صدور 794 پروانه بهره برداری معادن فارس
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام فارس - شیراز- مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت فارس گفت: با پیگیریهایی انجام شده، در حال حاضر 543 معدن فعال و 231 معدن غیر فعال در استان فارس وجود دارد.
به گزارش خبرنگار مهر ، حمیدرضا ایزدی ظهر سه شنبه در جلسه با تشکلهای فعال در بخش معادن استان فارس، به بیان گزارشی مختصر از آخرین وضعیت معادن استان فارس پرداخت و گفت: استان فارس در 3 زون زمین شناسی از جمله زاگرس، سنندج - سیرجان و ایران مرکزی قرار گرفته است که بر اساس این ویژگیهای زمین شناسی که در این زون ها وجود دارد، خاستگاه مواد معدنی است و توسط بخش خصوصی و بخش دولتی مورد اکتشاف قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 25 نوع ماده معدنی در استان فارس در حال برداشت است و اکثر مواد معدنی در بخش سنگهای تزئینی از جمله مرمریت و چینی هستند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس افزود: انواع خاکهای نسوز و صنعتی در شمال و شمال شرق فارس واقع شده و بیش از 90 درصد خاکهای صنعتی ایران در این بخش قرار دارد.
ایزدی با بیان اینکه هدف اعلامی وزارت در سال 1403 برای دریافت حقوق دولتی 540 میلیارد تومان بوده است، گفت: ما توانستیم رقمی بالاتر از هدف وزارت، یعنی چیزی نزدیک به 795 میلیارد تومان را دریافت کنیم که این نشان دهنده اهتمام ویژه برای دریافت حقوق دولتی بر اساس میزان برداشت، بوده است.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده در زمینه نظارت بر معادن اشاره کرد و ادامه داد: برای این منظور پهپاد خریداری کرده ایم که پیگیر دریافت مجوزهای لازم از شورای تأمین استان هستیم که برای خرید و تجهیز این پهپاد نزدیک به 3 و نیم میلیارد تومان هزینه شده و 2 دوره آموزشی نیز برای کارمندان بخش نظارت برای استفاده بهینه از این پهپاد، برگزار شده است که این نشان دهنده اهتمام ویژه برای بهبود کیفیت در بخش مهم نظارت است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس از صدور 794 پروانه بهره برداری معادن خبر داد و گفت: با پیگیریهایی انجام شده، در حال حاضر 543 معدن فعال و 231 معدن غیر فعال در استان فارس وجود دارد.
ایزدی همچنین از صدور 100 گواهینامه کشف خبر داد و گفت: تاکنون مجوز برداشت از 19 معدن کشف شده، صادر شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس با بیان اینکه مصالح ساختمانی از جمله سنگ آهن، سنگ گچ، شن و ماسه عمده مواد معدنی فارس را تشکیل میدهند، تصریح کرد: در بخشهای شمال شرق و جنوب سمت لار، مواد فلزی هم داریم و از لحاظ پراکنش هم معادن ما بیشتر در شمال و شمال شرق، شرق و تا حدودی مرکز استان هستند.
-
سه شنبه ۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵:۳۴
-
۴ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/939034/