پیام فارس

آخرين مطالب

حکومت عربستان به سمت بی دینی و سکولار شدن رفته است گفتگو

حکومت عربستان به سمت بی دینی و سکولار شدن رفته است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار داشت: در سال 1344 قمری یعنی حدود 102 سال پیش وهابیت تخریب‌های زیادی در جهان اسلام صورت دادند که یکی از آن‌ها در قبرستان بقیع است.
وی با بیان اینکه 15 نفر از مفتیان وهابی فتوای حرمت ساخت حرم و قبور را دادند، گفت: بر اساس این فتوا در ماه شوال 1344 قمری حمله کردند و حرم‌های مقدس قبرستان بقیع را تخریب کردند اما جرأت نکردند قبر رسول خدا را تخریب کنند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: همان موقع علمای نجف و قم اعتراض کردند و حتی مراسم حج را تعطیل نمودند و کتاب‌های زیادی در این خصوص به نگارش درآمد اما تفکر وهابیت یک تفکر غلط انحرافی است که ربطی هم به اهل سنت ندارد.
وی خاطرنشان کرد: عقاید وهابیت با اصول ناب اسلامی منافات دارد و حتی مغایر با آیات قرآن کریم است.
رفیعی تأکید کرد: نسل جدید عربستان سعودی نه تنها به وهابیت تمایل ندارد بلکه حتی حکومت عربستان به سمت بی دینی و سکولار شدن رفته است.
استاد حوزه علمیه یادآور شد: کتاب آئین وهابیت آیت‌الله سبحانی 14 موضوع که وهابیت آن‌ها را ممنوع کرده‌اند را به طور دقیق مورد بررسی قرار داده و جواب آن‌ها را تشریح کرده است.
وی در ادامه افزود: آئین وهابیت ضربات زیادی به دین اسلام وارد ساخت و امروزه هم داعش با همان تفکر چهره اسلام را خدشه‌دار نموده است.
سخنران حرم بانوی کرامت گفت: یکی از موضوعاتی که وهابیت آن را ممنوع می‌داند مبحث توسل است و آن را حرام می‌دانند در حالی که توسل دو حالت دارد که یا به انسان زنده است که هیچ ایرادی ندارد و موارد زیادی در آیات قرآن تأیید کننده این مسئله است و یا توسل به انسانی است که از دنیا رفته است که این توسل هم ایرادی ندارد چراکه اینگونه افراد حیات برزخی دارند و می‌توانند واسطه فیض در محضر الهی شوند.
رفیعی خاطرنشان کرد: در آیه 35 سوره مائده خداوند با صراحت بیان می‌کند که انسان باید برای رفتن به درگاه الهی از «وسیله» استفاده نماید چراکه هر چیزی که انسان را به خداوند نزدیک کند وسیله است.
وی تأکید کرد: اسماً حسنی یکی از وسیله‌هایی است که انسان می‌تواند از آن‌ها به عنوان وسیله استفاده نماید که در شب‌های احیا هزار مرتبه این اسما بر زبان جاری می‌شود و در برخی از ادعیه دیگر هم این اسما و صفات وجود دارد.
سخنران حرم بانوی کرامت گفت: ذکر نعمات الهی، اقرار به گناه، مصحف شریف قرآن، نماز، روزه و اهل بیت (ع) تنها چند نمونه از وسیله‌هایی است که در آیات و روایات ذکر شده است.
وی افزود: امیر المؤمنین در خطبه 110 نهج البلاغه ایمان به خدا و رسول خدا و جهاد در راه خدا را به عنوان وسیله نزدیک شدن به درگاه الهی بیان کرده‌اند.
رفیعی خاطرنشان کرد: اهل بیت (ع) در محضر الهی دارای منزلت و اعتبار هستند و عقل حکم می‌کند انسان از وجود اینگونه افراد به عنوان واسطه استفاده نماید چراکه ائمه معصومین (ع) محضر توحید هستند.
وی تأکید کرد: خداوند در رأس همه امور است اما اختیاراتی را به ائمه معصومین (ع) و انبیای خود تفویض نموده است اما شاه بیت تمام این اختیارات با اذن الهی بودن است و تبرک و توسل در آیات قرآن ریشه دارد.
سخنران حرم بانوی کرامت اظهار داشت: تفکر وهابیت امروزه خریدار ندارد و حتی این تفکر با تفکر اهل سنت هم مشکل دارد و وهابیت در قبرستان بقیع مانع زیارت قبور اهل سنت می‌شوند و علمای زیادی از اهل سنت تفکر وهابیت را نقد کرده و آن‌ها را باطل دانسته‌اند.
رفیعی در پایان گفت: تخریب قبور ائمه بقیع خلاف عقاید جهان اسلام بود اما وهابیت با تفکر انحرافی خود اقدام به تخریب کردند و فکر کردند می‌توانند به اهداف خود برسند.
کد خبر 6428075

