پیام فارس

آخرين مطالب

هزینه ساخت واحد‌های مسکن روستایی اعلام شد اقتصادي

هزینه ساخت واحد‌های مسکن روستایی اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - باشگاه خبرنگاران / رئیس بنیاد مسکن گفت: هزینه هر متر مربع ساخت مسکن روستایی بین 10 تا 12 میلیون تومان است که تسهیلات 400 میلیون تومانی 50 درصد از هزینه‌های ساخت مسکن را در بر می‌گیرد.
غلامرضا صالحی مدیرعامل بنیاد مسکن در جمغ خبرنگاران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص اینکه تسهیلات 400 میلیون تومانی مسکن روستایی چه میزان از هزینه‌های ساخت واحد‌های مسکن روستایی را در برمی گیرد گفت: تسهیلات 400 میلیون تومانی مسکن روستایی 50 درصد از هزینه‌های ساخت یک واحد 60 متری یک طبقه را تامین می‌کند چراکه در حال حاضر هزینه ساخت یک واحد یک طبقه 60 متری حدود متری 10 تا 12 میلیون تومان است.
وی ادامه داد: همچنین تفاهم تامه‌های را با نهاد‌های حمایتی برای افرادی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند منعقد کردیم که از محل کمک‌های بلاعوض که بین 150 تا 200 میلیون تومان است بتوانیم هزینه‌های ساخت واحد‌های مسکن روستایی را برای این افراد تامین کنیم.
او با بیان اینکه در تمامی بانک‌ها پرونده برای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی داریم که منتظر عقد قرارداد هستیم گفت: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته در حال حاضر بیشترین عقد قرارداد پرداخت تسهیلات توسط بانک مسکن انجام می‌شود که این قرارداد‌ها روان‌تر بوده است.
صالحی تصریح کرد: در سطح کشور حدود 7 هزار واحد مسکن شهری را آغاز کرده‌ایم که برای اجرای آنها از هیچ محلی منابع تزریق نشده و عمده منابع آنها از محل منابع دالخی بنیاد بوده است.
رئیس بنیاد مسکن اظهار کرد: در حال برنامه ریزی هستیم که تا پایان شهریور ماه تعداد واحد‌های مسکن شهری را به 50 هزار واحد برسانیم که تمامی آنها از محل منابع داخلی بوده که یک بودجه قابل توجهی است.
صالحی بیان کرد: موجودی حساب 100 امام از محل اعتبارات دولتی بود ه که در سال گذشته 320 میلیارد تومان پرداخت شده که به محض انکه اعتبار دریافت کردیم برنامه ریزی در جهت اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است بخشی از منابع حساب 100 امام از محل سود شرکت‌های زیر مجموعه وبخشی هم از محل کمک‌های است که به حساب 100 امام واریز شده و بخش دیگر از محل نیم درصد سود بانک‌ها است.
او در خصوص آخرین وضعیت 10 هزار پروژه‌ای که در قالب قرارداد با شهرداری تهران در محلات بافت فرسوده منعقد شده بود هم گفت: تمامی پروژه‌ها در مرحله اجرایی است به طوری که پروژه‌های محله باغ آذری در مرحله سفت کاری قرار دارد و پروژه افق اکباتان در مرحله نهایی است و پروژه‌ها با سرعت خوبی در مراحل مختلف پیشرفت کاری قرار دارد.
رئیس بنیاد مسکن بیان کرد: بنیاد مسکن در نهضت ملی مسکن کارگزار بوده و هرجا که زمین تحویل دهند عملیات اجرایی را شروع خواهیم کرد و در جایی که زمین نباشد کار نمی‌کنیم در حال حاضر در شهر همدان 11 هزار واحد به بنیاد مسکن واگذار شده و در سایر شهر‌ها هم هرجا که زمین تحویل داده باشند اقدام به ساخت خواهیم کرد.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/943052/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیماری بهتاش در پایتخت واقعی بود؟

