«تاریخ موسیقی ایران » کتاب شد
فرهنگي
بزرگنمايي:
پیام فارس - شیراز- آئین رونمایی از کتاب «تاریخ موسیقی ایران از اساطیر تا پهلوی»تالیف ابوالفضل (چکاد) زندهبودی با میزبانی موزه تاریخ طبیعی دانشگاه شیراز و استقبال علاقهمندان به موسیقی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، آئین رونمایی از کتاب «تاریخ موسیقی ایران از اساطیر تا پهلوی» تألیف ابوالفضل (چکاد) زندهبودی عصر شنبه با میزبانی موزه تاریخ طبیعی دانشگاه شیراز و استقبال علاقهمندان به موسیقی برگزار شد.
در این مراسم چکاد زندهبودی رئیس هیأت مدیره انجمن موسیقی استان فارس و مؤلف این کتاب گفت: تألیف کتاب «تاریخ موسیقی ایران از اساطیر تا پهلوی» بالغ بر یک و نیم سال به طول انجامید و در تهیه آن بیش از یکصد منبع معتبر علمی مورد استفاده قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کتاب «تاریخ موسیقی ایران از اساطیر تا پهلوی» به سفارش دانشگاه فرهنگ و هنر فاضل توسط انتشارات گنج علم به زیور طبع آراسته شده است، افزود: این کتاب برخلاف سایر کتب تاریخ موسیقی که یا رویکرد تاریخشناسانه داشته و از جنبههای تخصصی و تاریخی موسیقی غفلت کرده اند تلاش در یک مطالعه بین رشتهای چند مضمونی، هم سیطره تاریخی تاریخ موسیقی ایران را مورد توجه قرار دهد و هم سیطره تخصصی موسیقی را در معرض کنکاش بگذارد.
زندهبودی با اشاره به اینکه نقطه آغازین کتاب به آفرینش موسیقی در اساطیر و دوران باستان میپردازد، گفت: در واقع ما به دنبال این واقعیت بودیم که آفرینش موسیقی در ایران باستان چگونه بوده و اساساً موسیقی در دوران اساطیر چه نقشی داشته و این موضوع تا پایان پهلوی دوم مورد رصد قرار گرفته است.
-
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳:۴۵
-
۹ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/934671/