفر ، سیلسیم و املاح معدنی فقط در یک میوه!

لندو مجددا وام خرید کالا اعطا می‌کند: اینبار با طرح جدید وام‌کارت!

پیش بینی قیمت دلار 27 فروردین 1404

پیش بینی بورس چهارشنبه 27 فروردین 1404

در سفر معاون وزیر جهاد کشاورزی به شیراز مطرح شد: از تامین اعتبار برای حفظ نباتات تا مدیریت مصرف سموم

مدیرکل آموزش و پرورش فارس: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو معلمان نیازمند زیرساخت‌های لازم است

پیش‌ بینی وضعیت آب و هوا فارس فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 + پیش بینی هواشناسی فارس 24 ساعت آینده + آب و هوای شیراز + هواشناسی شیراز

تدوین ویژه برنامه برای روز ملی خلیج فارس در بوشهر

اسرائیل مستقیماً محل نگهداری اسیر آمریکایی را بمباران کرد

لغو 5 پرواز فرودگاه اهواز به دلیل گرد و غبار امروز

جایگاه مسئولیت‌ اجتماعی در الگوی دین‌داری اهل بیت(ع)

آغاز طرح ترخیص خودروهای توقیفی در فارس ، خودروهای ترخیص‌نشده به مزایده گذاشته می‌شوند

تجلیل از بانویی که پیشگام پشتیبانی زنان از جبهه‌ها بود

مدیر کانال «خانم شیخ» بازداشت شد

فرود 5 پرواز به دلیل شرایط نامساعد جوی در شیراز

احتمال طغیان انواع آفات گیاهی با افرایش دما

آغار برداشت شمام در شهرستان فراشبند

سیلی محکم پایتخت به «برادران لیلا»

نوبل سوءاستفاده از خاک هرمز به ماساژورها رسید