جزئیات طرح رژیم صهیونیستی برای مذاکرات آتش بس
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی جزئیات طرح ارائه شده از سوی هیئت مذاکره کننده این رژیم در جلسه شنبه شب گذشته کابینه امنیتی را فاش کرد.
رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب گذشته طرحی را از سوی طرفهای میانجی دریافت کرد و در مقابل، عصر دیروز شنبه طرح پیشنهادی خود را ارائه کرد.
این طرح خواستار آزادی 10 اسیر زنده و تحویل اجساد 11 اسیر مرده در نوار غزه غزه شده است. رژیم صهیونیستی مدعی شده که منتظر واکنش حماس به طرح ارائه شده به طرفهای میانجی است، این در حالی است که طرح مذکور فاقد معیارهای لازم برای آتش بس و تبادل فراگیر اسرا از جمله رسیدن به آتش بس دائم و پایدار است.
این در حالی است که به موجب طرح پیشنهادی حماس، قرار بود 5 اسیر زنده؛ از جمله «عیدان الکساندر» تبعه آمریکایی آزاد شوند. رژیم صهیونیستی تهدید کرده است که در صورت نزدیک نشدن موضع حماس به موضع خود، فشار نظامی را افزایش خواهد داد.
کد خبر 6421567
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴:۱۸
-
۹ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/940314/