پیام فارس

آخرين مطالب

راهپیمایی 22 بهمن پیام اتحاد ملت مقابل تهدیدهای احمقانه دشمن اجتماعي

راهپیمایی 22 بهمن پیام اتحاد ملت مقابل تهدیدهای احمقانه دشمن
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار دانشمندان، مسئولان و متخصصان صنعت دفاعی، با تأکید بر استمرار نوآورانه پیشرفت‌های دفاعی، راهپیمایی 22 بهمن امسال را قیام مردمی و حرکت بزرگ ملی در زیر بمباران‌های رسانه‌ای دشمن خواندند و با تجلیل و تشکر صمیمانه از مردم گفتند: ملت اتحاد خود را فریاد زد و در مقابل تهدیدات مکرر دشمن، هویت، شخصیت، توان و پایداری ایرانیان را نشان داد.
قبل از این دیدار، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده کل قوا به مدت یک ساعت از نمایشگاه اقتدار 1403 که شامل آخرین دستاوردها و توانمندی‌های دانشمندان و متخصصان صنعت دفاعی کشور بود، بازدید کردند. در این نمایشگاه تجهیزات پیشرفته و فناوری‌های جدید به‌کار رفته در آنها، در حوزه‌های پدافند هوایی، موشک‌های بالستیک و کروز، مهمات هوشمند، فضایی، پهپاد و هوایی، شناورهای دریایی و انرژی به نمایش گذاشته شده بود. 
ایشان پس از بازدید از نمایشگاه در جمع دانشمندان، مسئولان و متخصصان صنعت دفاعی با تبریک میلاد با سعادت حضرت بقیه‌الله الاعظم(عج)، نیمه شعبان را حقیقتاً عیدی جهانی و بشری نامیدند و افزودند: مژده عدالت، امید به استقرار عدالت و ظهور منجی آرزوی همیشگی بشر در طول تاریخ بوده و این آرزو بدون تردید محقق خواهد شد.
ایشان 22 بهمن را عید بزرگ و تاریخی ملت ایران دانستند و با تبریک این روز تحول‌آفرین افزودند: در هیچ انقلابی سابقه ندارد که بعد از 46 سال ملت در سالروز انقلابشان به خیابان‌ها بیایند و جشن بگیرند.
رهبر انقلاب حضور همه قشرهای ملت و زن و مرد و کودک و پیر و جوان را در هوای سرد و سوزناک، قیام ملی و مردمی خواندند و گفتند: مراسم امسال از مهمترین و برجسته‌ترین جشن‌های سالگرد انقلاب بود.
رهبر انقلاب سخنان صریح و راهگشای رئیس جمهور در مراسم 22 بهمن را مکمل حرکت عظیم ملت خواندند و افزودند: رئیس جمهور محترم حرف دل مردم و آنچه را لازم بود، بیان کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری بمباران تبلیغاتی و جنگ نرم موذیانه و بی‌وقفه دشمن علیه صاحبان انقلاب یعنی «ملت ایران» و علیه قهرمان 22 بهمن یعنی «امام خمینی»،‌ افزودند: ملت در چنین شرایطی، به‌هنگام و فرصت‌شناس در همه شهرها و روستاها به خیابان آمد و حرف‌ها و مواضع خود را بیان کرد.
ایشان با قدردانی از حضور جوانان شاداب در راهپیمایی سراسری 22 بهمن گفتند: از اعماق دل به جوانان عزیز دلبسته هستم و امیدوارم به فضل الهی، رحمت خداوند بر این ملت گسترش یابد و آینده‌ای بهتر در انتظار این ملت دانا، شجاع و آگاه باشد.
رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان، نمایشگاهی را که قبل از این دیدار، بازدید کرده بودند، از بهترین و برترین نمایشگاه‌ها دانستند و با تشکر عمیق از مجاهدت‌های یکایک دانشمندان، متخصصان و مسئولان و کارکنان صنایع دفاعی، افزودند: ملت نیز باید ممنون این فرزندان توانای خود باشد.
ایشان، مسئله دفاع از ملت و امنیت کشور را بسیار مهم خواندند و گفتند: قدرت دفاعی ایران امروز زبانزد است، دوستان انقلاب به آن میبالند و دشمن از آن در هراسند و این واقعیت برای یک کشور، حائز اهمیت است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به دورانی که قلدرهای جهانی اقلام دفاعی مورد نیاز کشور را حتی به چند برابر قیمت به ایران نمی‌فروختند، گفتند: اکنون همان زورگویان به ایران میگویند تجهیزات نظامی نفروش و میان آن «نمی‌فروشیم» تا این «نفروشید»، فاصله بسیار زیادی است که به برکت تلاش‌های دانشمندان و ذهن‌های ورزیده متخصصان جوان، پر شده است.
