پیام فارس

آخرين مطالب

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404 اقتصادي

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مهر / وزیر نیرو با بیان اینکه وزارت نیرو از تمامی ظرفیت ها برای عبور موفق از اوج بار 1404 استفاده می‌کند، افزود: مدیریت و بهینه سازی مصرف برق نقش کلیدی در کاهش ناترازی در فصل تابستان خواهد داشت.
عباس علی‌آبادی، در نشست مدیران ارشد صنعت برق کشور با اشاره به چالش‌های پیش رو در تأمین برق و آب پایدار، گفت: برنامه‌های دقیقی برای مدیریت این شرایط در سال 1404 تدوین شده است.
وی با اشاره به سیاست‌های کلان وزارت نیرو اظهار کرد: اصلاح اقتصاد صنعت برق یکی از راهبردهای اصلی وزارت نیرو برای کاهش ناترازی در این بخش است و برای این منظور، جذاب‌سازی سرمایه‌گذاری در صنعت برق و ورود بخش خصوصی را به طور جدی دنبال می‌کنیم.
علی آبادی ادامه داد: در کنار این موضوع، برای تأمین برق پایدار در تابستان 1404، تمامی ظرفیت‌های وزارت نیرو و صنعت برق کشور بسیج شده‌اند تا تولید برق را به حداکثر برسانیم. با این حال، در کنار افزایش ظرفیت تولید، مدیریت مصرف نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
وزیر نیرو با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه در حوزه تولید برق اظهار کرد: علاوه بر مدیریت مصرف، افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دستور کار ما قرار دارد. تا تابستان آینده، ظرفیت اسمی تولید برق تجدیدپذیرها تا 3000 مگاوات و ظرفیت اسمی نیروگاه‌های حرارتی تا 3500 مگاوات افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه مهم‌ترین عامل برای عبور موفق از اوج مصرف تابستان، کنترل و بهینه‌سازی مصرف برق است، تصریح کرد: هدف‌گذاری ما این است که حداقل 10 هزار مگاوات از بار مصرفی فصل گرم را کاهش دهیم که بخش قابل توجهی از آن به سامانه‌های سرمایشی اختصاص دارد.
علی‌آبادی با تأکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی به مردم درباره ضرورت مدیریت مصرف یادآور شد: نقش روابط عمومی‌های صنعت برق در اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم بسیار کلیدی است، چرا که بخشی از ناترازی برق کشور ناشی از مصرف نامتعارف برخی مشترکان پرمصرف و همچنین فعالیت‌های غیرمجاز مانند انشعابات غیرقانونی و مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز است و این موضوع نه‌تنها به نفع تعداد محدودی از افراد سودجو تمام می‌شود، بلکه خسارت‌های سنگینی را به شبکه برق کشور تحمیل می‌کند.
وی در همین رابطه ادامه داد: بهترین راهکار برای مقابله با این چالش، مشارکت عمومی و همکاری همگانی در مدیریت مصرف است که نیازمند اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی گسترده است.
وزیر نیرو در ادامه به برنامه‌های این وزارتخانه برای مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف اشاره کرد و گفت: برای کنترل مصرف در صنایع، بخش تجاری و کشاورزی، دستورالعمل‌های ویژه‌ای تدوین شده است که یکی از راهکارهای اساسی در این زمینه، انتقال بار مصرفی صنایع از ساعات اوج مصرف به ساعات کم‌باری است.
علی آبادی اضافه کرد: در بخش کشاورزی، اعمال محدودیت ساعتی برق چاه‌های کشاورزی نه‌تنها به حفظ پایداری شبکه کمک می‌کند، بلکه امکان مدیریت بهتر منابع آب زیرزمینی را نیز فراهم می‌آورد.
وزیر نیرو در پایان با تأکید بر لزوم همکاری میان دستگاه‌های اجرایی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو تمامی راه‌های ممکن را برای تأمین برق پایدار بررسی و اجرا می‌کند که یکی از راهکارهای مؤثر در این زمینه، تعامل با استانداری‌ها و سایر دستگاه‌های دولتی است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937267/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان نمادین 88

زیباکلام: سال 1404 یا زنگی زنگ خواهیم شد یا رومی روم

چرا آمریکا به یمن حمله کرده است؟

فعال اصولگرا: امید به تغییر ریل سیاست خارجی برای 1404 دارم

1403 آخرین رمق ما معمولی‌‏ها بود...

روش جدید سنگ شکن کلیه

دلیلی که خطر سکته مغزی در زنان جوان را افزایش می‌دهد

بحران در سد کرج

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

افزایش کارت سوخت جایگاه ها متناسب با تقاضای بنزین

«لا اله الا الله» بزرگ‌ترین پیام توحید است

وزیر امور خارجه یمن: با آمریکا در حال جنگ هستیم/ ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد

نماینده شیراز: ملی شدن صنعت نفت باعث تقویت روحیه خودباوری و هویت ملی شد

گزارش فارس از حمله مجازی به ناو زاگرس

یمن: ایران در تصمیمات ما دخالتی ندارد

معاون خدمات پس از فروش گروه بهمن از اجرای طرح امداد نوروزی تا 15 فروردین خبر داد

شادترین سریال‌های کره‌ای برای تماشا در نوروز

شادترین سریال‌های کره‌ای برای تماشا در نوروز را بشناسید

رصد فعالیت بانک‌های فارس طی نوروز / شعب کشیک فعالند

یکی از نشانه‌های جامعه مهدوی پاسداری از ارزش‌های دینی است

یمن: با آمریکا در حال جنگ هستیم/ ایران در تصمیم‌های ما دخالتی ندارد

لطیفی: در تعطیلات اجباراً در خانه می‌مانم!

خدمت‌رسانی 9 کتابخانه عمومی استان فارس در نوروز

افراد صالح چه ویژگی‌هایی دارند؟

یک مسئول در استانداری: اتباع خارجی دارای برگ سرشماری در فارس نسبت به خروج از کشور اقدام کنند

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

عملیات سخت برای انتقال پیکر کوهنورد فقید لارستانی

کشف پیکر دختر کوهنورد لارستانی پس از 40 روز در دماوند

سرمقاله خراسان/ 1404، سال شجاعت در تصمیم گیری

از مصرف باقاله قاتوق در ماه رمضان غافل نشوید

سنگ در کالیس کلیه

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403

17 طرح زیبای فرش / رکوردار فروش 1403

هشدار به خریداران طلا؛ حباب آب‌شده به بیش از 10 درصد رسید

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

زنان 3 استان مردان را از صنعت کنار زدند!

گزارش تازه حماس از میزان تلفات شروع جنگ؛ اسیر اسرائیلی کشته شد

حملات رژیم صهیونیستی به غزه موجب کشته و زخمی شدن 3 اسیر صهیونیست شد

3 اسیر صهیونیست در حملات اسرائیل کشته و زخمی شدند

قیمت گوشت قرمز امروز 28 اسفند 1403 + جدول

935 نیروگاه خورشیدی حمایتی در فارس راه اندازی شد

القاصی‌مهر: سه پرونده مهم قاچاق سوخت به دادگاه جرایم اقتصادی ارجاع شد

ما هم روزی خواهیم رفت

پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

توحید ناب؛ تنها راه نجات از انحرافات اعتقادی

دستگیری سارقان طلا از منازل در فارس

پایان تلخ یک رؤیا؛ انتقال پیکر سارا پس از 40 روز خفته در برف دماوند

در سوریه چه خبر است؟

ارتباط سن اعضای بدن با خطر ابتلا به بیماری‌ها