پیام فارس

آخرين مطالب

دوران غیبت دوران آگاه شدن است نه گمراه شدن سیاسی

دوران غیبت دوران آگاه شدن است نه گمراه شدن
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فراشبند- امام جمعه فراشبند گفت:دوران غیبت، دوران خالص‌شدن، نه گمراه‌شدن است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام مجید فرج‌زاده ادر خطبه‌های نماز جمعه امروز شهرستان فراشبند با بیان اینکه یکی از نشانه‌های انسان با تقوا آن است که در انتظار امام زمان (عج) باشد، گفت: انتظار حقیقتی است که از رفتار و کردار فهمیده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در کتاب غیبت نعمانی روایتی ازامام صادق (ع) نقل شده که فرموده هر کس دوست دارد از یاران حضرت قائم (عج) باشد، باید منتظر باشد و در حال انتظار، به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار کند" افزود: یکی از وظایف منتظران حضرت مهدی (عج) حفظ ایمان است.
حجت‌الاسلام فرج‌زاده گفت: یک نکته مهم آن است که دوران غیبت، دوران خالص‌شدن، نه گمراه‌شدن است، در روایات هم آمده که اگر خدای سبحان می‌دانست، به واسطه غیبت و وجود غیبت یک نفر گمراه می‌شود، غیبت را ایجاد نمی‌کرد. یعنی خود غیبت، سبب ضلالت و گمراهی نیست بلکه تمایز و غربال و تمحیص ایجاد می‌کند و تمحیص یعنی پاک شدن و از همه ناخالصی‌ها جدا شدن.
وی ادامه داد: بنابراین اینکه می‌فرمایند دین‌داری در آخرالزمان خیلی سخت است، نسبت به کسانی است که ضعیف الایمان باشند و مراقبه نداشته باشند.
امام جمعه فراشبند گفت: سعی کنید با امام زمان ارتباط برقرار کنید، برای برقراری این ارتباط، شما نیاز ندارید با شبکه رایانه‌ای ارتباط داشته باشید، کلیدش دست خود شما است، همین که توجّه پیدا کنید، کلید دل را زده‌اید و ارتباط برقرار می‌شود.
وی ادامه داد: مولایمان صاحب الزمان (عج) را هر چند روزی چند لحظه خالصانه یاد کنیم یا دعای عهد حضرت را با همین نیّت بخوانیم یا توسّلی خالصانه به حضرت داشته باشیم و خطاب به مولایمان بگوییم: در ازای این توسّل چیزی از شما نمی‌خواهم؛ بلکه چون شما را دوست دارم، می‌خواهم به یاد شما باشم. چنین عبادتی بر صد سال عبادتی که با نیّت‌های دیگر انجام بگیرد، برتری دارد و انسان را بیش‌تر بالا می‌برد. اگر کارهای خالصانه در زندگانی کسی مداومت یابد، توفیق او بیش‌تر و بیش‌تر می‌شود تا جایی که محبّت خالصانه، تمام زندگی او را فرا می‌گیرد.
حجت‌الاسلام فرج‌زاده با اشاره به اینکه از موضع گیری صریح و قاطع رئیس جمهور در دفاع از موضع رهبر معظم انقلاب در نفی مذاکره تشکر می‌کنیم، گفت: رئیس‌جمهور در راهپیمایی 22 بهمن در یک دفاع سرسختانه از موضع رهبر معظم انقلاب و تصریح به اینکه بیانات و رهنمودهای رهبر انقلاب «فصل‌الخطاب» است، گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های آمریکا در مورد عراق، انحلال حشدالشعبی است.
وی افزود: طی روزهای اخیر و هفته‌های گذشته برخی رسانه‌ها و مقامات در عراق، سخن از فشار آمریکا و به صورت غیرمستقیم رژیم صهیونیستی، برای انحلال و یا حداقل ادغام کامل نیروهای الحشد الشعبی در ارتش را به میان آورده اند.
امام جمعه فراشبند گفت: دولت عراق به طور مداوم از سوی بازیگران بین‌المللی و منطقه‌ای تحت فشار قرار دارد تا نیروهای حشد الشعبی را منحل کند یا آن‌ها را در وزارتخانه‌های امنیتی ادغام نماید.
وی در بخش دیگری از خطبه امروز افزود: وضعیت مخابرات شهر دهرم مدتی است دچار مشکل شده و مردم این شهر تقاضا دارند که مسؤولین مشکل را برطرف کنند. از مسؤولین استان هم تقاضا داریم که تدبیری بیندیشند برای استقلال اداره مخابرات شهرستان فراشبند تا مشکل حل شود.
حجت الاسلام فرج‌زاده گفت: وضعیت منطقه دژگاه بخاطر زلزله‌های اخیر نامطلوب است و واقعاً احتیاج به رسیدگی بیشتر دارند، پس به حضور مستمر ادارات مختلف احتیاج است و تقاضا داریم ارتباط با مسؤولین استانی قطع نشود و پیگیری‌ها استمرار داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/928983/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

6 موردی که تازه مادرها باید بدانند

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

ورزش چه نقشی در سلامت مغز ایفا می‌کند؟

کم‌خواب یا بدخواب هستید؟ این 5 ماده غذایی را بخورید

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

واژگونی پژو در محور فسا ـ داراب جان 2 تن را گرفت

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

ششمین ناکامی متوالی شهر راز شیراز در جام آزادگان

صدرنشینی فجر شهید سپاسی شیراز در لیگ آزادگان تثبیت شد

علیه اصلاح طلبان رادیکال

ناقوس مرگ ناتو

سنگ‌اندازی‌ها تا زمین خوردن پزشکیان ادامه خواهد داشت

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

این 6 صبحانه آهن دار را به کودکان بدهید

خواص فوق العاده بابونه و دمنوش آن که بعد از خوردن و نوشیدن نصیب تان می شود

آغاز طرح نظارت بر نمایندگی‌های خدمات پس از فروش خودرو

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی

ویتامینی که کمبودش باعث ترک خوردن پاها می‌شود

خوردنی هایی که دیابتی ها باید از آن پرهیز کنند

تعیین حداقل مزد 1404 کارگران به هفته آینده موکول شد

جدیدترین برآورد از قیمت مسکن ملی

وزیر جهاد کشاورزی: ممنوعیت صادرات برخی اقلام برای تعدیل قیمت‌هاست

رئیس انجمن صنفی کارگران: با حقوق 7 میلیونی سفره‌ای برای کارگران باقی نمانده است

11/5 میلیون ایرانی در 9 ماهه امسال به مسافرت خارجی رفته‌اند

قتل در پیاده راه سلامت چمران شیراز توسط نوجوان ١5 ساله

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران

محافظت از کلیه‌ها در روزه‌داری