پیام فارس

آخرين مطالب

تدوین افق 10ساله با برنامه «شیراز 1414» در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد اجتماعي

تدوین افق 10ساله با برنامه «شیراز 1414» در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش دفاع‌پرس از فارس، در آخرین نشست شورای مدیران شهرداری شیراز در سال جاری که با نگاهی به اقدامات انجام شده و بررسی برنامه‌های پیش رو در سال آتی برگزار شد، از «محمدحسن اسدی» شهردار این کلان‌شهر به نمایندگی از خانواده بزرگ مدیریت شهری قدردانی شد.
شهردار کلان‌شهر شیراز در این نشست به بررسی عملکرد یک سال گذشته و اهداف آینده پرداخت و به نتایج و تغییرات مثبت در مدیریت شهری در سالی که گذشت، اشاره و اظهار کرد: شهرداری شیراز یک نهاد برنامه‌محور است که بر اساس برنامه‌های راهبردی عمل می‌کند.
محمدحسن اسدی همچنین با ادای احترام به خانواده بزرگ مدیریت شهری یاد همکار فقید «رضا مسعودی» را گرامی داشت.
وی با اشاره به میزبانی از شهرداران ادوار شیراز و بهره‌گیری از تجربیات آنها نیز اشاره و عنوان کرد: مدیریت شهری برای توسعه این کلان‌شهر نقش راهبردی دارد که در راستای تحقق توسعه پایدار گام‌های اساسی برمی‌داریم تا کلان‌شهر «شیراز؛ سومین حرم اهل‌بیت (ع)» به جایگاه واقعی خود در ابعاد مختلف برسد در این راستا برنامه‌های متعددی در افق مختلف انجام و برنامه شیراز 1414 نیز در حال برنامه‌ریزی است.
اسدی همچنین بر لزوم توجه به زیرساخت‌ها، بافت تاریخی و محیط زیست تأکید کرد و گفت: شیراز باید به‌عنوان یک شهر مهاجرپذیر، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهد.
وی به چالش‌های موجود در شهر‌های بزرگ نیز اشاره و بر لزوم توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.
این مقام ارشد شهری همچنین به اهمیت پروژه‌های محرومیت‌زدایی و خدمات شهری اشاره و خواستار توجه بیشتر به جزئیات مانند تعمیرات و بهبود خدمات بهداشتی شد.
شهردار کلان‌شهر شیراز همچنین از خانواده بزرگ مدیریت شهری خواست که باهمت و تلاش بیشتر، آماده کار‌ها و برنامه‌های بزرگ باشند.
رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه، امور حقوقی و املاک شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه طی سخنانی به بررسی عملکرد «سالی که گذشت» و موفقیت‌ها و چالش‌های موجود در ابعاد مختلف خدمات‌رسانی به مردم پرداخت.
محمود صفایی همچنین به اهمیت خدمت به مردم در شریعت اشاره و تصریح کرد: تلاش برای عمران و آبادانی شهر‌ها از جمله وظایف مهم شهرداری است.
وی به پروژه‌های عمرانی توسط مدیریت شهری حال اجراست، اشاره و از تلاش‌های شبانه‌روزی شهرداری شیراز برای پیشبرد این پروژه‌ها قدردانی و عنوان کرد: حتی در شرایط دشوار، کار‌های بزرگی انجام شده است.
این مقام سیاست‌گذار در حوزه مدیریت شهری بر لزوم پیگیری مستمر در پروژه‌ها نیز اشاره و بیان کرد: شهرداری شیراز در سال 1404 نیز با عزم و اراده قوی‌تری به کار خود ادامه دهد و تأکید کرد.
صفایی با قدردانی از تلاش‌های همه اعضای خانواده بزرگ مدیریت شهری و بر اهمیت این تلاش‌ها در بهبود وضعیت شهر و زندگی مردم تأکید کرد.
قائم‌مقام شهردار شیراز نیز در این نشست به برنامه راهبردی سال 1404 شهرداری شیراز اشاره و عنوان کرد: از سال 1402 آغاز شده و تا تیرماه سال 1404 ادامه خواهد داشت.
آرش فرج‌زاده نیز در این برنامه، 76 پروژه تعریف شده که از این تعداد، عملیات اجرایی برخی آغاز شده و برخی دیگر در مرحله طراحی قرار دارند، گفت: حدود 40 درصد از پروژه‌ها پیشرفت زیر 50 درصد و 60 درصد آنها پیشرفت بالای 50 درصد دارند.
وی همچنین به بررسی عملکرد مدیران در پروژه‌های راهبردی پرداخت و از افتتاح حدود 60 درصد پروژه‌ها در سطوح کلان خبر داد.
این مقام ارشد در مدیریت شهری به برگزاری 44 جلسه اشاره و عنوان کرد: حضور شهردار کلان‌شهر شیراز در 99 درصد این جلسات این نشان از اهتمام ویژه به پروژه‌های راهبردی 1404 دارد.
فرج‌زاده بر اهمیت پروژه‌های راهبردی در همه دوایر شهرداری شیراز: برای سال آینده نیز 186 پروژه جدید احصا شده که تا نیمه فروردین نهایی شوند؛ بنابراین گزارش، در این نشست جمعی معاونین و مدیران شهرداری شیراز به ارائه نقطه‌نظرات و گزارش عملکرد حوزه متبوع خود در سالی که گذشت و برنامه‌های ستاد خدمات سفر پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دردهای ناحیه گردن ناشی از چیست؟

