پیام فارس

آخرين مطالب

سرمقاله اعتماد/ درباره آزادی مهدی کروبی سیاسی

سرمقاله اعتماد/ درباره آزادی مهدی کروبی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اعتماد / «درباره آزادی مهدی کروبی» عنوان یادداشت روز در روزنامه اعتماد به قلم بهروز بهزادی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
یکی از میوه‌های «وفاق» این هفته و در آستانه نوروز 1404 کام مردم را شیرین کرد؛ مهدی کروبی شیخ شجاع بعد از پانزده سال در حصر خانگی بودن، آزاد شد. گرچه آقای کروبی چندی پیش نیز قرار بود رفع حصر شود و خود او نپذیرفت ولی این بار حسین کروبی فرزند او خبر داده است که به دستور قوه قضاییه حصر برداشته شده است ولی ماموران امنیتی به لحاظ مسائل امنیتی و حفاظتی تا 20 فروردین در خانه حضور خواهند داشت و در آن زمان منزل را ترک خواهند کرد. بر اساس آنچه در خبر آمده، ماموران به آقای کروبی گفته‌اند همین پروسه در مورد آقای موسوی نیز طی چند ماه آینده انجام خواهد شد و ایشان هم رفع حصر می‌شود. گفتنی است که برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد. در واقع مسعود پزشکیان شعار وفاق را در جریان انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد که توانست در فضای سرد و یخ زده آن روزها تاثیر بگذارد و در نهایت اکثریت به او رای دهند. شعار وفاق ملی البته در چینش کابینه و انتخاب استانداران و مدیران ارشد کشور توسط رییس‌جمهور و اطرافیان او اجرا شد و افرادی از اصولگرایان در کنار اصلاح‌طلبان و گروه‌های دیگر در ساختار دولت حضور پیدا کنند و مفهوم وفاق را متجلی سازند که از جمله می‌توان به برخی تلاش‌ها برای پاسخ به خواست‌های مردم از جمله رفع فیلترینگ، اجرا نشدن قانون حجاب اجباری تا آنجا که آقای پزشکیان در برابر فشارهای برخی مجلسیان گفته است: «نمی‌توانم اجرا کنم، مقابل مردم نمی‌ایستم.» و اینک با رفع حصر شیخ مهدی کروبی در واقع گامی دیگر از برنامه وفاق به ثمر می‌رسد و همان‌طور که ماموران گفته‌اند با رفع حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد یکی از مشکل‌زاترین معضلات سیاسی در ایران حل می‌شود. گفتنی است که طی سال‌های گذشته رسانه‌ها در انتشار اخبار یا کنش‌های محصوران مشکلات زیادی داشتند تا آنجا که اینجانب مدیرمسوول روزنامه اعتماد حتی در دادگاه مطبوعات محاکمه شدم. در آن محاکمه گفتم که اعتراض به حصر نداشته‌ام و در واقع بیانیه آقای کروبی را درباره انتخابات منتشر ساختم که در آن مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کرده بود تا به مسعود پزشکیان رای دهند. 
در همین محاکمه هیات‌منصفه من را مجرم شناخت ولی رییس و مستشاران دادگاه رای به تبرئه دادند.
گفتنی است روزنامه اعتماد بارها درباره چاپ عکس یا گفته‌ای از مهدی کروبی تذکر گرفته بود با این ادعا که نقل قول یا اشاره به ایشان جرم است. گرچه مشکلات شدید اقتصادی و ناترازی‌های شدید ناشی از عملکرد دولت‌های گذشته همچنان بر عملکرد دولت پزشکیان اثر گذاشته است ولی امید می‌رود با کاهش تورم و شروع به ساماندهی اقتصاد کشور این دولت بتواند به قول‌هایی که در انتخابات داده است مانند آنچه پیشتر به آن اشاره شد عمل کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937489/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از نفرت‌انگیز تا دوست‌داشتنی | 10 شرور برتر در سریال‌های کره‌ای

