پیام فارس

آخرين مطالب

کیهان طلبکار شد: حمایت از قاتل شهید سلیمانی در پوشش حمله به کیهان سیاسی

کیهان طلبکار شد: حمایت از قاتل شهید سلیمانی در پوشش حمله به کیهان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
انتشار مطلبی در ستون طنز گفت‌وشنود کیهان درباره انتقام و قصاص ترامپ و عدم فراموشکاری ایران در رابطه با جنایت ترور شهید سلیمانی، با بازتابی گسترده همراه شد، در این میان طیف غربگرای داخلی در موضعی عجیب کیهان را هدف حملات خود قرار داده است. حمله‌ای که بیشتر از کیهان، هموارسازی مسیر مذاکره ذلیلانه و باج‌دهی به آمریکا را در نظر دارد.
«(ترامپ) غلط زیادی کرده! همین روزهاست که به انتقام خون شهید سلیمانی چندتا گلوله توی کله پوکش شلیک بشه و «ریق لعنت» رو سر بکشه!»؛ انتشار این جمله در ستون طنز گفت‌وشنود اولین شماره روزنامه کیهان در سال جدید (شنبه 16 فروردین) به سرعت بازتابی گسترده در سطح کشور و همچنین در سطح رسانه‌های بین‌المللی داشت.
این مطلب که جدای از اصول فقهی و اسلامی درباره حتمی بودن انتقام از مجرمین‌، بر پایه وعده و موضع صریح رهبر معظم انقلاب درباره قصاص جنایت ترور شهید سلیمانی اتخاذ شده به سرعت با حمله طیف غربگرای داخلی که در طی دهه‌های متمادی پس از انقلاب اسلامی همیشه در نوع تعامل با آمریکا مفتضح بوده و کشور را با خسارات متعدد مواجه کرد، رو‌به‌رو شد.
بازار
قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند
رهبر معظم انقلاب در 26 آذر 1399 در بیانات خود در ارتباط با جنایت ترور قهرمان ملی ایران شهید سلیمانی فرمودند: «قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند؛ آن به جای خودش محفوظ است. اگرچه به گفته‌ یک عزیزی، کفش پای سلیمانی هم بر سرِ قاتل او شرف دارد و سرِ قاتل او هم برود، فدیه‌ کفش سلیمانی هم نمی‌شود؛ این هست امّا بالاخره غلطی کردند، بایستی انتقام پس بدهند؛ هم آمر، هم قاتل بدانند که در هر زمان ممکن، هر وقت ممکن شد- ما دنبال وقت ممکن هستیم- باید انتقامشان را پس بدهند.»
ایشان همچنین در 11 آبان 1401 نیز بر این موضع تأکید کردند و فرمودند: «ما هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد؛ این را بدانند. حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستاده‌ایم. در وقت خودش، سر جای خودش ان‌شاءالله انجام خواهد گرفت.»
فراموش نکرده‌ایم
طیف غرب‌گرا در داخل کشور (که متاسفانه سعی وافری نیز در تسلط بر دولت چهاردهم داشته و دارند) اتخاذ هر موضع صریحی را هدف هجمه‌های خود قرار داده و آن را مخل مسیر دیپلماسی خیالی خود می‌داند، این در حالی است که رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا در طی 4 سال اول ریاست جمهوری خود و همچنین در چند ماهی که از دور جدید سکانداری وی گذشته است، تمام عقب‌نشینی‌ها و پالس‌های مثبتی را که از سوی دولت دوازدهم و چهاردهم ارسال شده بود را با پاسخ‌های گستاخانه‌تر رو‌به‌رو ساخت.
ترور شهید سلیمانی گوشه کوچکی از جنایات و رویکرد خصمانه‌ای بود که ترامپ در قبال ملت ایران اتخاذ کرده و به این واسطه از کوچک‌ترین اقدامی در جهت ضربه به کشورمان دریغ نکرده است.
