پاتوقهای فیلم فارس ضرورتی برای فیلمسازان
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش دفاعپرس از فارس، «مهدی رنجبر» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در دیدار با اعضای هیئت مدیره انجمن فیلم کوتاه شیراز با بیان مطلب فوق اظهار داشت: باید برنامهریزی برای استعدادیابی میان جوانان و نوجوانان فیلمساز انجام شود تا بتوانیم حمایتهایی را جهت گسترش ساخت و تولید فیلم کوتاه در استان فارس داشته باشیم.
وی با ذکر این نکته که کار فیلم کوتاه، ایجاد تفکر است نه سرگرمی، افزود: در فیلم کوتاه نویسنده و فیلمساز باید برای تماشاگر فرصت تفکر درباره قصه را ایجاد کنند و فیلمنامه و ساخت فیلم با اقتدار تمام شود.
رنجبر به برپایی جشنواره فیلم کوتاه در شیراز اشاره کرد و ضمن اعلام حمایت از برگزاری یازدهمین دوره این جشنواره گفت: جشنواره فیلم کوتاه شیراز رویدادی هنری است که جوانان و نسل نو سینما، شور و هیجان ویژهای به آن میبخشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس تصریح کرد: فیلم کوتاه عنصر مهم و جداناپذیری است که راه شروع فیلمسازی سینماگران بسیاری بوده است؛ سینماگرانی که هرکدام نقطه درخشانی در آسمان پرده نقرهای شهر و استان و کشورمان هستند.
در پایان این نشست بنا شد تا به منظور شناسایی و پذیرش فیلمسازان کوتاه و تخصصی شدن این مقوله سینمایی، سایت ssfa.ir راهاندازی شود.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط تعیین جایزه «شهید دستغیب» در نهمین جشنواره فیلم عمار در فارس غفلت و توجه کم به سینمای دفاع مقدس فیلم/ فرزندان زهرا از دیار لامرد
-
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۷:۴۷
-
۱۸ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942734/