رهایی 2 کودک 6 و 10 ساله از چنگ آدمربایان در آباده
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - فرمانده انتظامی آباده گفت: با پیگیریهای پلیس 2 پسر بچه 6 و 10 ساله از چنگال آدم ربایان رها و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی پلیس استان، محمدرضا رضایی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی گزارش یک فقره آدم ربایی در هجدهم بهمنماه سال جاری در یکی از محلات این شهرستان، به علت حساسیت موضوع بلافاصله تیمی از مأموران پلیس آگاهی جهت بررسی وارد عمل شدند.
وی افزود: در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، سرنشینان یک خودرو ناشناس اقدام به ربایش 2 بچه 6 و 10 ساله کرده و از محل متواری شدهاند.
فرمانده انتظامی آباده با بیان اینکه کارآگاهان تحقیقات خود را آغاز و مخفیگاه آدم ربایان را در بندرعباس شناسایی کردند، گفت: گروگان گیران که عرصه را بر خود تنگ دیده بودند هر 2 بچه ربوده شده را صحیح و سالم در محور مواصلاتی اصفهان-شیراز رها و قبل از رسیدن عوامل انتظامی از محل متواری شده بودند.
رضایی با اشاره به اینکه علت و انگیزه آدمربایی اختلافات مالی و با پدر بچهها بوده است، گفت: با توجه به اطلاعات به دست آمده تحقیقات برای دستگیری گروگانگیران با جدیت ادامه دارد.
کد خبر 839862
-
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵:۴۳
-
۲ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/928227/