دومین پیروزی تیم ملی ایران/ صعود ملی‌پوشان به مرحله حذفی – خبرگزاری ورزش ایران

المیرا دهقانی بازیگر لحظه گرگ و میش با سفره هفت‌سین متفاوتش همه را شگفت‌زده کرد

جان باختگان حادثه چهارشنبه‌سوری فارس به 2 تن رسید

مراسم افطاری امت مقاومت در گناوه برگزار شد

برگزاری اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان از هفتم فروردین | اخبار ورزشی

آیا ترامپ واقعا قصدی برای تعامل با ایران دارد؟

خاتمی در 1403: رئیس‌جمهورساز

چرا عربستان خود را وارد منازعه شرق اروپا کرده است؟

دیدگاه طب سنتی و طب نوین درباره کبد چرب

ایلنا: مبلغِ «افزایش مزد» پول سه کیلو گوشت هم نیست!

درختکاری عرصه‌های منابع طبیعی معادن آباده

توسعه و بهسازی زیرساخت‌های برق رسانی در محور شمال‌غربی شیراز

فارسی‌ها ١٠ هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی فارس اهدا کردند

:::آفتاب نو::: آغاز ثبت نام و فروش فوری خودرو فیدلیتی پرایم

85 مصدوم و یک فوتی در حوادث چهارشنبه سوری ‌فارس تاکنون

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت فارس با کشور بلاروس

پخش زنده مراسم احیای شب‌های قدر از شبکه استانی خلیج فارس

322 روستا در فارس از راه‌های روستایی استاندارد بهره‌مند شدند

انتخاب اعضای جدید هیات مدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی شیراز

عملیات اجرایی اتصال یاسوج به آزادراه شیراز - اصفهان سال آینده آغاز می‌شود

تقدیر از برگزیدگان پویش هر روز یک زباله از روی زمین برمی‌داریم

استاندار فارس: نخبگان آینده‌سازان کشورند / حمایت از دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه 75 جایزه

روایت سی‏‏‌ان‏‏‌ان از گورهای دسته‌جمعی علوی‌ها

جامعه‏ بی‌‏اعتناست نه ناامید

استقبال از آزادی کروبی

ایران، دچار فرسودگی اجتماعی

فعال اصلاح‌طلب مطرح کرد: رفع حصر؛ دیر، ناقص اما ضروری

«گروسی» به پزشکیان چه قولی داد؟

اولین چراغ سبز مجمع تشخیص به پالرمو و CFT

محمدباقر قالیباف در 1403: حسرت بر دل مانده

افرادی که در معرض کبد چرب هستند

عواقب وحشتناک دیر خوابیدن

مصرف بنزین در آستانه تعطیلات نوروزی چقدر شد؟

کشف منابع جدید از یک شبه فلز نادر در ایران

اعلام آمادگی کامل اورژانس فارس برای مقابله با حوادث احتمالی در چهارشنبه آخر سال

10 گروه موسیقی کره‌ای برتر برای افراد مبتدی در دنیای کی‌پاپ (K-pop)

تقویت ناوگان امدادی هلال احمر فارس با 33 خودروی جدید / جهش 37 درصدی خدمات امدادی و بشردوستانه در نوروز 1404

جایزه پژوهشی حسابداری به نام «دکتر محمد نمازی» استاد دانشگاه شیراز نامگذاری شد

خدمات رسانی 9 کتابخانه عمومی استان فارس در تعطیلات نوروز 1404

15 هزار بسته معیشتی توسط نیکوکاران کمیته امداد فارس توزیع شد

80 مصدوم و یک کشته در چهارشنبه‌سوری استان فارس

اولین قربانی چهارشنبه‌سوری در فارس یک جوان 25 ساله

تصاویر/ محفل بزرگ 3 هزار نفری انس با قرآن کریم در شیراز

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

مصدومان چهارشنبه آخر سال در فارس به 85 نفر رسید

بهترین انتخاب‌ها برای غذای سحری

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

پرداخت صد درصد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت

خداحافظی تلخ بورس با سال 1403