پیام فارس

آخرين مطالب

مدیرکل روابط عمومی استانداری فارس؛

رسانه، پیشران سرمایه‌گذاری و تولید ملی اجتماعي

رسانه، پیشران سرمایه‌گذاری و تولید ملی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - در سالی که با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، نقش رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگری در جهت‌دهی افکار عمومی، معرفی ظرفیت‌های بومی و ایجاد اعتماد در میان سرمایه‌گذاران برجسته شده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، محمد جواد برزگر با توجه به نام‌گذاری امسال با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، نقش رسانه‌ها را در تحقق این شعار این‌گونه بیان کرد: رسانه‌ها ستون فقرات توسعه اقتصادی در عصر ارتباطات هستند. آن‌ها می‌توانند با معرفی دقیق و شفاف فرصت‌های سرمایه‌گذاری، تقویت امید در جامعه، و ترویج فرهنگ تولید، نقشی کلیدی در تحقق شعار سال ایفا کنند.
وی گفت: اگر رسانه‌ها بتوانند تصویر درستی از ظرفیت‌های اقتصادی استان ها و کشور ارائه دهند، بسیاری از سرمایه‌گذاران داخلی و حتی خارجی ترغیب می‌شوند تا وارد میدان شوند.
از تبلیغ تا تحول: رسانه چگونه تولید را رونق می‌دهد؟
مدیرکل روابط عمومی‌وامور بین الملل استانداری فارس در پاسخ به اینکه چه نوع سرمایه‌گذاری رسانه‌ای می‌تواند به رونق تولید کمک کند پاسخ داد: سرمایه‌گذاری در تولید محتوای حرفه‌ای، گسترش رسانه‌های تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی و فناورانه، و ارتقاء کیفیت زیرساخت‌های رسانه‌ای، تأثیر مستقیمی بر جذب سرمایه و حمایت از تولید دارد. رسانه باید روایت‌گر فرصت‌ها باشد، نه فقط بازتاب‌دهنده چالش‌ها. وقتی رسانه بتواند ظرفیت‌های یک منطقه را به زبان ساده و جذاب نمایش دهد، همان محتوا می‌تواند به یک سند تبلیغاتی مؤثر تبدیل شود.
زبان ساده، پیام قوی: چطور فرهنگ‌سازی کنیم؟
عضو حقوقی شورای اطلاع رسانی استان فارس به نقش رسانه‌ها در فرهنگ سرمایه‌گذاری و تولید در جامعه و نهادینه کردن این موضوع اشاره کرد و گفت: با روایت کردن داستان‌های موفقیت‌آمیز، گفت‌وگو با کارآفرینان، تولید مستندهایی از مسیر تولید، و آموزش مفاهیم اقتصادی به زبان قابل فهم برای عموم مردم می توان این موضوع را نهادینه کرد. رسانه باید بستری باشد برای آموزش، انگیزه و آگاهی‌بخشی؛ وقتی مردم از تأثیر سرمایه‌گذاری و تولید در زندگی روزمره‌شان آگاه شوند، خود به عاملان تغییر تبدیل می‌شوند.
پیشنهاداتی برای همراهی رسانه و دولت
محمد جواد برزگر در پاسخ به اینکه پیشنهاد شما برای نهادهای اجرایی و رسانه‌ها در سال جاری چیست؟ گفت: پیشنهاد من این است که نهادهای اجرایی به رسانه‌ها به عنوان بازوی اصلی توسعه نگاه کنند، نه صرفاً ابزار تبلیغاتی. هم‌افزایی رسانه‌ها با بخش خصوصی و دستگاه‌های دولتی، تولید محتواهای هدفمند، و استفاده از فناوری‌های نوین مانند پادکست، ویدئوهای کوتاه، و شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند جریان سرمایه‌گذاری و تولید را سرعت ببخشد. همچنین استفاده از رسانه‌های محلی و استانی در معرفی فرصت‌های کمتر شناخته‌شده یک ضرورت است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942301/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پوتین از حماس تشکر کرد

تجمع خودجوش مردم شیراز در حمایت‌ از مردم مظلوم غزه

معامله 94 هزار تن محصول در بورس کالای ایران

اجتماع استغاثه به امام زمان یک کار مردمی در تراز انقلاب اسلامی بود

مسجد جمکران جلوه‌ای از فرهنگ انتظار در تراز انقلاب اسلامی است

بهره‌برداری از بیمارستان اعصاب و روان بوستان در شهر صدرا

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

خبر داغ از آغاز تجارت مستقیم ایران و آمریکا / توافق قطعی شد؟

معدوم‌سازی 100 کیلوگرم گوشت و مرغ فاسد در کوار

دوره مربی‌گری فوتسال سطح A آسیا در آباده برگزار شد

بزرگترین نمایشگاه صنایع دستی روستای فیشور برگزار شد

ایجاد منطقه ویژه باغ‌های قصردشت در شهرداری شیراز

سند توسعه استان‌های کشور اجرایی می‌شود

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

نوشیدنی‌های مناسب برای بی‌خوابی

عبدللهی: ذوب‌آهن اسیر بدشانسی و زمین بد شد

سردارازدیار میرزا آمد ، انتصاب سردار عزیزالله ملکی به عنوان فرمانده انتظامی فارس

همکاری طلاب جهادی در جذب و پذیرش حوزه علمیه فارس

محله‌ای در تهران که زندان خاندان سلطنتی بود

بسته خبری فارس 27 فروردین را بخوانید

حماس امروز با صدور بیانیه‌ای آزادی اسرا در صدر اولویت‌های خود دانست

محدودیت‌های ترافیکی مراسم رژه 29 فروردین روز ارتش

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

نخستین عامل مرگ در دنیا و ایران اعلام شد

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

بیانیه حماس به مناسبت روز اسیر فلسطینی

شیرازی‌ها در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تجمع کردند

تجمع اعتراضی مردم شیراز علیه جنایات رژیم صهیونیستی در جوار ارگ کریم خان

سایپا 1 – 0 شهرراز شیراز: نفس های نارنجی پوشان بیخ گوش آریو

مس کرمان 0 – 1 پارس جنوبی : نخستین پیروزی رجب زاده با جمی ها در شیراز

افتتاح مرکز آموزشی،درمانی روان‌پزشکی بوستان شهر صدرا

فجر و آریو متوقف شدند؛ خودروسازان به صعود امیدوار ماندند

شیوع سرخک، کلاس های دانشگاه علوم پزشکی فسا را غیر حضوری کرد

انتقال پایتخت جدی شد / این استان پایتخت جدید اقتصادی کشور است

شیراز، یک گام به شهر هوشمند نزدیک تر شد

مراسم بزرگداشت شهدای عشایر در خرامه برگزار شد

سوادآموزی به معنای قدرت تغییر در زندگی است

بیانیه سپاه فجر فارس به مناسبت سالروز ارتش جمهوری اسلامی ایران