پیام فارس

آخرين مطالب

ورود یک همتی پول حقیقی به بورس بعد از 6 روز/ سرنوشت واگذاری خودرو اجتماعي

ورود یک همتی پول حقیقی به بورس بعد از 6 روز/ سرنوشت واگذاری خودرو
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش می‌متالز، شاخص کل بورس امروز (سه‌شنبه، 16 بهمن 1403) با رشدی معادل حدود 23 هزار و 900 واحد، بار دیگر بعد از چهار روز به کانال دو میلیون و 800 هزار واحدی بازگشت. در همین حال، نماد‌های کوچک بازار که روز گذشته عملکردی متفاوت داشتند، امروز با هم‌راستایی با نماد‌های بزرگ، رشدی معادل 0.9 درصد را تجربه کرده و در کانال 878 هزار واحدی قرار گرفتند.
در معاملات امروز (سه‌شنبه، 16 بهمن 1403)، نماد‌هایی مانند فارس، سیتا، میدکو، وپارس و وپاسار بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس تهران گذاشتند. در مقابل، نماد‌هایی نظیر وغدیر، نوری، شستا، وبملت و شپنا بیشترین تاثیر مثبت را بر عملکرد شاخص اصلی بازار سهام داشتند.
در روز سه‌شنبه، گروه محصولات شیمیایی همانند روز گذشته بالاترین ارزش معاملات را در بورس به خود اختصاص دادند. پس از آن، گروه‌های بانکی و فلزات اساسی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
ارزش معاملات خرد امروز (سه‌شنبه، 16 بهمن 1403) با افزایش اندکی نسبت به روز قبل، به بیش از 7 هزار میلیارد تومان رسید. برخی تحلیل‌گران معتقدند که با وجود حجم معاملات نه‌چندان بالا، به‌ دلیل صف‌های خرید در اکثر نمادها، این پتانسیل وجود دارد که حجم معاملات در روز‌های آینده به نزدیک 10 هزار میلیارد تومان برسد. از سوی دیگر، پس از شش روز متوالی خروج نقدینگی از بازار، امروز شاهد ورود پول هزار میلیارد تومانی از سوی سرمایه‌گذاران حقیقی بودیم که این بیشترین میزان ورود پول از 03 بهمن‌ماه به حساب می‌آید
صندوق‌های درآمد ثابت پس از چند روز ورود پول، امروز (سه‌شنبه، 16 بهمن 1403) با خروج 326 میلیارد تومان مواجه شدند. در حالی که صندوق‌های طلا توانستند 935 میلیارد تومان پول جدید جذب کنند.
اخبار مهم روز «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت، در نشست خبری امروز (سه‌شنبه، 16 بهمن 1403) اظهار کرد که واگذاری سهام ایران‌ خودرو به منظور کاهش تصدی‌گری دولت است. وی افزود که این اقدام به رقابتی‌تر شدن بازار کمک خواهد کرد و زمینه را برای مدیریت بهتر شرکت‌ها توسط افرادی که به این حوزه وارد هستند، فراهم می‌کند.
رفع محدودیت تعداد دارایی در بازار گواهی سپرده شمش نقره مدیریت بازار مشتقه و ابزار‌های نوین مالی بورس کالای ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که محدودیت تعداد دارایی‌ها در بازار گواهی سپرده کالایی شمش نقره برداشته شده است. بر اساس این اطلاعیه، از 17 بهمن‌ماه، تمامی مشتریان حقیقی و حقوقی می‌توانند بدون هیچ‌گونه محدودیتی گواهی شمش نقره خریداری کنند. همچنین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری کالایی مانند صندوق‌های طلا و چند کالایی و بازارگردان‌ها نیز می‌توانند بدون محدودیت وارد این بازار شوند. دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز می‌توانند به خرید گواهی شمش نقره بپردازند، مشروط به اینکه سقف مندرج در امیدنامه خود را رعایت کنند.
اما «صادق آملی‌لاریجانی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در اظهاراتی درباره تصمیم‌گیری مجمع در خصوص FATF، گفت: مجمع تشخیص در این زمینه بر اساس بررسی‌های علمی و فنی تصمیم خواهد گرفت.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که اعضای مجمع چگونه به FATF رای خواهند داد، اظهار داشت که قادر به پیش‌بینی نتیجه نیست و افزود: ما مباحث دقیقی در این زمینه داریم و هر تصمیمی که پس از بررسی‌های فنی و کارشناسی به نفع کشور باشد، ان‌شاءالله مطرح خواهد شد.
«علیرضا ناصرپور» مشاور عالی رئیس سازمان بورس، اعلام کرد که جلسات کمیسیون اصل 44 مجلس شورای اسلامی برای بررسی طرح اصلاحیه قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 آغاز شده است.
وی افزود: در این اصلاحیه تلاش شده تا روند واگذاری شرکت‌های دولتی از طریق بورس تسهیل شود و موانع موجود در مسیر عرضه این شرکت‌ها برطرف گردد.
«غلامرضا مصباحی‌مقدم» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس کمیته فقهی بورس و شورای فقهی بانک مرکزی، در مراسم افتتاحیه دهمین همایش مالی اسلامی که با محوریت «جهش تولید با مشارکت مردم در بازار‌های مالی اسلامی» برگزار شد، پیشنهاد داد تا برای جذب سرمایه‌های ارزی و طلای راکد مردم، صندوق‌هایی برای پروژه‌های نفت و گاز در بازار سرمایه راه‌اندازی شود.
«امیرعباس باقری» کارشناس بازار سرمایه، در برنامه «نبض بورس» با اشاره به نتیجه مجمع ایران‌ خودرو، آن را یک «شمشیر دو لبه» توصیف کرد.
او گفت: اگر واگذاری این شرکت به بخش خصوصی انجام شود و دولت از آن خارج شود، بازار شاهد روند مثبتی خواهد بود، هرچند ممکن است بازگشایی نماد خودرو با تاخیر همراه باشد، اما در نهایت به رونق بازار منجر می‌شود. با این حال، اگر شورای رقابت مانع این واگذاری شود، بازار برای مدتی طولانی به سمت فضای منفی حرکت خواهد کرد. باید منتظر ماند و دید واکنش بازار در چنین شرایطی چه خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/919443/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مبلغ دقیق عیدی کارمندان از سوی دولت اعلام شد

