پیام فارس

آخرين مطالب

لطیفی: فقط بازیکن مقصر ناکامی استقلال نیست گفتگو

لطیفی: فقط بازیکن مقصر ناکامی استقلال نیست
  بزرگنمايي:

پیام فارس - آفتاب‌‌نیوز :
علی لطیفی پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با اشاره به تساوی استقلال مقابل ذوب‌آهن اصفهان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران اظهار داشت: باید قبول کرد فارغ از بحث نتیجه استقلال بدترین فصل خود در تاریخ باشگاه پشت سر می‌گذارد. این بدان معناست که استقلال نه می‌تواند نتیجه بگیرد و نه می‌تواند فوتبال قابل قبولی را به اجرا بگذارد.
وی افزود: وقتی فصل بدی را پشت سر می‌گذارید باید اصول و ساختار را رعایت کنید. باید به فکر فصل آینده بود. باید بررسی کرد که چرا تیم نتوانسته به شرایط ایده‌آل و قابل قبول برسد. شما زمانی نتیجه نمی‌گیرید، اما چشم انداز تیم برای آینده مثبت است. برایتان مثال می‌زنم؛ بارسلونا بعد از رفتن مسی شرایط خوبی نداشت، اما ساختار فنی این تیم نشان می‌داد آینده درخشانی در انتظار این تیم خواهد بود. متاسفانه چنین شرایطی درباره استقلال صدق نمی‌کند و با این وضعیت مشکلات ادامه دار خواهد داشت.
پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد:مدیران باشگاه استقلال یک تحول بزرگ را در این تیم به وجود آوردند. سال‌ها پیش پرسپولیس چنین شرایطی را داشت و نزدیک به یک دهه در فوتبال ایران ناکام بود، اما آنها رفتند و برانکو ایوانکوییچ را به ایران آوردند و این مربی یک تیم جدید ساخت؛ تیمی که سال‌ها قهرمان لیگ برتر بود. استقلال به همین تحول نیاز دارد.
لطیفی تصریح کرد:در فوتبال ایران متاسفانه بازیکنان را مقصر اول می‌دانند. بعد از بازیکنان به سراغ سرمربی می‌روند. ایراد کار همین است. بازیکنان هم مقصر هستند، اما فقط نباید آنها را قربانی کرد. اعتماد به نفس را از بازیکن گرفتند؛ رفاقت در استقلال از بین رفت. خیلی عوامل بود که در این فصل باعث شد تا بازیکنان این تیم با روز‌های خوبشان فاصله بگیرند و نتوانند بهترین عملکرد فنی را داشته باشند.
وی تاکید کرد: حتی من پیشکسوت مقصر هستم که نتوانستم تحلیل درست ارائه دهم. مربیان مقصر هستند که نتوانستند تیم را به درستی هدایت کنند. در استقلال سوء‌مدیریت وجود داشت و دارد، این تیم از ابتدای فصل با حاشیه همراه بود و نتوانستند اختلافات و حاشیه‌هایی را که از ابتدای فصل وجود داشت را برطرف کنند. هوادار هم مقصر است؛ چون به شدت تابع احساسات خود است، هوادار صاحب اصلی تیم است. آنها بازنده واقعی هستند؛ چرا که تمام عوامل باشگاه پول می‌گیرند، اما این‌ها تنها کسانی هستند که ریالی دریافت نمی‌کنند و فقط به تیم محبوبشان عشق و علاقه دارند. آنها نباید سطحی نگر باشند، روزی که موسیمانه هدایت استقلال را بر عهده گرفت من مصاحبه انجام دادم و اعلام کرد این مربی آفریقایی در حد استقلال نیست، این مصاحبه با واکنش تند هواداران استقلال همراه شد و علیه من موضع گرفتند، اما بعد از چند ماه به حرف من رسیدند. رسانه هم مقصر است که به جای مسائل فنی بیشتر به مسائل حاشیه‌ای می‌پردازد.
بازیکن اسبق استقلال در پایان گفت: استقلال تنها جام حذفی را پیش رو دارد و این تنها دلخوشی‌ای است که برای هواداران باقی مانده است. استقلال در بدترین سال خود این شانس را خواهد داشت که حداقل یک جام بگیرد. آبی‌پوشان تا فینال کار سختی پیش رو ندارند، اما باید بدانند باید با تمام وجود در جام حذفی به میدان بروند و فرصت اشتباه ندارند.
منبع: خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937238/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ 1404، سال شجاعت در تصمیم گیری

از مصرف باقاله قاتوق در ماه رمضان غافل نشوید

سنگ در کالیس کلیه

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403

17 طرح زیبای فرش / رکوردار فروش 1403

هشدار به خریداران طلا؛ حباب آب‌شده به بیش از 10 درصد رسید

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

زنان 3 استان مردان را از صنعت کنار زدند!

