پیام فارس

آخرين مطالب

سهم آهن اسفنجی در سبد «ومعادن» بزرگ‌تر می‌شود/ فولاد اقلید پارس، پروژه‌ای سودده در سبد سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات اجتماعي

سهم آهن اسفنجی در سبد «ومعادن» بزرگ‌تر می‌شود/ فولاد اقلید پارس، پروژه‌ای سودده در سبد سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات
  بزرگنمايي:

پیام فارس - همین توانایی سبب شده که در تعریف طرح‌های پیشران پیشرفت اقتصادی ایران یکی از گزینه‌های تصمیم گیرندگان برای اجرای طرح‌ها باشد و حضور فعالی در طرح‌های پیشران داشته باشد.
این هلدینگ در تمام زنجیره فولاد حضور دارد و با راه اندازی کارخانه‌های جدید و انجام طرح‌های توسعه، سهم خود را در این حوزه در حال افزایش دادن است.
یکی از پروژه‌های در دست اجرا، پروژه احیای مستقیم در قالب شرکت فولاد اقلید پارس به ظرفیت 1.2 میلیون تن در سال است که شرکت توسعه معادن و فلزات با همکاری دیگر بزرگان صنعت اجرای این طرح را به عهده گرفته‌اند.
یکی از نقاط قوت «ومعادن» که سبب شده طرح‌ها و پروژه‌ها در زمان‌بندی پیش بینی شده پیش رود و کمتر درگیر زمان شوند، سهامداری مشترک با دیگر بزرگان صنعت همچون شرکت معدنی و صنعتی چادرملو است. همکاری با بزرگان در اجرای طرح‌های بزرگ عاملی شده تا این مجموعه در صدر فهرست سرمایه‌گذاری‌ها باشد و همکاری با این شرکت برای سایر شرکت‌ها جذابیت بالایی داشته باشد.
حال سوال این است که چرا شرکت توسعه معادن و فلزات در پروژه آهن اسفنجی سرمایه‌گذاری کرده و این بخش از زنجیره فولاد چه مزیتی دارد؟!
بررسی تقاضای آهن اسفنجی بیانگر وجود بستر مناسب برای تولید و فروش این محصول است. در سال 2023 بالغ بر 135 میلیون تن آهن اسفنجی در دنیا تولید شد که در مقایسه با سال 2022 رشد 7.4 درصدی را نشان می‌دهد. هند و ایران با اختلاف چشمگیر از دیگر کشورها بیش‌ترین آهن اسفنجی جهان را در سال 2023 تولید کردند. در این سال ایران 33.4 میلیون تن تولید این محصول داشته و نسبت به سال قبل از آن 1.7 درصد افزایش داشت.
علاوه بر این، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در طرح جامع فولاد هم‌زمان با توسعه اقتصادی کشور و افزایش جمعیت تقاضا برای محصولات نهایی فولاد کشور در افق 1404 افزایش خواهد یافت و کشور ایران با تولید 46 میلیون تن آهن اسفنجی و 55 میلیون تن فولاد خام و صادرات 12 میلیون تن به ترتیب سهمی‌معادل 3.5 درصد از تولید جهانی و 2 درصد از تجارت جهانی را به خود اختصاص خواهد داد.
بنابراین، راه اندازی شرکت فولاد اقلید پارس با ظرفیت اسمی‌تولید 1.2 میلیون تن آهن اسفنجی از مزیت رقابتی بالایی برخوردار است و امتیاز ویژه‌ای برای صاحبان سهام آن ایجاد می‌کند. این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که با وجود واحدهای ذوب و نیز با توجه به تقاضای رو به رشد آهن اسفنجی بر مبنای طرح‌های توسعه‌ای فولادسازی به‌عنوان مصرف‌کننده آهن اسفنجی، محصول این طرح با کمترین هزینه بازاریابی و بدون نگرانی جهت فروش محصول و با نرخ قابل قبول، به فروش خواهد رسید.
با تغییرات مدیریتی در شرکت فولاد اقلید پارس سرعت پیشرفت پروژه بیشتر از قبل شد و ضمن افتتاح جاده اختصاصی پروژه احیا مستقیم اقلید به طول هفت کیلومتر، تجهیزات و سازه‌های ریفرمر، سازه کوره و تجهیزات ارتینگ از جمله سازه‌های حجیمی‌است که در این مدت خریداری و وارد سایت کارگاهی پروژه شده است.
افتتاح خط لوله انتقال پساب شهری به طول 10 کیلومتر و همچنین مخازن 500 مترمکعبی و 10 هزار مترمکعبی، از جمله دیگر پیشرفت‌هایی است که در چند وقت اخیر اتفاق افتاده است.
بر اساس اطلاعات منتشر شده، تا پایان شهریور ماه سال جاری پروژه آهن اسفنجی فولاد اقلید پارس بالغ بر 11 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با توجه به سرعت اجرای پروژه، پیش بینی شده تا اواخر تیر ماه سال آینده به بهره برداری برسد و محصولات این شرکت نیز به سبد «ومعادن» افزوده شود. بدین ترتیب، وزن آهن اسفنجی در زنجیره تولیدات این هلدینگ با توجه مزیت‌هایی که پیش‌تر گفته شد بیشتر می‌شود و حاشیه سود بالایی از سرمایه گذاری‌ها حاصل خواهد شد که نفع آن به سهامداران شرکت نیز خواهد رسید.
منبع :گزارش خبر