کمپین فشار حداکثری ترامپ در دور اول ریاست جمهوری وی گرچه هیچ‌گاه به موفقیت نرسید ولی در سایه سوءمدیریت مفرط طیف غربگرا در دولت دوم حسن روحانی، در سایه خوشبینی به غرب، کشور را در معرض فشارهای اقتصادی قرار داد.
ترامپ و دولت وی حتی در زمان همه‌گیری ویروس کرونا از هرگونه فشار بر کشورمان دریغ نکرده و وضعیت ویژه و اضطراری دوران همه‌گیری کرونا را نیز به دستاویزی برای فشار بر ملت ایران بدل کرد.
وی علاوه‌بر تمام خدعه‌گری‌ها، دشمنی‌ها و فشارها علیه ملت ایران در میان رؤسای‌جمهور آمریکا، دارای ویژگی‌های گستاخانه خاصی است که وی را به پدیده‌ای ویژه تبدیل کرده است.
رئیس‌جمهور فعلی آمریکا جسارت خاصی را در توهین به ملت ایران، قهرمانان و بزرگان ایران و همچنین جسارت لفظی و تهدید علیه کشورمان داشته است. وی حتی در طی هفته‌های گذشته، با گنده‌گویی و لاف‌زنی، کشورمان را به بمباران‌های گسترده تهدید کرد. لحن گستاخانه ترامپ بیش از هر چیز در سایه رویکرد ذلیلانه‌ای و پالس‌های ضعفی است که برخی از افراد، جریانات و رسانه‌های مخل امنیت ملی آن را به خارج از کشور مخابره می‌کنند.
روابط بین‌الملل لوح سفید نیست
سیاهه بدعهدی‌های رؤسای‌جمهور آمریکا واقعیتی است که هر فرد منصفی را در اعتماد به این کشور دچار تردید جدی خواهد کرد ولی برخی از افرادی که خود را در حوزه سیاست خارجی و روابط بین‌الملل صاحب‌نظر می‌دانند، از اساسی‌ترین اصل تنظیم‌کننده سیاست خارجی چشم‌پوشی کرده و روابط و مسائل را بدون پیش‌فرض و سابقه قبلی و همچون لوح سفیدی فرض می‌کنند.
سؤال جدی که تمامی «حامیان مذاکره در شرایط فعلی» از جواب به آن طفره می‌روند این است که مبتنی بر کدام حسن نیت و کدام سابقه تاریخی به امکان توافقی عزتمندانه با آمریکا امیدوار هستید؟
چگونه می‌توان از تجربه سعدآباد و برجام درس نگرفت و خود را کارشناس و صاحب نظر در مسائل بین‌المللی دانست؟ ترامپ 2025 چه تفاوتی با ترامپ 2016 داشته و چه نشانه مثبتی را در جهت امکان دیپلماسی فراهم ساخته است؟ شاید تنها تفاوت ترامپ فعلی با دور پیشین خود، کابینه به شدت ضدایرانی‌تر و صهیونیستی‌تری است که او در دور جدید ریاست جمهوری خود تنظیم کرده است.
اینها سؤالاتی است که حتی بسیاری از اندیشمندان و صاحب نظران برجسته روابط بین‌الملل همچون جان مرشایمر و فرید زکریا را نیز به تامل واداشته و ایران را در عدم اطمینان به آمریکا و به خصوص زمامداری ترامپ محق دانسته است.
قلدری ترامپی و بدعهدی‌های آمریکایی حتی موضوعی است که به خصوص پس از فشارهای جدید ترامپ بر اوکراین، کانادا و اروپا، بسیاری را نیز در غرب نسبت به این موضوع حساس کرده و مجامع علمی را در آمریکای شمالی و اروپای غربی به واکاوی دلایل آن واداشته است.
در لوح سیاه شده‌ و تاریخ مسائل میان ایران و آمریکا حتی کوچک‌ترین نقطه سفیدی از حسن‌نیت آمریکا در قبال اعتمادسازی و حسن‌نیت ایرانی نمی‌توان دید.
نگرانی شرم‌آور
شواهد فوق گرچه، کوچک‌ترین شکی را در بی‌نتیجه بودن هر پالس مثبتی در قبال آمریکا باقی نمی‌گذارد ولی حمله شرم‌آور طیف غرب‌گرا به کیهان، بیش از هرچیز فقدان غیرت این طیف را نسبت به منافع ملی، امنیت ملی و قدرت ملی ایران آشکار می‌سازد.
