پیام فارس

آخرين مطالب

افزایش 50 درصدی شناسایی تغییر کاربری اراضی کشاورزی اقتصادي

افزایش 50 درصدی شناسایی تغییر کاربری اراضی کشاورزی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم / فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور از شناسایی 7456 مورد تغییر کاربری غیرمجاز و رشد بیش از 50 درصدی شناسایی آنها در تعطیلات نوروزی 1404 نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
اکبر امینی، فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور از رشد بیش از 50 درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز اراضی کشاورزی در تعطیلات نوروزی سال 1404 نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: در قالب طرح تشدید رصد هوشمند و گشت زنی اراضی کشاورزی که از 26 اسفند 1403 تا 16 فروردین 1404 در سراسر کشور اجرا شد، 7456 مورد شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی انجام شد که بیشتر آن از طریق حضور گشت‌های یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور بوده است.
وی افزود: واحدهای گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی در این بازه زمانی با 365 خودرو گشت، فعال بودند و با پیمایش حدود 228 هزار و 799 کیلومتر بخشی زیادی از تغییر کاربری‌های غیرمجاز را شناسایی و با متخلفان حوزه زمین برخورد کردند.
بازار
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور اظهار کرد: همچنین در این بازه زمانی 829 گزارش مردمی در مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی از سامانه 131 دریافت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یک درصدی داشته است.
وی ادامه داد: در قالب طرح تشدید رصد هوشمند و گشت‌زنی اراضی کشاورزی تعطیلات نوروزی سال 1404، 252 مورد اخطار، 694 مورد شناسایی بناهای تکمیل نشده و یا در حال انجام کار و 28 مورد حکم قطعی قلع و قمع تغییر کاربری‌های غیرمجاز اجرا شد.
امینی گفت: در بازه زمانی یاد شده، شناسایی بناهای تکمیل نشده و یا در حال انجام کار 32 درصد و اجرای احکام 22 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش نشان می‌دهد و میزان صدور اخطارها نیز همانند سال گذشته است.
وی تاکید کرد: استان‌های برتر به لحاظ عملکردی بر اساس شاخص‌های تعریف شده مانند شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز، اجرای احکام قطعی و شناسایی بناهای در حال تکمیل، به ترتیب شامل قزوین، تهران، مازندران، یزد و اصفهان هستند.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی تصریح کرد: برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز که تهدید کننده امنیت غذایی کشور است با جدیت ادامه خواهد داشت و با متخلفان این حوزه برخورد قانونی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/943786/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بنیاد مسکن و حساب 100؛ هدیه انقلاب به محرومان

پل جدید تجارت ایران و قطر در خلیج فارس معرفی شد

طرح جدید رژیم صهیونیستی برای آتش بس دائمی در غزه فاش شد

از لبخند بر لبان 4 هزار نیازمند شیرازی تا تشدید نظارت بر باشگاه‌های فارس

تقویت ریال با مذاکره

رویداد مسقط از پس ژرفای تاریخ

حرکت در مسیر عقلانیت؛ یک سال پس از وعده صادق1

دیپلمات پیشین: شرایط برای توافق ایران و آمریکا مهیاست

سخنگوی دولت اصلاحات: از ترس شکست نباید مذاکرات را متوقف کرد

خیز بن‌سلمان برای هسته‌ای شدن؟

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد

هسته سخت نظام علیه نظام؟

معامله 764 هزار تن محصول در بورس کالای ایران

‌قتل زن سالخوره با ضربه پیک نیک | اسرار جنایت پس از 25 سال سربه مهر ماند

انتقال شهروندان تبریزی به محل برگزاری جشنواره سراسری موسیقی موغام

انتصاب سرپرست جدید سمپاد اولین تغییر و تحول در آموزش و پرورش فارس

مکان بازی‌های فجرسپاسی در لیگ برتر تغییر کرد

مصر پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس را به حماس تحویل داد

ایلام تعطیل شد

خط تخریب مذاکرات از تهران تا واشنگتن

عفونت ادراری در سالمندان

«ویروس‌های زامبی»؛ پاندمی بعدی از قطب شمال می‌آید؟

اولین یارانه نقدی 1404 واریز شد

ملاک دهک بندی خانوارها چیست؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 فروردین 1404

بزرگ‌ترین تقاطع غیر همسطح کشور در شیراز افتتاح می‌شود

مرودشت میزبان دبیرخانه تعاملی مجمع شهرهای تاریخی کشور می‌شود

:::آفتاب نو::: آغاز ثبت نام و فروش فوری خودرو فیدلیتی پرایم

برگزاری جشنواره بین المللی خلیج فارس از اول اردیبهشت

زهرا نمازی، بازیکن پاراتنیس شیرازی طلایی شد

برگزاری دومین جشنواره مردمی نذر کتاب در بهمن

بحران کم‌آبی در روستاهای بخش مرکزی شهرستان کوهچنار

افزایش نرخ قیمت خرید تضمینی انرژی خورشیدی در فارس

دلواپسان صلح از مجلس تا ایتا

اولین فرصت رفع تمام تحریم‌ها

منتقد مؤمن، روشنفکر اخلاق‌گرا

طبل میان‌تهی مخالفان مذاکره

عوارض جراحی های چاقی

دل درد و معده درد کودکان

آیین‌نامه ایجاد بازار مبادله آب‌های نامتعارف دربورس ابلاغ شد

سامرز: ترامپ اقتصاد آمریکا را به سمت پرتگاه می‌برد

پیش بینی قیمت دلار 26 فروردین 1404

بیت کوین 84 هزار دلاری همچنان پیشنهاد مایکل سیلور در شرایط بحرانی

مدیرکل میراث فرهنگی فارس: مطالعات باستان‌شناسی در بافت تاریخی شیراز آغاز شد

طلاب مستعد به حوزه علمیه خواهران فارس جذب می شوند

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران

خوزستان تعطیل شد

نواخته شدن زنگ هنر انقلاب اسلامی در آباده

دیپلمات پیشین: اراده ترامپ بر حصول توافق است

تحلیلگر اصولگرا: پزشکیان اهل نمایش سیاسی از مذاکرات نیست