فال ابجد امروز چهارشنبه 17 بهمن

23 استان ایران منتظر تعطیلات برفی باشند

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز سه‌شنبه 16 بهمن 1403/ افزایش قیمت

چهارشنبه 17 بهمن ماه؛ کلاس های درس 9 شهرستان خوزستان در بستر شاد برگزار خواهد شد

رقم حقوق بهمن ماه بازنشستگان چه تغییری کرد؟

دستاوردهای انقلاب اسلامی باید به صورت به‌روز و همه فهم در جامعه تبیین شود

قیمت سکه امروز سه شنبه 16 بهمن / طلای جهانی اوج گرفت، سکه رکورد زد!

بارش برف در پایتخت + آسمان تهران برقی می شود!

مطبوعات چهارشنبه 17 بهمن/ بحران هویت در پرونده هسته‌ای ایران

فال روزانه واقعی چهارشنبه 17 بهمن

واریز سود سهام عدالت به مناسبت 22 بهمن

قیمت برنج در بهمن 1403 گران شد / اعلام جدیدترین قیمت انواع برنج ایرانی و هندی

برنامه جام جم و ادامه مناظره درباره ساترا

مبلغ یارانه نقدی در ماه بهمن افزایش یافت؟ / اعلام زمان واریز یارانه بهمن 1403

فوری/ واریز 2.800.000 تومان به حساب بازنشستگان امروز 17 بهمن 1403

آخرین قیمت طلا، سکه و دلار تا پیش از امروز 17 بهمن

عملکرد قیمت اتریم در 24 ساعت گذشته امروز چهارشنبه 17 بهمن کاهش یا سقوط + پیش بینی

عملکرد قیمت BNB در 24 ساعت گذشته امروز چهارشنبه 17 بهمن کاهش یا سقوط + پیش بینی

عملکرد قیمت بیت کوین در 24 ساعت گذشته امروز چهارشنبه 17 بهمن کاهش یا سقوط + پیش بینی

عملکرد قیمت سولانا در 24 ساعت گذشته امروز چهارشنبه 17 بهمن کاهش یا سقوط + پیش بینی

مدارس خوزستان 17 بهمن تعطیل شد

جمع بندی اخبار مهم در سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

مدارس 9 شهر این استان تعطیل شد | تعطیلی مدارس تهران و استان ها فردا 17 بهمن 1403 قوت گرفت | مدارس کدام استان‌ها تعطیل شدند؟

در حراج سکه چهارشنبه 17 بهمن چه قیمتی پیشنهاد دهیم تا صاحب و برنده سکه باشیم؟

ناکام بزرگ جایزه گرمی

چریک دموکرات

پاسخ به مخالفان

بن سلمان هم‌دست نقشه ترامپ برای نفت ایران می‌شود؟

توقیف خودرو، حجاب و مساله حاکمیت قانون

آخرین وضعیت بازار گوشت

فضیلت خواندن فاتحه و سوره‌های قرآنی برای اهل قبور

فال روزانه چهارشنبه 17 بهمن 1403 | فال روزانه واقعی امروز

سرمای بی سابقه در کمین گیلانی ها/ کاهش 16 درجه‌ای دما از فردا 17 بهمن در سراسر گیلان

افتتاح پروژه‌های آبرسانی در روستا‌های شیراز

اختتامیه سومین جشنواره سراسری سرود امامت و مهدویت در فارس

واکنش «شب زنده دار» دبیر شورای عالی حوزه، به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک در جشنواره فجر: در ملاءعام به یکدیگر کلمات معاشقه آمیز گفتند! خجالت زده ام/ وزیر ارشاد هم که آنجا نشسته بود، باید بلند می شد و اعتراض می کرد

کد تپ سواپ امروز 17 بهمن ؛ جواب تسک های مخفی یوتیوب

سورپرایز خاص ایران خودرو! / دور جدید فروش ویژه محصولات ایران‌ خودرو

برنامه قطعی برق چهارمحال‌ و بختیاری‌ چهارشنبه 17 بهمن + جدول

افتتاح سایت ارتباطی 6 روستای استان فارس

قیمت دلار | قیمت سکه | قیمت طلا | قیمت بیت کوین امروز سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 + جدول

با نامه علی فرهادی، زمان دقیق واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته مشخص شد + سند

فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو ویژه دهه فجر آغاز شد

شیرازی‌ها با پخت سمنو به استقبال اعیاد شعبانیه و جشن انقلاب رفتند

وضعیت طرح ترافیک تهران امروز چهارشنبه 17 بهمن ماه 1403 + طرح ترافیک تهران امروز تا چه ساعتی است؟

توجه توجه/ ایران خودرو آتیش زده به مالش/ شرایط فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو به مناسبت دهه فجر اعلام شد + جزئیات

شرایط فروش فوق‌العاده و فوری ایران‌خودرو ویژه دهه فجر 1403 اعلام شد

آخرین خبر از طرح ساماندهی استخدام نیروهای شرکتی امروز سه شنبه 16 بهمن 403 | نیروهای شرکتی و قراردادی بخوانند

مبین انرژی خلیج‌فارس، میزبان بزرگ‌ترین همایش زیست‌محیطی کشور شد