پیام فارس

آخرين مطالب

قلعه‌نویی: به 3 دلیل تیم ملی نوجوانان برای ما مهم است/ هرچه می‌خواهید از خدا و اهل بیت بخواهید گفتگو

قلعه‌نویی: به 3 دلیل تیم ملی نوجوانان برای ما مهم است/ هرچه می‌خواهید از خدا و اهل بیت بخواهید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - برنا - گروه ورزشی: سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان ایران در مراسم بدرقه تیم ملی ساحلی و تیم ملی نوجوانان به صحبت پرداخت.
امیر قلعه‌نویی در حاشیه مراسم بدرقه تیم‌های ملی فوتبال ساحلی و تیم ملی نوجوانان به جام ملت‌ها گفت: جای حسین عبدی اینجا خالی است.
سرمربی تیم ملی اظهار داشت: قبل از شروع صحبت‌هایم باید از زحمات حسن تیموری در مرکز ملی فوتبال تشکر کنم.
او همچنان که به عنوان یک رزمنده در 8 سال دفاع مقدس از آرمان‌ها و کیان ایران دفاع کرد، امروز هم مخلصانه و عاشقانه در مرکز ملی فوتبال به عنوان یک برکت زحمت می‌کشد. وی افزود: آنقدر شما برای ما مهم هستید که کل اعضای کادرفنی به اینجا آمده است. با بودن عباس چمنیان در تیم ملی نوجوانان، فوتبال ایران از این تیم انتظار اخلاق‌مداری وجود دارد. جای حسین عبدی اینجا خالی است و زحمات زیادی برای تیم ملی جوانان کشید. جوانان ما فوتبال بسیار خوبی بازی کردند، اما به هرحال در پنالتی نتوانستند به مرحله بعدی برسند. اگر یک چهارم نهایی را رد می‌کردند هم سهمیه می‌گرفتند و هم قهرمان جام ملت‌ها می‌شدند. به هر حال این هم جزئی از فوتبال است. همانگونه که برزیل یک روز در خانه خودش 7 گل از آلمان خورد.
سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان تصریح کرد: بازیکنان تیم ملی نوجوانان پشتوانه فوتبال مملکت هستند. وقتی بازی‌های جوانان را دیدم امیدوار شدم در سال‌های آینده خلائی نداشته باشیم. هرچند در باشگاه‌ها تولید بازیکن زیاد نمی‌شود و این مشکل را در تیم ملی هم داریم، اما دیدن برخی بازی‌های تیم ملی نوجوانان و تیم ملی جوانان برای من امیدواری ایجاد کرد.
قلعه‌نویی ادامه داد: پس به 3 دلیل شما برای ما مهم هستید. اخلاق‌مداری، پشتوانه‌سازی و نتیجه. 2 مقوله اول مهم است، اما فوتبال فراز و نشیب زیاد دارد. الان منچسترسیتی را می‌بینید که اتفاقات زیادی برایش افتاد. وقتی می‌گوییم فوتبال همین است به دلیل همین اتفاقات است.
وی تصریح کرد: نصیحت می‌کنم هرچه می‌خواهید از خدا و اهل بیت بخواهید. همچنین سعی کنید پدر و مادرتان از شما راضی باشند. با اجازه از مسئولان حاضر بگویم تنها نوکری که اربابی می‌آورد، نوکری در خانه امام حسین است.
سرمربی تیم ملی افزود: به این نکته هم توجه کرده و برای خودتان هدف‌گذاری داشته باشید. اگر بدون هدف و برنامه‌ریزی باشید به هیچ جا نمی‌رسید. سید جلال حسینی را سال 2007 به تیم ملی بزرگسالان آوردم، اما به این دلیل که برای زندگی برنامه داشت تا حدود 12 سال بعدش در تیم ملی بود. اگر کتاب فرگوسن را بخوانید، می‌بینید کریستیانو رونالدو هم قبل از آمدن به منچستریونایتد برنامه داشته که الان در 40 سالگی آمار را جا به جا می‌کند.
سرمربی تیم ملی عنوان کرد: پیشاپیش فرا رسیدن سال جدید را تبریک گفته و امیدوارم مسئولان بیشتر به فکر آرامش مردم باشند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/936843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

شرایط و استعداد برای سرمایه‌گذاری در شهر آبادان محیا است

جادوگر والیبال ایران را بشناسید!

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

فاجعه بزرگ: مدعی قهرمانی حذف شد

خوشا شیراز و تیم صدرنشینش؛ جنگ دو استقلالی در گچساران

بازگشت 25 درصد انرژی مصرفی روشنایی معابر با کشف رمز ارزها

تعطیلات رسمی در سال 1404 چند روز است؟ /فروردین با 7 تعطیلی و مهر و آبان بدون تعطیلی

کار بزرگ شاگردان طلوع‌کیان در اسلامشهر؛ ستاره‌های طبیعت حذف شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز: دنبال راهکارهای عملی برای رفع مشکلات پرستاران باشیم

انتصابات غیرقانونی در هلدینگ خلیج فارس

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

کمبود این ویتامین به دستگاه عصبی صدمه می‌زند

بهترین ورزش برای بهبود بی‌خوابی سالمندان

درمان‌های خانگی برای شکم‌درد

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

خودداری 2 کشور عربی از پذیرش اسرای فلسطینی

یک ضیافت در نیمه ماه خدا به برکت کریم اهل بیت

2هزار حامی در ماه رمضان جذب می‌شود

آیین رونمایی از ضریح جدید آستان مقدس امامزاده حلیمه خاتون در تبریز

جزئیات جنایات صدام در حلبچه به روایت یک شاهد عینی

2 هزار حامی در ماه رمضان جذب می‌شود

تساوی یک نیمه‌ای ذوب‌آهن و استقلال

جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در آمل برگزار شد

ذوب‌آهن و استقلال در نیمه نخست به تساوی رسیدند

ضربان والیبال ایران روی هزار!

فرار استقلال از شکست در اصفهان؛ بوژوویچ همچنان در حسرت پیروزی

تساوی بی‌حاصل استقلال و ذوب‌آهن در ایستگاه 23 لیگ برتر

خلاصه بازی استقلال 1-1 ذوب آهن / آخرین بازی 1403 هم کام آبی‌ها را شیرین نکرد

عهد پانزدهم: خودداری از اسراف باید به فرهنگ تبدیل شود

خلاصه بازی استقلال 1-1 ذوب آهن / آخرین بازی 1403 هم کام آبی‌ها را شیرین نکرد | اخبار ورزشی

آخرین بازی سال استقلال هم مساوی شد/فرار از باخت با گل رامین

هویت شیراز به باغات آن است

نتیجه و خلاصه بازی تیم های فوتبال استقلال و ذوب‌آهن

خبری خوش برای معلمان؛ اجرای رتبه‌بندی از مهر 1404

8 میلیارد کلاهبرداری با رسید جعلی بانکی