پیام فارس

آخرين مطالب

فردا چهارشنبه 17 بهمن حراج سکه و ربع سکه بهار آزادی اجتماعي

فردا چهارشنبه 17 بهمن حراج سکه و ربع سکه بهار آزادی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مراسم حراج سکه طلا به شماره 70 رسید. روز چهارشنبه 17 بهمن‌ماه، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1403 و تمام سکه بهار آزادی ضرب سال 1403 بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می‌شود.
به گزارش 9 صبح به نقل از مرکز مبادله ارز و طلای ایران، روز چهارشنبه 17 بهمن‌ماه (فردا)، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1403 و تمام سکه بهار آزادی ضرب سال 1403 بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می‌شود.
متقاضیان برای ثبت سفارش در هفتادمین حراج می‌توانند از طریق سامانه مرکز مبادله ایران به نشانه اینترنتی market.ice.ir اقدام کنند. بازه واریز وجه برای شرکت در این حراج، ساعت 8 تا 23 روز سه‌شنبه مورخ 16 بهمن‌ماه است.
حداکثر ثبت سفارش؛ 5 قطعه سکه
کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای 18 سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعاً 5 قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان 5 قطعه ربع سکه یا 5 قطعه تمام سکه، یا ترکیبی از هر دو شامل تمام سکه و ربع سکه باشد که جمع هر دو باهم نباید بیش از 5 قطعه باشد.
متقاضیان توجه داشته باشند که در هر سفارش خود از انواع سکه، صرفاً می‌توانند یک سفارش فعال داشته باشند؛ به این معنی که متقاضیان برای ثبت سفارش خرید هر نوع قطعه سکه، فقط یکبار می‌توانند تعیین قیمت و تعیین تعداد سکه را انجام دهد.
متقاضی خرید موظف است پیش از ارسال سفارش خرید در سامانه، معادل ریالی 100 درصد ارزش سفارش خرید به انضمام کارمزد را از طریق درگاه پرداخت اینترنتی در کیف پول خود تأمین کند. وجه مذکور در کیف پول کاربر تا پایان جلسه حراج مسدود می‌شود.
بازه واریز وجه، ساعت 8 تا 23 روز سه‌شنبه مورخ 16 بهمن‌ماه است. پس از اتمام این دوره زمانی، امکان پرداخت وجه و در نتیجه شرکت در حراج وجود ندارد.
یادآور می‌شود، واریز وجه از هر کارت بانکی متقاضی که دارای شماره شبا باشد، امکان پذیر است؛ بنابراین، واریز وجه معاملات از طریق کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است.
ثبت شبای بانک ملی، صرفاً برای فرآیند برگشت وجه است و الزامی وجود ندارد که واریز فقط از کارت بانک ملی انجام شود.
شایان ذکر است، امکان واریز وجه از یک یا چند کارت متعلق به شخص مقدور است؛ اما واریز از حساب مشترک ممنوع است.
شروع جلسه حراج ساعت 12
شروع جلسه حراج رأس ساعت 12، روز چهارشنبه 17 بهمن‌ماه است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 14 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 14 تا 16 همان روز است و ساعت 16 نیز نتایج حراج اعلام می‌شود. متقاضیان جهت اطلاع از نتیجه حراج به سامانه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران مراجعه کنند.
شیوه برگزاری حراج نیز از طریق ثبت سفارش و تخصیص بر مبنای اولویت قیمت-زمان انجام می‌شود.
بازگشت وجه طی 48 ساعت
شایان ذکر است، وجوه باقی مانده در کیف پول تا 48 ساعت روز کاری پس از جلسه حراج به شناسه بانکی (شبا) تعریف شده در حساب کاربری عودت داده می‌شود. متقاضیان توجه داشته باشند که جهت انجام فرایند بازگشت وجه باقی مانده در کیف پول، باید صرفاً یک شناسه بانکی (شبا) مربوط به بانک ملی ایران را در حساب کاربری خود ثبت کنند و این حساب باید متعلق به کاربر باشد.
کارمزد معامله معادل یک در هزار (0,1 درصد) ارزش معامله است.
شایان ذکر است، خریدار موظف است در هنگام دریافت سکه طلای خریداری‌شده از شعبه انتخاب‌ شده در سامانه، به ازای هر قطعه سکه طلا (اعم از سکه تمام و ربع سکه) مبلغ 300 هزار ریال به عنوان هزینه تحویل به شعبه بانک عامل پرداخت کند.
در صورتی که خریدار در مهلت مشمول هزینه انبارداری (14 تا 21 روز کاری از زمان تخصیص سکه طلا) جهت دریافت سکه طلای خریداری‌شده به شعبه انتخاب‌ شده در سامانه مراجعه کند، باید علاوه بر هزینه تحویل، به ازای هر قطعه سکه طلا (اعم از سکه تمام و ربع سکه) مبلغ 500 هزار ریال به ازای هر روز به عنوان هزینه‌ی انبارداری به شعبه بانک عامل پرداخت کند. خریدار موظف است هزینه‌های عملیاتی مربوط به بانک عامل (هزینه تحویل و هزینه انبارداری) را به هنگام دریافت سکه طلای خریداری‌شده به بانک عامل پرداخت کند.
آغاز تحویل سکه از 28 بهمن‌ماه
متقاضی می‌تواند جهت سهولت در دریافت فیزیک سکه از لیست شعب بانک ملی، نزدیک ترین شعبه به محل کار یا سکونت خود را انتخاب کند و الزامی وجود ندارد که متقاضی حتماً در شعبه تحویل سکه حساب داشته باشید.
متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی تحویل سکه توجه داشته باشند. زمان تحویل بدون هزینه انبارداری سکه طلا، در بازه زمانی 28 بهمن‌ماه الی 5 اسفندماه است؛ طی این دوره فقط هزینه تحویل از سوی شعب بانک عامل دریافت می‌شود. هزینه تحویل 30 هزار تومان به ازای هر سکه برای کل دوره خواهد بود.
اشخاصی که طی بازه زمانی 6 الی 13 اسفندماه برای دریافت سکه اقدام می‌کنند، باید هزینه انبارداری نیز پرداخت کنند. هزینه انبارداری سکه طلا 50 هزار تومان در هر روز به ازای هر سکه خواهد بود و به شعبه بانک عامل پرداخت می‌شود؛ این هزینه شامل روزهای تعطیل نیز خواهد بود.
در صورتی که اشخاص در بازه زمانی تحویل سکه اقدام به دریافت سکه نکنند، معامله فسخ و پس از اعلام بانک عامل وجه معامله پس از کسر کارمزد خرید و سایر هزینه‌های عملیاتی به کیف پول خریدار عودت داده می‌شود؛ در صورت انفساخ معامله به دلیل عدم مراجعه خریدار به شعبه انتخاب شده در سامانه جهت دریافت سکه طلا در مهلت مقرر، خریدار به مدت 180 روز از ثبت هرگونه سفارش خرید در سامانه منع می‌شود.
خاطرنشان می‌شود، شرکت در حراج‌های گذشته منعی برای حضور در حراج هفتادم ندارد و اشخاصی که در این حراج شرکت می‌کنند، می‌توانند در حراج‌های بعدی نیز حضور یابند.
گفتنی است، متقاضیان شرکت در حراج‌های سکه طلای سامانه معاملات مرکز مبادله ایران، می‌توانند طی 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز، از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتیmarket.ice.ir، اقدام به ثبت نام و احراز هویت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/919394/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاس گل رفیق‌دوست