گزارش تازه حماس از میزان تلفات شروع جنگ؛ اسیر اسرائیلی کشته شد

حملات رژیم صهیونیستی به غزه موجب کشته و زخمی شدن 3 اسیر صهیونیست شد

3 اسیر صهیونیست در حملات اسرائیل کشته و زخمی شدند

قیمت گوشت قرمز امروز 28 اسفند 1403 + جدول

935 نیروگاه خورشیدی حمایتی در فارس راه اندازی شد

القاصی‌مهر: سه پرونده مهم قاچاق سوخت به دادگاه جرایم اقتصادی ارجاع شد

ما هم روزی خواهیم رفت

پیش بینی آب و هوای فارس برای فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

توحید ناب؛ تنها راه نجات از انحرافات اعتقادی

دستگیری سارقان طلا از منازل در فارس

پایان تلخ یک رؤیا؛ انتقال پیکر سارا پس از 40 روز خفته در برف دماوند

در سوریه چه خبر است؟

ارتباط سن اعضای بدن با خطر ابتلا به بیماری‌ها

آیا ماهی‌های ارزان قیمت، ارزش غذایی کمتری دارند؟/ ماهی بیش از حد درشت نخرید!

رئیس اتحادیه خشکبار: کمبود آجیل نداریم

حق بیمه کارفرمایی کارگران ساختمانی افزایش یافت

هشدار به خریداران طلا

ارزش معاملات صندوق های طلا از 5.7 همت عبور کرد

فهرست کشیک نوروزی بانک‌ها اعلام شد

سازمان هدفمندسازی: 5.4 همت یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

بازدید از بازار روز شهر آباده در آستانه سال جدید

فعالیت 90 مرکز امدادی و عملیاتی جهت ایمنی، سلامت و رفاه مردم فارس در ایام نوروز

کشته و زخمی شدن 3 اسیر اسرائیلی در حمله اسرائیل به غزه

آخرین وضعیت سد‌های تهران؛ لار خشکید

رشد 23 درصدی ارزش سرمایه‌گذاری خارجی در بورس

حوزه علمیه فارس در سالی که گذشت

پیش بینی آب و هوای فارس فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

اجرای طرح امداد نوروزی گروه بهمن تا 15 فروردین

واکنش‌ صهیونیست‌ها به حمله هوایی ارتش رژیم به غزه/ برادر اسیر صهیونیست: آتش بس برهم نخورد، اسرائیل بود که آن را خراب کرد

آخرین وضعیت آب تهران/ سد کرج 6 درصد آب دارد؛ لار خشک شد

امکان اقامت همزمان 70 هزار نفر مهمان نوروزی در مدارس فارس

دستگیری سارقان طلا از منازل به ارزش 65 میلیاردریال در فارس

935 نیروگاه خورشیدی حمایتی در فارس راه‌اندازی شد

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

برج فناوری نخبگان شاهدو ایثارگر آماده بهره برداری شد

بازدید سرزده فرماندار استهبان از بازار شب عید

آیین افتتاح و بهره برداری از پایگاه اورژانس جاده ای ایگدر اقلید

قدردانی اهالی گردشگری از استاندار فارس برای انتصابی شایسته در معاونت استان

تامین اعتبار برای حفر 4 حلقه چاه آب در شهر لطیفی و روستاهای محروم درز

همزمانی ماه رمضان و نوروز فرصتی برای افزایش معنویت و نشاط اجتماعی

دستگیری سارقین 65 میلیارد ریال طلا در گراش فارس

برگزاری دوره تربیت مربی نهضت سواد رسانه‌ای ویژه فرهنگیان استان فارس