پیام فارس

آخرين مطالب

عزم وزارت نفت در گازرسانی به صنایع اقتصادي

عزم وزارت نفت در گازرسانی به صنایع
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مهر / تحویل گاز به صنایع کشور با عبور موفق از زمستان سرد و رفع محدودیت‌های گازی، در فروردین 1404 افزایش یافت؛ اقدامی که آغاز پرقدرت بخش تولید در سال سرمایه‌گذاری برای تولید را به دنبال خواهد داشت.
براساس آمار ارائه شده از شرکت ملی گاز ایران، از ابتدای امسال تا هجدهم فروردین 1404، مجموع گاز تحویلی به چهار بخش اصلی صنعتی شامل نیروگاه‌ها، پتروشیمی، فولاد و سیمان به 6 میلیارد و 486 میلیون و 44 هزار مترمکعب رسیده است. این رقم در مدت مشابه سال 1403، 6 میلیارد و 68 میلیون و 66 هزار مترمکعب بود که نشان‌دهنده افزایش حدود 6.89 درصدی در تحویل گاز به صنایع است.
براساس این آمار، بیشترین افزایش به مصرف بخش نیروگاهی مربوط می‌شود که با تحویل 3 میلیارد و 628 میلیون و 488 هزار مترمکعب گاز، رشدی بیش از 7 درصدی نسبت به تحویل 3 میلیارد و 390 میلیون و 114 هزار مترمکعبی پارسال را تجربه کرده است. این افزایش تحویل، نشان از تلاش و همت وزارت نفت برای تأمین سوخت مورد نیاز برای تولید پایدار برق کشور دارد که آمادگی آن را برای پاسخگویی به نیاز روزافزون صنایع و خانوارها در فصل گرم پیش‌رو آشکار می‌کند.
در بخش پتروشیمی، تحویل گاز با افزایشی حدود 5.13 درصد، از یک میلیارد و 439 میلیون و 913 هزار مترمکعب در پارسال به یک میلیارد و 513 میلیون و 796 هزار مترمکعب در 18 روز ابتدایی امسال رسیده است. این تغییر نشان‌دهنده روند رو به رشد تولید در صنعت پتروشیمی است که به‌منظور تأمین نیازهای داخلی و ارتقای ظرفیت‌های صادراتی برای تأمین مواد اولیه صنایع پایین‌دستی و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در اقتصاد کشور انجام می‌شود.
تحویل گاز در بخش فولاد نیز در این مدت از 802 میلیون و 894 هزار مترمکعب در 1403 به 869 میلیون و 556 هزار مترمکعب رسیده که معادل رشد 8.3 درصدی است. این افزایش تحویل گاز به توسعه تولید و تقویت صنعت فولاد برای تأمین نیازهای داخلی و صادراتی کشور منجر می‌شود.
همچنین تحویل گاز به صنعت سیمان از 435 میلیون و 145 هزار مترمکعب به حدود 474 میلیون و 204 هزار مترمکعب رسیده که معادل رشد 8.97 درصدی است. این تغییر نشان‌دهنده تحول و پیشرفت در تولید صنعت سیمان کشور است.
روند افزایش تحویل گاز در چهار بخش اصلی صنعتی نتیجه رویکرد متوازن وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران در مدیریت تأمین انرژی و اولویت‌بندی هوشمندانه در فصل سرما و گرما است. تأمین پایدار گاز بخش خانگی در زمستان 1403 به دلیل شدت سرما اولویت داشت، اما پس از پایان این فصل، گازرسانی به صنایع بدون وقفه انجام می‌شود.
افزایش تحویل گاز به بخش‌های صنعتی در آغاز سالی که از سوی مقام رهبری به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، نویدبخش بازگشت ظرفیت تولید و حرکت پرشتاب صنایع کشور در مسیر رشد و شکوفایی است. مسیری که با تأمین پایدار انرژی، چشم‌انداز روشنی از جهش تولید و پیشرفت اقتصادی را پیش‌روی کشور قرار می‌دهد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/943066/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیماری بهتاش در پایتخت واقعی بود؟