ایشان پیشرفت‌های چشمگیر دفاعی را بخصوص با توجه به تحریم مستمر دشمنان،‌ فوق‌العاده برشمردند و گفتند: شرایط صنعت دفاعی ایران بگونه‌ای است که هر قطعه‌ای به ما ندهند، جوانان، بهترش را در داخل تولید می‌کنند.
فرمانده کل قوا در بخش دیگری از سخنانشان در بیان نکاتی درباره ضرورت و الزامات استمرار پیشرفت‌ها در صنعت دفاعی گفتند: پیشرفت‌های صنعت دفاعی باعث ارتقاء رتبه قدرت دفاعی ما در جهان شد اما این به معنای توقف و قناعت به وضع کنونی نیست؛ چرا که ما کار را از نقطه صفر شروع کردیم و با وجود تلاش‌ها و دستاوردهای فراوان، هنوز در بسیاری از موارد با خطوط مقدم فاصله داریم.
ایشان دستیابی به خطوط مقدم نظامی را برگرفته از دستور قرآنی «و اعدوا لهم مااستطعتم من قوه» -یعنی آمادگی حداکثری و مستمر در مقابل دشمن- و لازمه دفاع از کشور در مقابل بدخواهان دانستند و افزودند: پیشرفت‌ها باید در همه بخش‌های نظامی ادامه یابد. مثلاً اگر در دوره‌ای، حدی از دقت برای موشک‌ها در نظر گرفته بودیم و امروز نیازمند افزایش آن هستیم، این کار باید انجام شود.
رهبر انقلاب، تمرکز بر نوآوری و متوقف نشدن در سازوکارهای رایج را از دیگر الزامات پیشرفت صنعت دفاعی برشمردند و گفتند: ابتکار و نوآوری، پایان ندارد. البته نوآوری به معنی توانایی ساخت یا تکمیل کارهای دیگران نیست بلکه باید سراغ کارهای انجام‌نشده و بالفعل کردن امکانات شناخته‌نشده در طبیعت رفت همچنانکه با کشف نیروی الکتریسیته، اینترنت و هوش مصنوعی دریچه‌های جدیدی از علوم به روی جهان گشوده شد.
ایشان پیشرفت واقعی را در گرو نوآوری و بکارگیری نیروهای جوان، مؤمن، انقلابی، دانشمند، توانمند و با استعداد دانستند و گفتند: ایمان به انسان قوت و توان می‌دهد و او را در صراط مستقیم باقی نگه می‌دارد و انقلابی بودن نیز به معنی باور داشتن به تحول عظیم سیاسی و اجتماعی است که به برکت انقلاب اسلامی در کشور ایجاد شده است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در توصیه‌ای دیگر، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی نیروهای مسلح را به سوق دادن تحقیقات به سمت تأمین نیازهای دفاعی کشور سفارش کردند و افزودند: در برخی دانشگاهها، همّت اساتید به نگارش و انتشار مقاله است و توجهی به این نمی‌شود که آن مقاله چه نیازی از کشور برطرف می‌کند که در مراکز تحقیقاتی نیروهای مسلح از این آفت برحذر باشید.
رهبر انقلاب در پایان، قدرت فکر، ابتکار، نوآوری و توانایی تحقیق و ساخت را از نعمت‌های الهی و درخور شکر و سپاس قلبی، زبانی و عملی خواندند.
در ابتدای این دیدار وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه را مایه قوت قلب متخصصان و دانشمندان عرصه دفاعی کشور برشمرد.
امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده ضمن اشاره به روند تحقیقات، طراحی و تولید انواع تسلیحات پیشرفته و غافلگیرکننده، گزارشی از دستاوردهای غیرنظامی صنایع دفاعی، احداث پارک‌‌های فناوری دفاعی و همچنین مشارکت علمی صنعت دفاعی کشور با سایر صنایع دارای فناوری برتر بیان کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/927275/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرندی: نمی‌توان به ترامپ اعتماد کرد

دور دوم بی‌خردی در واشنگتن

غریبه در واشنگتن

تحریک بحران

نحوه صحیح خوابیدن بر روی بالش

درمان فوری سوختگی شدید

ترکیب سمی ماست و گوشت!

