پیام فارس

آخرين مطالب

لطیفی: فقط بازیکن مقصر ناکامی استقلال نیست گفتگو

لطیفی: فقط بازیکن مقصر ناکامی استقلال نیست
  بزرگنمايي:

پیام فارس - آفتاب‌‌نیوز :
علی لطیفی پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با اشاره به تساوی استقلال مقابل ذوب‌آهن اصفهان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران اظهار داشت: باید قبول کرد فارغ از بحث نتیجه استقلال بدترین فصل خود در تاریخ باشگاه پشت سر می‌گذارد. این بدان معناست که استقلال نه می‌تواند نتیجه بگیرد و نه می‌تواند فوتبال قابل قبولی را به اجرا بگذارد.
وی افزود: وقتی فصل بدی را پشت سر می‌گذارید باید اصول و ساختار را رعایت کنید. باید به فکر فصل آینده بود. باید بررسی کرد که چرا تیم نتوانسته به شرایط ایده‌آل و قابل قبول برسد. شما زمانی نتیجه نمی‌گیرید، اما چشم انداز تیم برای آینده مثبت است. برایتان مثال می‌زنم؛ بارسلونا بعد از رفتن مسی شرایط خوبی نداشت، اما ساختار فنی این تیم نشان می‌داد آینده درخشانی در انتظار این تیم خواهد بود. متاسفانه چنین شرایطی درباره استقلال صدق نمی‌کند و با این وضعیت مشکلات ادامه دار خواهد داشت.
پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد:مدیران باشگاه استقلال یک تحول بزرگ را در این تیم به وجود آوردند. سال‌ها پیش پرسپولیس چنین شرایطی را داشت و نزدیک به یک دهه در فوتبال ایران ناکام بود، اما آنها رفتند و برانکو ایوانکوییچ را به ایران آوردند و این مربی یک تیم جدید ساخت؛ تیمی که سال‌ها قهرمان لیگ برتر بود. استقلال به همین تحول نیاز دارد.
لطیفی تصریح کرد:در فوتبال ایران متاسفانه بازیکنان را مقصر اول می‌دانند. بعد از بازیکنان به سراغ سرمربی می‌روند. ایراد کار همین است. بازیکنان هم مقصر هستند، اما فقط نباید آنها را قربانی کرد. اعتماد به نفس را از بازیکن گرفتند؛ رفاقت در استقلال از بین رفت. خیلی عوامل بود که در این فصل باعث شد تا بازیکنان این تیم با روز‌های خوبشان فاصله بگیرند و نتوانند بهترین عملکرد فنی را داشته باشند.
وی تاکید کرد: حتی من پیشکسوت مقصر هستم که نتوانستم تحلیل درست ارائه دهم. مربیان مقصر هستند که نتوانستند تیم را به درستی هدایت کنند. در استقلال سوء‌مدیریت وجود داشت و دارد، این تیم از ابتدای فصل با حاشیه همراه بود و نتوانستند اختلافات و حاشیه‌هایی را که از ابتدای فصل وجود داشت را برطرف کنند. هوادار هم مقصر است؛ چون به شدت تابع احساسات خود است، هوادار صاحب اصلی تیم است. آنها بازنده واقعی هستند؛ چرا که تمام عوامل باشگاه پول می‌گیرند، اما این‌ها تنها کسانی هستند که ریالی دریافت نمی‌کنند و فقط به تیم محبوبشان عشق و علاقه دارند. آنها نباید سطحی نگر باشند، روزی که موسیمانه هدایت استقلال را بر عهده گرفت من مصاحبه انجام دادم و اعلام کرد این مربی آفریقایی در حد استقلال نیست، این مصاحبه با واکنش تند هواداران استقلال همراه شد و علیه من موضع گرفتند، اما بعد از چند ماه به حرف من رسیدند. رسانه هم مقصر است که به جای مسائل فنی بیشتر به مسائل حاشیه‌ای می‌پردازد.
بازیکن اسبق استقلال در پایان گفت: استقلال تنها جام حذفی را پیش رو دارد و این تنها دلخوشی‌ای است که برای هواداران باقی مانده است. استقلال در بدترین سال خود این شانس را خواهد داشت که حداقل یک جام بگیرد. آبی‌پوشان تا فینال کار سختی پیش رو ندارند، اما باید بدانند باید با تمام وجود در جام حذفی به میدان بروند و فرصت اشتباه ندارند.
منبع: خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/937238/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شرق/ ژئوپلیتیک حوزه نوروز

سرمقاله اطلاعات/ خودتان هر چه صلاح می‌دانید!

