پیام فارس

آخرين مطالب

سکه امامی در یک هفته 5 کانال بالا رفت/ خروج 3500 میلیارد پول حقیقی از بازار اجتماعي

سکه امامی در یک هفته 5 کانال بالا رفت/ خروج 3500 میلیارد پول حقیقی از بازار
  بزرگنمايي:

پیام فارس - دیدارنیوز: بازدهی بازار‌ها در هفته چهارم بهمن در حالی در بازار‌های مالی رشد داشت که بورس به دلیل برودت هوا تعطیل شد. بازار‌های مالی در هفته اخیر نوسان‌های شدید قیمتی را تجربه کردند. طلا در مدت یاد شده با بیشترین رشد ارزش بازدهی 9.56 درصدی داشت و سکه امامی به عنوان متر حرکتی بازار طلا پنج میلیون و 700 هزار تومان گران شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بازدهی بازار‌های در هفته چهارم آبان با تعطیلی بورس، به سمت بازار‌های مالی شیفت شد و فراز و فرود زیادی داشت. موضوع افزایش ریسک‌های سیاسی و رشد انتظارات تورمی از ابتدای هفته اخیر قیمت دلار را افزایشی کرد؛ به گونه‌ای که در دو روز ابتدایی هفته اخیر با وجود اینکه بانک‌ها نیمه‌تعطیل بود این اسکناس با رشد نزدیک به چهار هزار تومانی در کریدور نهم جا خوش کرد. قیمت دلار بعد از بازگشایی بازار‌ها در روز سه‌شنبه کاهشی شد؛ اما به منطقه قبل از گرانی‌ها برنگشت.