50 سولانا عیدی در انتظار تو!

جنب‌وجوش مردم در بازار به اوج خود رسید

ابلاغ تکالیف بودجه 1404 به بانک‌ها برای اعطای تسهیلات

فراخوان نهمین جشنواره ملی فانوس استان فارس اعلام شد

علی تاجرنیا در یک قدمی خط پایان همکاری با استقلال؛ تاوان بیگلربیگی!

بهمن عسگری در جمع ده کاراته کای برتر جهان

قیمت مواد غذایی در سال 1403 چقدر افزایش یافت؟

پیش بینی آب و هوای شیراز فردا پنج شنبه 30 اسفند 1403

استاندار فارس در دیدار با سفیر تاجیکستان: کنسولگری تاجیکستان در شیراز تأسیس شود

آمریکا خلأ می‌سازد و چین پر می‌کند

قلب مصنوعی تیتانیومی جان یک مرد را نجات داد

بازار خودرو به کمای سنگین رفت

سهمیه بنزین فروردین‌ ماه برای هر کارت سوخت اعلام شد

پوشش گسترده خدمات امدادی کرمان موتور در نوروز 1404

درجازدن رشد، در غیاب ظرفیت های مردمی

آزادسازی بلیت‌های احتکار شده پرواز؛ کاهش 15 درصدی قیمت بلیت‌ها

نحوه فعالیت پست در تعطیلات نوروز اعلام شد

مجموعه ائمه جمعه کرمانشاه در حمایت از دولت در استان دریغ نخواهند کرد

بازدید مدیر حوزه فارس از مدرسه سفیران هدایت شهر خفر

انفاق و کمک به فقرا موجب نزول رحمت الهی می شود

استان فارس آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی است

استان فارس مهیای استقبال از مسافران نوروزی شد

مراسم توزیع یک هزار بسته معیشتی با حضور امام جمعه شیراز برگزار شد

گزیده اخبار مرکز خدمات حوزه علمیه استان فارس

بازارچه‌های صنایع‌دستی در محل جاذبه‌های گردشگری فارس همزمان با نوروز 1404 ایجاد می‌شود

خلیج‌ فارس در سواحل بوشهر از فردا مواج می‌شود

برگزاری مراسم احیای لیالی قدر در کانون‌های مساجد فارس

باغ ارم شیراز آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی

نحوه صحیح خوابیدن بر روی بالش

بازدهی بازارها در سال 1403؛ نیم‌سکه اول شد، بورس آخر!

آیا بر سکوهای فروش آنلاین طلا نظارتی وجود دارد؟

ورود دادستانی تهران به ماجرای گرانی بلیت هواپیما

نماینده مجلس: توان مقابله با قاچاق کالا در مرز وجود ندارد

ادعایی درباره گرانفروشی 700 درصدی ایرلاین‌ها

کشف 800 هزار لیتر سوخت قاچاق در ‌خلیج‌ فارس‌

پیشرفت منطقه اورامانات نسبت به دوران پیش از انقلاب قابل مقایسه نیست

مراسم تحویل سال نو در جوار گلزار شهدای گمنام بهشت زهرای تهران برگزار می‌شود

عضو پیشین شورای اطلاعات ملی آمریکا: ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست

مهم‌ترین علل بروز بلوغ زودرس

شرط اعمال بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده

نفت ایران؛ از استعمار تا استقلال

سخنگوی اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت: حذف برق و گاز ایران، نصف عراق را به خاموشی می‌برد

سهم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و مسکن در بودجه 1404 چقدر است؟

عارف: حل ناترازی آب اولویت اصلی در 6 ماه آینده است

واردات خودروی کارکرده در 1404 کلید می‌خورد؟

جدیدترین قیمت برنج خارجی

توافق هزار میلیاردی هلدینگ خلیج‌فارس و صندوق نوآوری و شکوفایی

بیش از 23 هزار نفر روز در مدارس فارس اسکان داده شدند

ثابت اقلیدی: خدمت‌رسانی در نوروز با تأکید بر مردم‌داری انجام می‌شود