آغازبررسی‌ اصلاح حجم مبنا،دامنه‌ نوسان ومدل محاسبه‌ شاخص

ارتش و مدافعان مرزهای ایران، اسلام و انقلاب، افتخار این سرزمین هستند

مرگ 2 قاضی کهگیلویه وبویراحمدی در جاده شیراز - اصفهان

کبد چرب گرید 3 در کمین جوانان؛ این عادات غذایی را ترک کنید

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت

حمایت از ایده‌های نو در شورای توسعه فرهنگ قرآنی فارس

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

نسخه طب سنتی برای مهار حساسیت‌های بهاری/ آلرژی در گرم مزاجان چه علائم و تدابیری دارد؟

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

تونل جنوبی خط 2 مترو شیراز از میدان آزادی تا سعدی حفاری شد

جان باختن دو هموطن درپی حادثه رانندگی اصفهان به شیراز

مدیران اجرایی بستر سرمایه‌گذاری و رونق تولید را فراهم کنند

دژکام: از جنگ هراسی نداریم

زمینه خانه‌دار شدن جامعه کارگری در فارس فراهم شده است

مردم به معنای واقعی کلمه صاحبان انقلاب هستند

آمادگی نیروهای مسلح، دشمنان را به عقب نشینی مجبور کرده است

راه حل تقویت اقتصاد توجه به توان داخلی است

یک دلیل کمتر گفته شده درباره زنانی که نمی‌توانند وزن کم کنند

تأمین 112 هزار هکتار زمین نهضت ملی مسکن طی 3 سال گذشته

وزیر رفاه: برای هر مرحله از اجرای طرح کالا برگ 250 میلیارد ریال بودجه اختصاص یافته است

روایت تسنیم از افزایش خودسرانه قیمت خودروهای وارداتی توسط واردکنندگان

جزئیات برگزاری دومین اجلاسیه مدیران مجمع حکمت اسلامی در شیراز

جزئیات فوت 2 قاضی در تصادف آزادراه شیراز ـ اصفهان

مرگ تلخ دو قاضی در کهگیلویه و بویراحمد

مرگ تلخ 2 قاضی در کهگیلویه و بویراحمد/ ماجرا چیست؟

وزیر راه و شهرسازی از آبشار نمکی خور بازدید کرد

وزیر راه وشهرسازی وارد خور و بیابانک شد

سریال عاشقانه کره‌ای، جهان را شیفته خود کرد/ داستان «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» چیست

هشدار نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی درباره عبور نفت از خلیج فارس در صورت اقدام نظامی/ اقتدار در مذاکره با آمریکا، مرهون توانمندی نیروهای مسلح است

وحدت اسلامی، راهبرد مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی

بازدید مدیرکل بنیاد مازندران از گلزار شهدای قائمشهر

مراسم گرامیداشت روز ارتش در گرگان برگزار شد

عصر ایران مطرح کرد: 20 دستاورد توافق احتمالی با آمریکا

جزئیات جدید از یک اختلاس برنجی

افزایش بدهی کشورهای جهان

هافبک کره‌ای وارد لیست پرسپولیس شد

ارتش جمهوری اسلامی ایران نماد اقتدار، عزت و فداکاری

مادر شهید محمدرضا محمدی آسمانی شد

امام جمعه شیراز: امت‌سازی جهانی اسلام در حال شکل‌گیری است

کوه‌های یمن و بلعیده شدن اعتبار آمریکا

بهارِ پوست؛ راه‌های ساده برای درخشش طبیعی

قیمت‌گذاری خودروهای وارداتی‌ دستوری شد

1200 همت منابع سرمایه گذاری شرکت‌های دولتی از کجا تامین می‌شود؟

معاون اسبق وزیر صمت: مصرف انرژی در ایران 3 برابر ترکیه است

مراسم بزرگداشت حجت الاسلام والمسلمین جاویدی در قم برگزار شد

مرگ تلخ 2 قاضی در کهگیلویه و بویراحمد

دسترسی به مراکز دندانپزشکی معتبر با پی‌جو VIP

2 کشته در تصادف محور اصفهان به شیراز

نیروهای مسلح در شیراز اقتدار و توان رزمی خود را به نمایش گذاشتند