پیام فارس

موضوع خط و نشان‌های آمریکا برای ایران در خصوص مذاکرات هسته‌ای و بلاتکلیفی اخبار سیاسی همچنان تداوم دارد و انتظارات تورمی بالاست. معامله‌گران روز‌های باقیمانده از بهمن را برای بازار‌های مالی مهم ارزیابی می‌کنند. به نظر می‌رسد گفت‌وگوی تلفنی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در خصوص اوکراین می‌تواند بر بازار‌های مالی در هفته آتی اثرگذار باشد. از سوی دیگر مساله غزه نیز از اخبار مهمی است که می‌تواند بر قیمت دلار اثر کوتاه‌مدت بگذارد.
بازدهی دلار 4 درصد شد
بررسی بازدهی قیمت دلار از 18 تا 25 بهمن حاکی از رشد سه هزار و 650 تومانی و افزایش 4.26 درصدی قیمت این اسکناس دارد. در آخرین معامله روز پنجشنبه 25 بهمن قیمت دلار در نیمه ابتدایی کانال پایانی از کریدور نهم در حال معامله است.
اونس جهانی 59 دلار گران شد
روز پنجشنبه 25 بهمن هر گرم طلای 18 عیار به قیمت 6 میلیون و 533 هزار تومانی رسید و رشد قیمت 568 هزار تومانی نسبت به هفته گذشته ثبت کرد. این هفته قیمت طلا با افزایش 9.52 درصدی به کار خود پایان داد.
در هفته اخیر هر مثقال طلای 18 عیار افزایش دو میلیون و 469 هزار تومانی داشت و در آخرین معامله روز پنجشنبه روی رقم 28 میلیون و 300 هزار تومانی بسته شد. مثقال طلا در پنج روز معاملاتی هفته اخیر افزایش 9.56 درصدی داشت.
گفتنی است از 18 تا 25 بهمن طلای جهانی افزایش قیمت 59 دلاری داشت. بازدهی اونس جهانی طلا در هفته اخیر 2.06 درصد بود و در لحظه نگارش این گزارش با رقم 2920 دلاری در حال معامله است.
سکه امامی در یک هفته 5 کانال بالا رفت
در هفته اخیر بازدهی سکه امامی 8.27 درصد شد و افزایش قیمت پنج میلیون و 705 هزار تومانی داشت. در آخرین معامله روز پنجشنبه 25 بهمن سکه امامی با قیمت 74 میلیون و 720 هزار تومانی به کار خود پایان داد.
روز پنجشنبه قیمت سکه بهار آزادی در سطح 70 میلیون و 515 هزار تومانی قرار گرفت. در آخرین معامله این هفته نیم‌سکه با قیمت 40 میلیون و 700 هزار تومانی، ربع سکه با رقم 20 میلیون و 800 هزار تومانی معامله شد. سکه گرمی نیز در سطح 10 میلیون و 500 هزار تومانی قرار گرفت.
خروج 3500 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام تنها در 2 روز!
هفته جاری اتفاقی بی‌سابقه در تاریخ بورس ایران رخ داد؛ معاملات بازار سرمایه به دلیل آنچه برودت هوا اعلام شد، تعطیل بود!
این اولین بار بود که سرمای هوا باعث توقف معاملات بورس می‌شد؛ در حالی که حتی در دوران اوج شیوع کرونا، بازار سهام تعطیل نشد و معاملات به هر نحوی ادامه پیدا کرد.
این تصمیم عجیب، بار دیگر ضعف سیاست‌گذاری و نبود درک صحیح از ماهیت بازار‌های مالی را نشان داد.
بورس در سایه تصمیمات عجیب و غریب قرار گرفت
در حالی که سهامداران انتظار داشتند بورس، پس از تعطیلات پایان هفته گذشته با روندی منطقی به مسیر خود ادامه دهد، ناگهان اعلام شد که بورس به دلیل برودت هوا در روز شنبه تعطیل است.
پس از آن، معاملات روز یکشنبه خنثی و تنها در سمت سهم‌های بزرگ، مثبت بود. همچنین بورس در روز دوشنبه به دلیل تعطیلی رسمی، بسته بود.
اما از همه مهم‌تر خبر ناگهانی مربوط به ارسال درخواست استیضاح عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد بود که عرضه شدیدی را در معاملات روز سه‌شنبه بازار سهام رقم زد. پس از آن اهالی بورس در انتظار بازگشت آرامش به معاملات در روز چهارشنبه بودند که دوباره بورس به دلیل برودت هوا تعطیل شد!
اعتماد سهامداران به بورس یخ زد
این مساله نه‌تن‌ها اعتماد سرمایه‌گذاران را متزلزل کرد، بلکه به ایجاد موجی از ابهام و بی‌اعتمادی نسبت به تصمیمات مدیریتی منجر شد.
به نظر می‌رسد، تصمیمات غیرکارشناسی همچنان گریبان‌گیر بورس و اقتصاد است و فعالان بازار سهام باید هر روز منتظر اتفاقات غیرمنتظره و بعضا مضحک باشند؛ از تغییر ناگهانی قوانین گرفته تا تعطیلی بازار به دلایل عجیب، همگی بازار سرمایه را با نااطمینانی جدی روبه‌رو کرده است.
حالا باید دید آیا این تجربه، آخرین مورد از این دست خواهد بود یا باید در آینده نیز منتظر تعطیلی‌های غیرمنتظره دیگری بود؟
بازدهی بورس در هفته چهارم بهمن چقدر بود؟
طی دو روز معاملاتی هفته چهارم بهمن، بازار سهام با نوسان نسبتا شدید شاخص‌ها مواجه شد. شاخص کل بورس 0.7 درصد کاهش یافت و شاخص هم‌وزن نیز افت 1.82 درصدی را تجربه کرد.
در سایه این تعطیلی، میانگین ارزش معاملات خرد 11 هزار و 500 میلیارد تومان و میانگین حجم معاملات خرد 19.2 میلیارد برگه سهم بود. همچنین 3500 میلیارد تومان پول حقیقی تنها در دو روز معاملاتی هفته، از بازار سهام خارج شد.
منبع: تجارت نیوز

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/928451/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تنها راه خروج فوتبال ایران از بن‌بست

ایران با بلوف‌های ترامپ چه می‌کند؟

چرخش مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی

مصائب اجاره‌‏نشین‌‏ها

روز تاریک اروپا

با این 6 ترفند از شر آلزایمر در امان بمانید

خوردن این خوراکی‌ها برای مردان بالای 40 سال ممنوع

چگونه بفهمیم فرزندمان دچار اختلال اضطرابی است؟

بازار خودرو؛ ارزان‌ها داغ و لاکچری ها کماکان در رکود ماندند

ترمز بریدن کرایه تاکسی‌های اینترنتی در روزهای برفی و بارانی!