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942132/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا ترامپ نظم بین‌المللی را به حال خود رها کرده است؟

بهبود سیستم ایمنی بدن با مصرف این مواد غذایی

سپاه، نماد اقتدار ملت ایران و ستون فقرات دفاع مقدس

قدردانی امام جمعه اهل سنت کیش از رئیس رسانه ملی + فیلم

عدالت شعار دین ما و فرمان خداوند است

تهدید ایران بی‌نتیجه خواهد بود

تاکید امام جمعه قشم بر‌ هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان

امام جمعه شیراز: چیزی نمی‌گذرد که شاهد نابودی آمریکا خواهیم بود

75 میلیارد تومان به پروژه آبرسانی خروسلو اختصاص پیدا کرده است

وحدت شیعه و سنی خط قرمز امت اسلامی است

مردم غزه در صف اول مقاومت قرار دارند

واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در صداوسیما

اعتراض نماینده بندرعباس به رکود پروژه‌ها؛ هرمزگان دیگر فرصت آزمون و خطا ندارد

امام جمعه اردبیل: اهالی تولید و مصرف نباید در نظر مسئولان یکسان باشند

جای تاسف است که تمام قشلاقات از بی آبی شکایت می‌کنند

◄ اقتصاد دریامحور؛ کلید توسعه ملی / اجرای پل خلیج فارس به تقویت اقتصاد دریاپایه کمک می کند

عده‌ای منافع ملی و وحدت را هدف قرار داده‌اند

هدف آمریکا از مذاکرات نفود، تفرقه‌افکنی و مانع از پیشرفت کشور است

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند

کاهش دریافت نمک برای کسانی که مشکلات کلیوی دارند

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران مسکوکات

رشد 15 درصدی کاردانو؛ نهنگ‌ها در حال خرید مجدد

5 سرگرمی مهیج در شیراز

اجرای 45 پروژه عمرانی و کمک 4 میلیاردی بنیاد برکت به نیازمندان فارس

مذاکره ایران و آمریکا به تریبون های نماز جمعه رسید/ منکر امروز جامعه، خرید کالاهای خارجی است/ برخورد با توهین کنندگان به اهل سنت باید درس عبرت شود

امام جمعه اصفهان:بی‌حجابی نشانه‌ای از غفلت و خواب‌زدگی است

عشایر ساکن در قشلاقات اردبیل از بی‌آبی شکایت دارند

شهدار امام جمعه شیراز نسبت به توطئه‌های دشمنان برای‌ تفرقه‌

بعضی از سخنان اهل بیت، تن انسان را می‌لرزاند

عکس | واژگونی مرگبار خودرو در جاده خاوران

دو بلیت لیگ 25 در گرو 5 فینال در 4 هفته!

دهه کرامت فرصتی برای تبیین سیره اهل‌بیت (ع) و مقابله با دشمنان است

هدف دشمن از تغییر نام خلیج فارس تغییر هویت ایران است

مدیر جدید ساترا قبلا به دلیل توهین به اهل سنت از شبکه پنج برکنار شده بود

◄ سقوط در آسمان هوانوردی/ یک هواپیمای شرکت هواپیمایی آسمان پرید

جو فوق العاده سالن تختی کازرون در فینال جام حذفی هندبال کشور

مسئولین به دنبال جذب سرمایه گذار باشند

چادر پرچم افتخار زن مؤمن از نگاه بزرگان دین است

توهین به مقدسات بهانه ای برای سوءاستفاده دشمنان است

ماجرای برکناری مدیر جدید ساترا به دلیل توهین به اهل سنت از شبکه پنج

اولین واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در صداوسیما

علت اصلی استقبال سعودی ها از مذاکرات ایران و آمریکا

نگاهی به 4هفته پایانی لیگ یک/ 5 تقابل سرنوشت ساز مدعیان صعود

کاهش فقر در استان نه یک وظیفه اداری، بلکه تکلیفی الهی و انسانی است

فارس استان برتر کشوری در ارائه خدمات نوروزی

برگزاری رویداد ملی «دخترم، افتخار ایران» در استان فارس

اهمیت حفظ و نگهداری میراث جهانی بازار وکیل متناسب با شأن و جایگاه آن

اندیشکده استرالیایی: چرا ایران و آمریکا توافق می‌خواهند؟

مزایای چرت بعدازظهر که از آن غافل مانده اید

چند روزه می توان 1500 واحد را ساخت؟

ویکی پدیاجستجو