پیام فارس

آخرين مطالب

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، در راستای اجرای برنامه های 22 اسفندماه سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و هفته بزرگداشت شهدا، جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اردبیل روز چهارشنبه 22 اسفندماه با حضور استاندار اردبیل، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری اردبیل و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی در استانداری اردبیل برگزار شد. 
مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل در این جلسه ضمن تبریک 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام بمباران اردبیل در سال 1366، خدمت رسانی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را وظیفه کلیه مسئولان نظام اسلامی دانست و گفت: لازم است مسئولان استان ضمن خدمت رسانی به جامعه معظم ایثارگری، نسبت به فرهنگ سازی در خصوص نوع خدمات و تبیین ضرورت ارائه خدمت به این قشر شریف با تأکید بر جایگاه والای جامعه ایثارگری توجه ویژه داشته باشند تا فضاسازی دشمنان باعث ایجاد حس تبعیض در جامعه نشود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: با توجه به جایگاه رفیع خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، تأمین اعتبار پروژه های بنیاد شهید در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم ضمن رایزنی با مسئولان عالی کشور، در این زمینه قدم های مفیدی برداریم. 
داور نوری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل نیز ضمن تبریک روز بزرگداشت شهدا و ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، گفت: جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بالغ بر 75000 نفر است که 140 کارمند و خادم در استان مشغول خدمت رسانی به این عزیزان هستند و کسب رضایت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را مهمترین هدف خود می دانند. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در ادامه به برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در هفته بزرگداشت شهدا اشاره کرد و تصریح کرد: قطعا تمامی لحظات ما متعلق به شهداست و 22 اسفند و روز بزرگداشت شهدا، به منزله تلنگری است تا ما به موضوع فرهنگ ایثار و شهادت توجه ویژه داشته و شهدا را بعنوان الگوی رفتاری خود قرار دهیم. 
در ادامه، مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی به بیان نظرات خود در زمینه راهکارهای ترویج و توسعه فرهنگ فاخر ایثار و شهادت پرداختند و پس از مشورت و همفکری، مواردی جهت اجرا به تصویب رسید. 
تقدیم حکم استاندار اردبیل بعنوان رئیس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان توسط مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، قرائت وصیت نامه شهدا توسط حجت الاسلام والمسلمین سید احمد سعادتی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، تجلیل از جواد صبور مشاور سابق استاندار در امور ایثارگران، تجلیل از قادر تکریم مشاور فعلی استاندار اردبیل در امور ایثارگران و پخش کلیپ با محوریت ایثار و شهادت از دیگر برنامه های برگزار شده در این جلسه بود.
انتهای پیام./

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935624/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از نفرت‌انگیز تا دوست‌داشتنی | 10 شرور برتر در سریال‌های کره‌ای

دومین پیروزی تیم ملی ایران/ صعود ملی‌پوشان به مرحله حذفی – خبرگزاری ورزش ایران

المیرا دهقانی بازیگر لحظه گرگ و میش با سفره هفت‌سین متفاوتش همه را شگفت‌زده کرد

جان باختگان حادثه چهارشنبه‌سوری فارس به 2 تن رسید

مراسم افطاری امت مقاومت در گناوه برگزار شد

برگزاری اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان از هفتم فروردین | اخبار ورزشی

آیا ترامپ واقعا قصدی برای تعامل با ایران دارد؟

خاتمی در 1403: رئیس‌جمهورساز

چرا عربستان خود را وارد منازعه شرق اروپا کرده است؟

دیدگاه طب سنتی و طب نوین درباره کبد چرب

ایلنا: مبلغِ «افزایش مزد» پول سه کیلو گوشت هم نیست!

درختکاری عرصه‌های منابع طبیعی معادن آباده

توسعه و بهسازی زیرساخت‌های برق رسانی در محور شمال‌غربی شیراز

فارسی‌ها ١٠ هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی فارس اهدا کردند

:::آفتاب نو::: آغاز ثبت نام و فروش فوری خودرو فیدلیتی پرایم

85 مصدوم و یک فوتی در حوادث چهارشنبه سوری ‌فارس تاکنون

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت فارس با کشور بلاروس

پخش زنده مراسم احیای شب‌های قدر از شبکه استانی خلیج فارس

322 روستا در فارس از راه‌های روستایی استاندارد بهره‌مند شدند

انتخاب اعضای جدید هیات مدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی شیراز

عملیات اجرایی اتصال یاسوج به آزادراه شیراز - اصفهان سال آینده آغاز می‌شود

تقدیر از برگزیدگان پویش هر روز یک زباله از روی زمین برمی‌داریم

استاندار فارس: نخبگان آینده‌سازان کشورند / حمایت از دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه 75 جایزه

روایت سی‏‏‌ان‏‏‌ان از گورهای دسته‌جمعی علوی‌ها

جامعه‏ بی‌‏اعتناست نه ناامید

استقبال از آزادی کروبی

ایران، دچار فرسودگی اجتماعی

فعال اصلاح‌طلب مطرح کرد: رفع حصر؛ دیر، ناقص اما ضروری

«گروسی» به پزشکیان چه قولی داد؟

اولین چراغ سبز مجمع تشخیص به پالرمو و CFT

محمدباقر قالیباف در 1403: حسرت بر دل مانده

افرادی که در معرض کبد چرب هستند

عواقب وحشتناک دیر خوابیدن

مصرف بنزین در آستانه تعطیلات نوروزی چقدر شد؟

کشف منابع جدید از یک شبه فلز نادر در ایران

اعلام آمادگی کامل اورژانس فارس برای مقابله با حوادث احتمالی در چهارشنبه آخر سال

10 گروه موسیقی کره‌ای برتر برای افراد مبتدی در دنیای کی‌پاپ (K-pop)

تقویت ناوگان امدادی هلال احمر فارس با 33 خودروی جدید / جهش 37 درصدی خدمات امدادی و بشردوستانه در نوروز 1404

جایزه پژوهشی حسابداری به نام «دکتر محمد نمازی» استاد دانشگاه شیراز نامگذاری شد

خدمات رسانی 9 کتابخانه عمومی استان فارس در تعطیلات نوروز 1404

15 هزار بسته معیشتی توسط نیکوکاران کمیته امداد فارس توزیع شد

80 مصدوم و یک کشته در چهارشنبه‌سوری استان فارس

اولین قربانی چهارشنبه‌سوری در فارس یک جوان 25 ساله

تصاویر/ محفل بزرگ 3 هزار نفری انس با قرآن کریم در شیراز

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

مصدومان چهارشنبه آخر سال در فارس به 85 نفر رسید

بهترین انتخاب‌ها برای غذای سحری

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

پرداخت صد درصد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت

خداحافظی تلخ بورس با سال 1403