یارانه بهمن ماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد

جدول خاموشی برق گلستان فردا جمعه 26 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق گرگان فردا جمعه 26 بهمن 1403

آزمون مقطع دکتری سال 1404 / دریافت کارت آزمون ارت شرکت در این آزمون‌ از روز دوشنبه 29 بهمن در سایت سنجش

مراکز نقص کارت کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری 1404؛ توزیع کارت از 29 بهمن در سایت سنجش

تقویم نجومی امروز جمعه 26 بهمن 1403 / تقویم همسران امروز

جدول خاموشی برق سیستان و بلوچستان فردا جمعه 26 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق زاهدان فردا جمعه 26 بهمن 1403

هشدار وزش باد خیلی شدید در استان تهران

روزانه 121 میلیون لیتر نفت‌گاز در پالایشگاه‌ها تولید می‌کنیم

کشف محموله 200 کیلویی کوکائین در آب‌های خلیج فارس

جدول خاموشی برق بوشهر فردا جمعه 26 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق بوشهر فردا جمعه 26 بهمن 1403

پیش بینی آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا 26 بهمن ماه 1403 | پیش بینی هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد فردا جمعه 26 بهمن ماه 1403 + هواشناسی یاسوج

وحدت در کرمانشاه به معنای عملی خود محقق شده است

باد و طوفان وحشتناک در راه تهران

جدول خاموشی برق یزد فردا جمعه 26 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق یزد فردا جمعه 26 بهمن 1403

شنبه 27 بهمن تعطیل است؟

یارانه بهمن ماه واریز شد

واریز یارانه بهمن ماه دهک‌های اول تا سوم

احتمال تعطیلی ادارات آذربایجان شرقی در روز شنبه 27 بهمن 1403 به دلیل ناترازی انرژی | آیا ادارات تبریز شنبه 27 بهمن 1403 تعطیل است؟

آخرین وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات روز شنبه 27 بهمن | شنبه 27 بهمن تعطیل است؟

حضور طلایه‌داران گردشگری ایران در نمایشگاه بین‌المللی تهران

از شنبه با ترافیک سنگین این میدان خداحافظی کنید

احتمال تعطیلی ادارات آذربایجان غربی در روز شنبه 27 بهمن 1403 به دلیل ناترازی انرژی | آیا ادارات ارومیه شنبه 27 بهمن 1403 تعطیل است؟

علت خاموشی؟ قاچاق سوخت

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر

دستور رییس‌جمهور درباره بازگشت استادان اخراجی کامل اجرا نشده است

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

دولت پزشکیان در کدام مسیر می‌رود؟

خشونت علیه زنان چگونه کنترل می‌شود؟

علت و درمان تکرر ادرار

خشکی پوست ناشی از یائسگی و راهکارهای مقابله با آن

خشک کردن لباس در خانه، سلامتی شما را به خطر می‌اندازد!

پزشکیان درباره مدیریت سوخت: دعوا بر سر شخم زدن زمین سفت است

پیشنهاد نوبخت به پزشکیان برای کنترل قیمت دلار

جزییات جدید از پیش فروش یک میلیون سکه

پزشکیان: برخی وزرای ما در جریان کمبود برق و گاز کم می‌آورند به همدیگر گیر می‌دهند

کدام خودروها با مدل 1404 پلاک می‌شوند؟

نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

رژیم پهلوی با قیام 29 بهمن تبریز به زانو درآمد

وقوع طوفان شدید در پایتخت + جزییات

سرپرستان خانوار بخوانند! | یارانه کمک معیشتی بهمن‌ماه واریز شد