آغازبررسی‌ اصلاح حجم مبنا،دامنه‌ نوسان ومدل محاسبه‌ شاخص

ارتش و مدافعان مرزهای ایران، اسلام و انقلاب، افتخار این سرزمین هستند

مرگ 2 قاضی کهگیلویه وبویراحمدی در جاده شیراز - اصفهان

کبد چرب گرید 3 در کمین جوانان؛ این عادات غذایی را ترک کنید

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت

حمایت از ایده‌های نو در شورای توسعه فرهنگ قرآنی فارس

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

نسخه طب سنتی برای مهار حساسیت‌های بهاری/ آلرژی در گرم مزاجان چه علائم و تدابیری دارد؟

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

تونل جنوبی خط 2 مترو شیراز از میدان آزادی تا سعدی حفاری شد

جان باختن دو هموطن درپی حادثه رانندگی اصفهان به شیراز

مدیران اجرایی بستر سرمایه‌گذاری و رونق تولید را فراهم کنند

دژکام: از جنگ هراسی نداریم

زمینه خانه‌دار شدن جامعه کارگری در فارس فراهم شده است

مردم به معنای واقعی کلمه صاحبان انقلاب هستند

آمادگی نیروهای مسلح، دشمنان را به عقب نشینی مجبور کرده است

راه حل تقویت اقتصاد توجه به توان داخلی است

یک دلیل کمتر گفته شده درباره زنانی که نمی‌توانند وزن کم کنند

تأمین 112 هزار هکتار زمین نهضت ملی مسکن طی 3 سال گذشته

وزیر رفاه: برای هر مرحله از اجرای طرح کالا برگ 250 میلیارد ریال بودجه اختصاص یافته است

روایت تسنیم از افزایش خودسرانه قیمت خودروهای وارداتی توسط واردکنندگان

جزئیات برگزاری دومین اجلاسیه مدیران مجمع حکمت اسلامی در شیراز

جزئیات فوت 2 قاضی در تصادف آزادراه شیراز ـ اصفهان

مرگ تلخ دو قاضی در کهگیلویه و بویراحمد

مرگ تلخ 2 قاضی در کهگیلویه و بویراحمد/ ماجرا چیست؟

وزیر راه و شهرسازی از آبشار نمکی خور بازدید کرد

وزیر راه وشهرسازی وارد خور و بیابانک شد

سریال عاشقانه کره‌ای، جهان را شیفته خود کرد/ داستان «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» چیست

هشدار نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی درباره عبور نفت از خلیج فارس در صورت اقدام نظامی/ اقتدار در مذاکره با آمریکا، مرهون توانمندی نیروهای مسلح است

وحدت اسلامی، راهبرد مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی

بازدید مدیرکل بنیاد مازندران از گلزار شهدای قائمشهر

مراسم گرامیداشت روز ارتش در گرگان برگزار شد

عصر ایران مطرح کرد: 20 دستاورد توافق احتمالی با آمریکا

جزئیات جدید از یک اختلاس برنجی

افزایش بدهی کشورهای جهان

هافبک کره‌ای وارد لیست پرسپولیس شد

ارتش جمهوری اسلامی ایران نماد اقتدار، عزت و فداکاری

مادر شهید محمدرضا محمدی آسمانی شد

امام جمعه شیراز: امت‌سازی جهانی اسلام در حال شکل‌گیری است

کوه‌های یمن و بلعیده شدن اعتبار آمریکا

بهارِ پوست؛ راه‌های ساده برای درخشش طبیعی

قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی‌ دستوری شد

1200 همت منابع سرمایه گذاری شرکت‌های دولتی از کجا تامین می‌شود؟

معاون اسبق وزیر صمت: مصرف انرژی در ایران 3 برابر ترکیه است

مراسم بزرگداشت حجت الاسلام والمسلمین جاویدی در قم برگزار شد

مرگ تلخ 2 قاضی در کهگیلویه و بویراحمد

دسترسی به مراکز دندانپزشکی معتبر با پی‌جو VIP

2 کشته در تصادف محور اصفهان به شیراز

نیروهای مسلح در شیراز اقتدار و توان رزمی خود را به نمایش گذاشتند