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/900092/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عیدی ویژه دولت برای 22 بهمن به این خانوارها | واریزی جدید 1 میلیون و 200 هزار تومانی برای این افراد

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 + جدول

پرویز مظلومی: هر وقت زمان دربی شد، بگویید تا بیایم و پرسپولیس را ببرم!

هشدار به مسافران مازندران/ برف و کولاک در راه است

قیمت طلا امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403/ افرایش قیمت+ جدول

طلا همچنان طوفانی می تازد؟! / قیمت طلا 18 عیار امروز چهارشنبه 17 بهمن ماه 1403 + جدول

زمان قطعی برق اهواز امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

قیمت همستر کامبت امروز 17 بهمن به تومان

زمان قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

شهردار تهران: حضور مردم در 22 بهمن سبب امنیت و تعالی کشور است

قیمت طلای 18 عیار امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403

قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 + جدول

جدیدترین قیمت افغانی امروز چهارشنبه 17 بهمن ماه 1403 / افغانی تا این حد گران شد!

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403

شاخص آلودگی هوای تهران امروز 17 بهمن

زمان قطعی برق ساری امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

سه تصویر بامز (BUMS) امروز چهارشنبه 17 بهمن + تصویر کارت ها

صفحه اول روزنامه‌های چهارشنبه 17 بهمن

جدیدترین قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 17 بهمن ماه 1403

زمان قطعی برق رشت امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

کارت کمبو بازی جیمز امروز 17 بهمن و فردا 18 بهمن Gemz + کد مورس

کارت کمبو پیکسل ورس (پیکسل تپ) امروز 17 بهمن

زمان قطعی برق یاسوج امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

جدیدترین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 | قیمت سکه پارسیان 500 سوت + جدول

جواب سوال تایم فارم (Time Farm) امروز 17 بهمن 1403/11/17

محدودیت‌های ترافیکی ویژه تعطیلات پایان هفته

زمان قطعی برق شیراز امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

جواب کارتهای بازی Vertus امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 ورتوس

برنامه‌های ایام دهه فجر و راهپیمایی 22 بهمن در رسانه ملی

جدول قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 | برای مشاهده نقشه خاموشی تهران اینجا کلیک کنید

پیش بینی بورس امروز 17 بهمن 1403

زمان قطعی برق سمنان امروز چهارشنبه 17 بهمن ( جدول خاموشی)

جواب کد تپ سواپ امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 TapSwap

جدیدترین جدول قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 + قیمت طلا دست دوم و قیمت طلا 18 عیار

کارت زردهای سیستم ایمنی

فاصله نجومی سبد معیشت از دستمزد

بخشنامه مهم درباره مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد

واردات از عربستان بعد از 8 سال از سرگرفته شد

صفحه نخست روزنامه‌ها – چهارشنبه 17 بهمن

باران و برف در راه تهران + امروز 17 بهمن ماه

سبزپوشی بازار سهام ادامه دارد؟/ پیش‌بینی بورس امروز 17 بهمن 1403

شاخص آلودگی هوای استان تهران امروز چهارشنبه 17 بهمن

صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - چهارشنبه 17 بهمن

پیش‌بینی بورس امروز 17 بهمن 1403/ سبزپوشی بازار سهام ادامه دارد؟

وضعیت آلودگی هوای تهران در 17 بهمن 1403

2.800.000 تومان به حساب خانوارهای با پنج فرزند واریز شد/ برداشت اول صبح امروز چهارشنبه 17 بهمن

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه 17 بهمن 1403 + جدول

هواشناسی امروز 17 بهمن؛ برف و باران کشور را فرا می‌گیرد

روزنامه‌های هفدهم بهمن 1403