غیرتی که در طول تاریخ راز جاودانگی ملت ایران و هویت ایران بوده و در پس هر شکست و ضعفی ایران را برای هزاران سال از نابودی نجات داده است. غیرتی که امروز، از دل موشک‌های ایرانی، سلاح سربازان ایرانی، از زبان علاقه‌مندان ایران و در راس آن رهبر معظم انقلاب می‌خروشد و از سوی دیگر هدف حمله طیفی قرار می‌گیرد که بارها سادگی و ساده اندیشی خود را نسبت به سیاست خارجی و روابط بین‌الملل اثبات کرده‌اند.
غیرتی که بعضا در رگ‌های غیرایرانیان همچون شیرمردان یمنی، حزب‌الله لبنان و مجاهدان مقاومت در منطقه می‌خروشد و از سمت دیگر، بعضی از افراد که خود را ایرانی می‌دانند از آن تهی هستند.
فشار خارجی، سوءمدیریت داخلی
عاملی که بیش از هرچیز سرمداران آمریکا را در گستاخی به ملت ایران تشویق کرده نه ایستادگی و مقاومت در برابر فشارهای غرب که بالعکس سوءمدیریت‌های داخلی در بازار ارز، مسکوکات و طلا آن را شدت بخشیده است.
افسارگسیختگی قیمت ارز، مسکوکات و طلا یادآور دورانی است که در سایه امید غربگرایان به مذاکره، تمام امور کشور معطل این امید قرار گرفت و نتیجه آن جز رشد افسارگسیخته قیمت ارز، رکورد افزایش نقدینگی، رکوردشکنی تورم و رکوردشکنی ناترازی در انرژی و ده‌ها سو‌ءمدیریت دیگر در پایان دولت دوازدهم نبود.
سوءمدیریتی که در آن زمان نیز با ارسال پالس‌های ضعف همراه شد و دست کشور را در هر مسئله‌ای خالی‌تر نشان داد.
جاده صاف کردن طیف غربگرای داخلی برای مذاکره با آمریکای ترامپ در شرایطی وی با زبانی گستاخانه کشورمان و ملت‌مان را هدف هجمه‌ها و تهدیدات خود قرار می‌دهد، سؤالات جدی را درباره سرسپردگی و ارتباط پنهان این طیف به اذهان متبادر می‌سازد.
اقدام تأمل‌برانگیز شورای نظارت بر مطبوعات
در شرایطی که کیهان به اذعان بسیاری از صاحب نظران به عنوان زبان رسای آرمان انقلاب، در خدمت به منافع ملی کشور و مسیر دیپلماسی و سیاست خارجی گام برداشته و به واسطه موضع صریح، از محاسبات اشتباه دشمن جلوگیری کرده و از این رو از هر خدمتی به دیپلمات‌ها و مسئولان سیاست خارجی کشور دریغ نکرده است، شورای نظارت بر مطبوعات روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای بدون ذکر نام کیهان، ما را به عدم رعایت «ملاحظات خاص امنیتی و منافع ملی در مواجهه با جبهه ظلم و استکبار و در نظر گرفتن جنگ شناختی و ترکیبی دشمنان ایران» متهم کرده است و در اقدامی نابه‌جا، کیهان را مشمول ماده 6 قانون مطبوعات درباره ممنوعیت انتشار مطالب علیه امنیت، حیثیت و منافع جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج دانسته است.
مسئولان ذی‌ربط و اعضای شورای نظارت بر مطبوعات باید به این سؤال پاسخ دهند که چگونه مطلب گفت و شنود کیهان را که مبتنی بر اصول اساسی فقهی، اسلامی و همچنین بر پایه سخنان رهبر معظم انقلاب در 26 آذر 1399 و 11 آبان 1401 درباره قطعیت مجازات عاملین و آمرین ترور شهید سلیمانی است، علیه «امنیت، حیثیت و منافع جمهوری اسلامی ایران در داخل یا خارج» دانسته‌اند و ما را به عدم رعایت منافع ملی متهم کرده‌اند؟
به نظر می‌رسد این اقدام شورای نظارت بر مطبوعات بیش از همه در سایه فضاسازی‌هایی است که طیف غربگرا در راستای خدمت ناخودآگاه به آمریکا ایجاد کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942052/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توضیحاتی درباره خمرۀ نویافته در تخت جمشید + عکس