لاگارد: تنش‌های تجاری می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد

550 تن محموله سیب‌زمینی وارداتی به کشور آمد

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

خبری خوش برای کاربران بلوبانک سامان

قیمت طلا یک کانال دیگر سقوط کرد / قیمت طلا 18 عیار امروز 24 بهمن چند؟

پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان بهمن 1403 / منتظر سقوط بازار باشیم؟

جدول خاموشی برق خراسان رضوی فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق مشهد فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، در پیامی از سخنرانی رئیس‌جمهور در مراسم گرامیداشت 22 بهمن تقدیر کرد.

قیمت طلا و سکه امروز 24 بهمن؛ کاهش 2 میلیونی نرخ سکه

فروش فوری نقدی وانت سایپا 151 شرکت سایپا

سر قیمت گوشت بریده شد/ قیمت گوشت قرمز امروز 24 بهمن 1403+ جدول

اعلام نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد

جدول خاموشی برق تهران فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

چالش های آب در استان بوشهر رفع شود

حمله شعاری به حسن روحانی با شعارهای بی شرف

پرداخت عیدی بازنشستگان و کارمندان در این تاریخ

تقویم همسران امروز پنجشنبه 25 بهمن ماه 1403

تقویم نجومی امروز پنجشنبه 25 بهمن ماه 1403

همراهی هزاران نفر از شهروندان با کارزار «حمایت از احیای جشن سده»

وزارت نیرو موظف به تامین هزینه‌های مالی پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان است / پیگیری ایجاد ٥ شهرستان جدید نشود

جدول خاموشی برق کرمان فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

دانلود مستقیم برنامه حسینیه معلی شب چهاردهم ماه شعبان 1403 + لینک تلوبیون برنامه حسینیه معلی 24 بهمن

فال شمع امروز پنجشنبه 25 بهمن 1403

خط و نشان استرالیا برای فوتبال آسیا + نتایج و برنامه بازی‌ها

فال حافظ امروز پنجشنبه 25 بهمن 1403

افزایش ظرفیت و بهبود خدمات گرم‌خانه‌های شیراز در فصل سرما

جدول خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق تبریز فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

وزارت نیرو موظف به تامین هزینه‌های مالی پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان است / پیگیری تاسیس ٥ شهرستان جدید

«متغیرها» به خانه هنرمندان می‌آید

دانلود مستقیم برنامه 1001 روز چهارشنبه 24 بهمن 1403 + لینک تلوبیون برنامه 1001 قسمت 16

جدول خاموشی برق گیلان فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق رشت فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

قیمت طلا 18 عیار امروز چهارشنبه 24 بهمن 1403 چند؟

برپایی غرفه بیمه البرز در مسیر راهپیمایی 22 بهمن پایتخت​

افتتاح سه شعبه بانک اقتصادنوین در عسلویه، کرج و نارمک

​واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی در اواخر بهمن‌ماه

تهران زیر بارش های پراکنده: فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی در پایتخت

جدول خاموشی برق مازندران فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق ساری فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

مشکل جیره‌بندی آب آشامیدنی استان بوشهر برطرف شود

جدول خاموشی برق اردبیل فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق اردبیل فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

پیش بینی قیمت دلار فردا 25 بهمن 1403/ ورود تقاضای جدید به بازار دلار

فوری / تعطیلی بانک و ادارات تهران فردا 25 بهمن 1403

قیمت آیفون 13 پرومکس چند؟ + قیمت گوشی موبایل برای امروز چهارشنبه 24 بهمن 1403

امضاء تفاهم‌نامه همکاری گروه رسانه‌ای مهر و آژانس خبری «روسیا سگودنیا»