سرمقاله جام جم/ مرگ مغزی سازمان ملل زیر تیغ یاغی‌گری

سنگ شکن سنگ بزرگ کلیه!

روش های سنگ شکن کلیه

حق بیمه شخص ثالث انواع خودرو در سال 1404 اعلام شد

دادگستری: از خرید آنلاین طلا در صفحات نامعتبر خودداری کنید

دبیر انجمن صنایع نساجی: 300 میلیون دلار صادرات فرش ماشینی داریم که تا یک میلیارد دلار قابل افزایش است

نظر عضو کارفرمایی شورایعالی کار در خصوص افزایش 45درصدی حقوق کارگران

اظهارات عارف درباره معرفی وزیر اقتصاد

بورس 1403 با ریزش تمام شد

اکرمی: وزارت اقتصاد به من پیشنهاد نشده و نمیخواهم هم پیشنهاد شود

اطلاعیه سازمان مالیاتی درباره بند (ت) تبصره 6 قانون بودجه

نماینده مجلس: وزارت جهاد کشاورزی نمی‌تواند از تامین امنیت غذایی شانه خالی کند

آماده‌باش کامل اورژانس استان مرکزی از 28 بهمن تا 16 اسفند

تور مالزی در بهار: سفر به جزایر بهشتی و آسمان خراش ها

«من ربانی شیرازی هستم»

سواحل استان بوشهر آخر هفته مواج و متلاطم می‌شود

سفری فراموش نشدنی با رزرو تورهای شیراز در وبسایت Booking

اجرای «پویش سلامت ماه مهر؛ ماه سلامت دهان» در مدارس

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، سه‌شنبه 28 اسفند + ساعت اکران موسی کلیم الله

بهشتی پنهان در دل کوهای زنجان

سد کرج 6 درصد آب دارد؛ لار خشک شد

غلات کمترین تورم سالانه را در بهمن ماه تجربه کرد

چهره‌هایی که در سال 1403 دار فانی را وداع گفتند

سرمقاله اعتماد/ درباره آزادی مهدی کروبی

چهارشنبه سوری و مساله حاکمیت قانون

سرمقاله ایران/ نوروز؛ از تاریخ تا امروز

بازگشت به عصر «سیاست قدرت»

سرمقاله کیهان/ سال افتخار

موقعیت‌های اورژانسی چهارشنبه سوری

سهام عدالت چقدر می ارزد؟

سقف تسهیلات خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن افزایش یافت

روایتی از وضعیت بحرانی سدهای کشور

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: هیچ‌گونه اختلالی در تامین سوخت نداشته‌ایم

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: میلیارد دلار انرژی را 3 میلیارد دلار می‌فروشیم!

تاخت و تاز قیمت‌ها در بازار سکه و دلار؛ طلا از مرز 8 میلیون تومان عبور کرد

عارف: نیازمند تصمیم‌گیری‌های شجاعانه اقتصادی هستیم

آغاز عملیات خشت‌گذاری طرح ملی نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم در سیستان و بلوچستان

خبرنگار شیرازی جوان برتر فارس شد

مجموع ارزش سبدسرمایه‌گذاری خارجی بورس در بهمن ماه چقدر بود؟

توزیع 1800 بسته معیشتی در رزمایش ضیافت کریمانه لامِرد

ظرفیت جابه‌جایی گردشگران دریایی قشم افزایش یافت

دو نماینده شگفتی‌ساز والیبال ایران در لیست تیم ملی

اسرائیل یک اسیر خود را کشت

از حال و هوای معنوی شب‌های قدر تا نشاط نوروزی در امواج رادیو خاوران

لزوم معرفی جایگاه شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) در ایام نوروز

حمله به اماکن هسته‌ای ایران منجر به مرگ هزاران آمریکایی خواهد شد

کشته و زخمی شدن 3 اسیر صهیونیست در جدیدترین حملات به غزه

کتاب «امام علی(ع) امام امت و آموزگار بشریت» منتشر شد