پیام فارس

آخرين مطالب

امکان حذف کامل حاشیه‌نشینی تا 10 سال آینده اقتصادي

امکان حذف کامل حاشیه‌نشینی تا 10 سال آینده
  بزرگنمايي:

پیام فارس - باشگاه خبرنگاران / مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: در صورتی که از ظرفیت‌های موجود درست استفاده کنیم، می‌توانیم ظرف 10 سال حاشیه نشینی را به طور کامل بر طرف کنیم.
عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت با میثم رضوانپور معاون اجتماعی بسیج مستضعفین دیدار و گفت‌و‌گو کرد. در این دیدار، زمینه رفع معضلات سکونتگاه‌های غیررسمی مورد تاکید قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در این دیدار، ضمن استقبال از همکاری دو جانبه سازمان بسیج مستضعفین و شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: قطعا استفاده از شبکه مردمی بسیج کمک موثری به پیشبرد اهداف و پروژه‌های شرکت می‌کند و این مهم نیازمند تعریف یک برنامه اقدام مشترک است.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با بیان این که در حوزه ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی طی 15 سال گذشته فعالیت‌های خوبی انجام شده، اما در مورد این فعالیت‌ها آن چنان که باید اطلاع‌رسانی نشده است، گفت: میزان حاشیه‌نشینی و اسکان غیررسمی کشور در مقایسه با سایر کشور‌های در حال توسعه قابل قبول است و در صورتی که از ظرفیت‌های موجود درست استفاده کنیم، می‌توانیم ظرف 10 سال حاشیه نشینی را به طور کامل بر طرف کنیم.
در این دیدار، رضوانپور با اشاره به این که وزارت راه و شهرسازی در ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی عملکرد مثبتی داشته است، تصریح کرد: بسیج از ظرفیت انسانی بالایی برخوردار است که برای رضای خدا کار می‌کنند و شبکه انسانی ما در یکهزار و 100 محله که به آنها محله‌های کرامت می‌گوییم بدون دریافت حقوق و پاداش مشغول فعالیت هستند.
رضوانپور با بیان این که آسیب پذیری و پر خطر بودن دو ویژگی محله‌های کرامت هستند، توضیح داد: برای کاهش معضلات این محلات یک ساختار مردمی داوطلبانه ایجاد شده که شامل معتمدان محل، امامان جمعه، دانشجویان و دیگر افراد محله می‌شود و بسیج پشتیبان این ساختار است. این شبکه مردمی دارای 11 کارگروه در زمینه‌های مختلف فرهنگی، زیر ساخت، امنیتی ورزشی و ... است و هر محله یک مدیر محله دارد که در همان محل زندگی می‌کند و از سوی فرماندار حکم مدیر محله برایش صادر شده است.
وی با تاکید بر این که هدف این است تا با کمک خود مردم مشکلات را حل کنیم، تصریح کرد: حل معضلات مناطق کمتر برخوردار، با مشارکت خود ساکنان ممکن است و استفاده صرف از ساختار‌های رسمی در این محلات جوابگو نیست؛ بسیج این امکان را فراهم می‌کند تا با مردم رابطه مستقیم بر قرار کنیم. در واقع با کمک بسیج امکان تغییر و تحول در این مناطق بدون این که نیاز به هزینه بسیار باشد، وجود دارد.
معاون اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: این محلات عمدتا با محلات هدف بافت‌های ناکارآمد همپوشانی دارد و می‌توانیم این ظرفیت بسیج را در اختیار شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار دهیم تا کار ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه نشینان با شتاب بیشتری انجام شود.
 گفتنی است در این جلسه مقرر شد اقدام‌های اولیه در خصوص تدوین برنامه اقدام مشترک بین شرکت بازآفرینی شهری ایران و سازمان بسیج مستضعفین کشور صورت گیرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936905/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

شرایط و استعداد برای سرمایه‌گذاری در شهر آبادان محیا است

جادوگر والیبال ایران را بشناسید!

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

فاجعه بزرگ: مدعی قهرمانی حذف شد

خوشا شیراز و تیم صدرنشینش؛ جنگ دو استقلالی در گچساران

بازگشت 25 درصد انرژی مصرفی روشنایی معابر با کشف رمز ارزها

تعطیلات رسمی در سال 1404 چند روز است؟ /فروردین با 7 تعطیلی و مهر و آبان بدون تعطیلی

کار بزرگ شاگردان طلوع‌کیان در اسلامشهر؛ ستاره‌های طبیعت حذف شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: دنبال راهکارهای عملی برای رفع مشکلات پرستاران باشیم

انتصابات غیرقانونی در هلدینگ خلیج فارس

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

کمبود این ویتامین به دستگاه عصبی صدمه می‌زند

بهترین ورزش برای بهبود بی‌خوابی سالمندان

درمان‌های خانگی برای شکم‌درد

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

خودداری 2 کشور عربی از پذیرش اسرای فلسطینی

یک ضیافت در نیمه ماه خدا به برکت کریم اهل بیت

2هزار حامی در ماه رمضان جذب می‌شود

آیین رونمایی از ضریح جدید آستان مقدس امامزاده حلیمه خاتون در تبریز

جزئیات جنایات صدام در حلبچه به روایت یک شاهد عینی

2 هزار حامی در ماه رمضان جذب می‌شود

تساوی یک نیمه‌ای ذوب‌آهن و استقلال

جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در آمل برگزار شد

ذوب‌آهن و استقلال در نیمه نخست به تساوی رسیدند

ضربان والیبال ایران روی هزار!

فرار استقلال از شکست در اصفهان؛ بوژوویچ همچنان در حسرت پیروزی

تساوی بی‌حاصل استقلال و ذوب‌آهن در ایستگاه 23 لیگ برتر

خلاصه بازی استقلال 1-1 ذوب آهن / آخرین بازی 1403 هم کام آبی‌ها را شیرین نکرد

عهد پانزدهم: خودداری از اسراف باید به فرهنگ تبدیل شود

خلاصه بازی استقلال 1-1 ذوب آهن / آخرین بازی 1403 هم کام آبی‌ها را شیرین نکرد | اخبار ورزشی

آخرین بازی سال استقلال هم مساوی شد/فرار از باخت با گل رامین

هویت شیراز به باغات آن است

نتیجه و خلاصه بازی تیم های فوتبال استقلال و ذوب‌آهن

خبری خوش برای معلمان؛ اجرای رتبه‌بندی از مهر 1404

8 میلیارد کلاهبرداری با رسید جعلی بانکی