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

فاتحانِ ناگهانی 1403

افزایش طلاق خاکستری در ایران؛ زنگ خطر

ردیابی جهش نرخ ارز در نیمه دوم سال

بیماری های خطرناکی که باور نمی کنید با مواد غذایی به آن دچار شده اید

200 هزار تومنی جدید با طرح چوگان استاد فرشچیان

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

نماینده مجلس: اگر افزایش حقوق کارگران پایین‌تر از تورم باشد، کارفرما باید با التماس دنبال کارگر باشد

رئیس بانک مرکزی : نرخ رشد اقتصادی ایران بالاتر از آمریکا و کشورهای اروپایی است!

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

مصدومیت 5 نفر در نیشابور طی سانحه رانندگی

گرد و خاک و وزش باد شدید مهمان نواحی شرقی کشور

پیشرفت مطلوب پروژه احیا مستقیم صبافولاد خلیج فارس؛ بهره‌برداری در سال 1405

ترامپ میخواهد صدر اخبار باشد

مذاکره یا بازی سلطه؟

دیپلماسی روی دور تند

رئیس جمهور: شکایت نمی‌کنم و کسی حق شکایت از طرف من را ندارد

تحریف سخن رهبری برای تضعیف رئیس‏‌جمهور

توافق تاریخی در شام!

بهترین روش برخورد با کودکانی که اضافه وزن دارند

وزیر جهاد کشاورزی: بازار شاهد وفور کالاهای مصرفی مردم است

استفاده از هواپیمایی جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

رشد 4 برابری حق بیمه تولید شده «ملت» در 11 ماهه 1403

امارات در نقش میانجی جدید؟

دیپلمات پیشین: سیاست همسایگی بابت تحریم‌ها شکست خورده است

غلط نامه‌رسانی با قَرقاش!

ارتباط با اروپا و آژانس اولویت سیاست خارجی در 1404

عواملی که به کبد شما آسیب می‌رساند

تصویر منتشر شده از 200 هزار تومانی‌های جدید

نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت

رفتارهای زیبا از ویژگی های انسان های خودساخته است

زیارت اهل قبور در پنجشنبه آخر سال - قم

ترامپ مرد مذاکره نیست

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، پنجشنبه 23 اسفند + ساعت اکران موسی کلیم الله

معتادان متجاهر تا پیش از نوروز از سطح شیراز جمع‌آوری می‌شوند

زیارت اهل قبور در پنجشنبه آخر سال - خرم آباد

گام‌های محرومیت‌زدایی در مناطق کم‌برخوردار فارس

خدمت به خانواده شهدا یک تکلیف الهی و انسانی است

مقاومت پای دین دستور خداوند است

موقع افطار به این غذاها لب نزنید

تداوم افزایش نرخ جهانی طلا

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

معمای «4 چرخه تثبیت و جهش ارزی» در 8 سال

گزارش صداوسیما از قیمت میوه شب عید در بازار تهران

واگذاری بیشتر اماکن تاریخی شیراز به بخش خصوصی

آشنایی با هری گرگ، دروازه‌بان اهل ایرلند شمالی؛ ناجی جان مسافران سانحه مونیخ، گران‌ترین بازیکن منچستر یونایتد و ستاره…

بزرگ‌ترین معامله بورس در سال 1403 رقم خورد؛ پتروشیمی پردیس، سهامدار 2.2 درصدی هلدینگ خلیج فارس شد