پاس گل کیهان به ایران‌‏هراسان

مذاکره با آمریکا مستقیم یا غیر مستقیم

در غزه چه می‌گذرد؟

یک تحلیلگر: اسرائیل به این 3 کشور حمله می‌کند

نگران بحران آب

عکس باورنکردنی از اریک کانتونا و الکس فرگوسن

انتصاب امام جمعه جدید مسجد جامع اهل سنت امام حسین (ع) خاش

تله مذاکره مستقیم

چه کسی کندی را کشت؟

ماجرای تظاهرات گسترده علیه ترامپ در آمریکا و اروپا

خمره ساسانی به تخت جمشید منتقل شد

کلیات طرح جدید مصر به روایت رسانه‌های رژیم صهیونیستی

انتصاب امام جمعه اهل سنت مسجد جامع الاقصی زاهدان

معاون استاندار: روند انتصاب بانوان در مدیریت‌ها در فارس ادامه دارد

زلزله 3.3 ریشتری بخش سیمکان جهرم را لرزاند

زلزله 3.3 ریشتری دوزه جهرم را لرزاند

این غذاها دشمن آرتروز هستند

شکوفا شدن گل های لارستان به وقت بهار

صحبت های رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه از تخلیه صندوق توسعه

کمبود قطعات یدکی خودروهای مونتاژی در بازار

غیبت خریداران واقعی در بورس؛ تحلیلی از آخرین وضعیت بازار سرمایه

کلاف سردرگم مذاکرات؛جزئیات طرح جدید آتش‌بس غزه

آئین وداع با پیکر پاک پرستار فداکار بیمارستان آنکولوژی امیر، 19 فروردین برگزار می شود

توصیه مشاور سابق رئیس امارات به ایران

گزارش صداوسیما از پیگیری اتصال خدمات بانکی به سامانه املاک و اسکان

میزان مجاز مصرف روزانه آجیل

کارشناس اقتصادی: تاثیر افزایش قیمت دلار بر تورم به دلیل بی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انضباطی پولی و مالی دولت است

مهار آتش سوزی نیزارهای تالاب هفت برم شیراز

خلخالی گفت دیر آمدید

1700 واحد مسکن مهر فاقد متقاضی شناسایی شد

پیش بینی بورس سه شنبه 19 فروردین 1404

دردسرهای برادر حسین

آیا آمپول نوروبیون عامل ایجاد سرطان است؟

ضرر 90 میلیارد دلاری غول نفتی عربستان در یک روز

سود بازرگانی خودروهای کارکرده ابلاغ شد

زمان مراسم تشییع و تدفین پیکر مطهر امام جمعه اسبق کازرون و سپیدان

معامله 618 هزار تن محصول در بورس کالا

جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری آیت الله بنیادی در کازرون

فعال اصولگرا: مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا راه‌حلی عقلانی است

دیپلمات پیشین: روزنامه کیهان بهترین بهانه را به لابی اسرائیل داد

بازوی سیاسی پمپاژ ترس فعال شد

«وندال‌های» ایرانی علیه میراث و طبیعت ایران

«نق‌نوازی»! انتقاد «وطن امروز» از موزیک ویدئوی شهرام ناظری

شرارت‌های احتمالی دشمن و ظرفیت‌های پاسخگویی به آن

مدافعان جنگ

نوروز 1404؛ هتل‌‏ها خالی، چادرها پُر

فعال اصلاح طلب: مقاله تند کیهان به معنای نگرانی از نزدیکی توافق است

گزینه محتمل آمریکا در مواجهه با ایران سیاسی است

ضربه اسرائیل به جاه‌طلبی‌های ترکیه در سوریه